15% EXTRA på ALLT!
▸ Prenumerera på nyhetsbrevet
Sommarrea | Spara upp till -70%
▸ Klicka här

Betalning och leverans

Du har valet

"På benuta har du valet. Du kan inte bara välja från ett stort sortiment av mattor i olika stilar, utan också när det gäller genomförandet och behandlingen av din beställning."

Betalningsmetoder

Betala direkt via kort eller bankkonto

Med Klarnas Betala Direkt kan du genomföra en betalning från ditt bankkonto och som du bekräftar med BankID. Om du tidigare registrerat ditt bankkonto för direktbetalning hos oss (med ett autogiromedgivande), antingen via Klarnas kundportal eller i samband med ett köp, så räcker det att du godkänner betalningen med enbart Mobilt BankID. Har du ännu inte registrerat dig för direktbetalning så kan du göra det med några enkla steg och bekräfta med Mobilt BankID. Vi delar aldrig dina bankuppgifter med någon förutom din bank. Betalning med autogiro erbjuds kunder efter en godkänd kreditprövning som i vissa fall innebär att en kreditupplysning inhämtas.

Få först. Betala sen.

”Få först. Betala sen.” betyder att du först får hem dina varor och kan prova och fundera gratis i 14 dagar innan du betalar. Skulle något vara fel täcks du dessutom av Klarnas köparskydd.

Hur fungerar det?

Det vanligaste är att fakturan skickas till mejladressen du anger när du gör ditt köp, men i vissa fall skickas den via post eller i paketet. Därför kan det dröja olika lång tid innan du får fakturan, eftersom den skickas i samband med att din beställning skickas.

Hantera dina fakturor

Logga in här eller via Klarnas app för att se och hantera alla fakturor. Du kan till exempel betala med ett klick eller förlänga betaltiden.

Dela upp

Du kan enkelt dela upp din faktura på 3, 6 eller 12 månader. När du väljer att delbetala inkluderas fakturan i din kontofaktura som skickas till dig i mitten av kommande månad.

Dela upp din faktura:
  1. Logga in här eller i Klarnas app.
  2. Välj vilken faktura du vill delbetala.
  3. Klicka på “Betalalternativ” och sedan på ”Delbetala”.
  4. Välj antalet månader som du önskar att delbetala. Klart!

Logga in i Klarnas app här.
Klarnas villkor för delbetalning hittar du här.

Kort (kredit eller debitkort)

Du kan även välja att betala direkt med ett valfritt betalkort eller kreditkort. Du fyller i kortnummer, cvc och slutdatum för kortet och köpet genomförs via ditt korts betalningsutgivare.

Problem? Inga problem.

Oavsett vilken tid på dygnet du får problem så finns Klarna tillgängliga på chatten och hjälper dig att hitta lösningen. Dygnet runt. Tjugofyra sju. Börja med att logga in i Klarnas app eller klicka här.

Frakt :

Gratis frakt vid beställningar över 1100kr

Vid en beställning över 1100kr skickas dina varor bekvämt, säkert och gratis hem till dig.

Vi skickar dina varor med internationellt kända logistikföretag som DHL och DPD.

Om så krävs på grund av storleken eller vikten skickas beställningen till din dörr. I sådant fall kommer transportföretaget att kontakta dig för leveransdatum och -tid. "Till dörren" innebär att varan lastas ur transportbilen, och att alla ytterligare transportvägar sker i överenskommelse med och efter beslut av leveranspersonalen, eller avtalas i förväg med transportföretaget. Detta kan medföra extrakostnader.