Hoppa över

Betalning & leverans

Vi erbjuder olika betalningsmetoder som gör det bekvämt och enkelt att handla hos oss. Välj den som passar dig bäst och se fram emot dina nya benuta-favoriter snart!

Betalningsmetoder

 • Placeholder for alt text

  Betalning med kreditkort

  Vi accepterar MasterCard, VISA och AMEX.

  Under beställningsprocessen på benuta.se kan du betala fakturabeloppet med kreditkort. För betalningen behöver du ditt kortnummer, giltighetstiden och kortverifieringsnumret. Kortverifieringsnumret är en särskild säkerhetsfunktion som används av kreditkortsföretagen för att säkerställa att kreditkortet är fysiskt närvarande när beställningen görs. Med MasterCard och VISA hittar du den tresiffriga kontrollsiffran på baksidan av ditt kreditkort. För AMEX finns den fyrsiffriga kontrollsiffran på framsidan av ditt kort.

  Ditt kreditkortskonto kommer att debiteras när din beställning har mottagits.

  Din beställning kommer att levereras omedelbart, beroende på tillgänglighet.

  Frakt

  Vi levererar kostnadsfritt till ditt hem inom Sverige - utan minsta ordervärde. För att säkerställa att ditt paket kommer fram på ett tillförlitligt och säkert sätt samarbetar vi med välrenommerade logistikföretag som PostNord, DHL eller UPS.

  Observera: Om det är nödvändigt på grund av paketets storlek eller vikt levereras din beställning "free kerbside" av en speditör. I detta fall kommer speditören att kontakta dig för att bestämma ett leveransdatum. "Free kerbside" innebär att varorna endast kommer att lossas från lastbilen. Alla andra transportvägar (t.ex. till ditt hem) utförs i samråd med och enligt speditören eller måste överenskommas med speditören i förväg. Detta kan leda till ytterligare kostnader.

  Mer information om frakt och leverans finns under Hjälp och kontakt.