Hoppa över
Bekväm leverans: för närvarande ca.

Betalning & leverans

Vi erbjuder olika betalningsmetoder som gör det bekvämt och enkelt att handla hos oss. Välj den som passar dig bäst och se fram emot dina nya benuta-favoriter snart!

Betalningsmetoder

 • Betala med kredit- eller betalkort

  Vi accepterar MasterCard, VISA och AMEX.

  Under beställningsprocessen på benuta.se kan du betala med kredit- eller debitkort. För betalningen behöver du ditt kortnummer, giltighetstiden och kortverifieringskoden (CVC). Det är en särskild säkerhetsfunktion som används av kreditkortsföretagen för att säkerställa att kredit- eller debitkortet är fysiskt närvarande när beställningen görs. Med MasterCard och VISA hittar du den tresiffriga koden på baksidan av ditt kort. För AMEX finns den fyrsiffriga koden på framsidan av ditt kort.

  Din betalning kommer att behandlas omedelbart. När vi har mottagit din betalning kommer vi att hantera din beställning och förbereda ditt köp för transport.

  Frakt

  Vi levererar kostnadsfritt inom Sverige - utan minsta ordervärde. Vi samarbetar med välkända logistikföretag som PostNord, DHL, GLS och UPS för leverans. Paketets storlek och vikt avgör vilket fraktföretag som är bäst lämpat att leverera din beställning. Vi informerar dig om detta i leveransbekräftelsen.

  Observera: För mycket stora eller tunga artiklar som inte kan skickas som paket ger vi ett speditör i uppdrag att leverera din beställning "free kerbside". I detta fall kommer speditören att kontakta dig för att bestämma ett leveransdatum. "Free kerbside" innebär att varorna endast kommer att lossas från lastbilen. Alla andra transportvägar (t.ex. till ditt hem) utförs i samråd med och enligt speditören eller måste överenskommas med speditören i förväg. Detta kan leda till ytterligare kostnader.

  Det är viktigt för oss att du får dina beställda varor så snart som möjligt. Därför kan det hända att vi delar upp din beställning i flera leveranser. Naturligtvis informerar vi dig via e-post så snart ett paket är på väg till dig.

  Mer information om frakt och leverans finns under Hjälp och kontakt.