Gratis leverans: för närvarande ca. 3-5 dagar | Förlängd returrätt: 60 dagar | Hjälp & kontakt
WINTER SALE SPECIAL | 20 % EXTRA*
Få din rabattkod nu

Betalning och leverans

Du har valet

"På benuta har du valet. Du kan inte bara välja från ett stort sortiment av mattor i olika stilar, utan också när det gäller genomförandet och behandlingen av din beställning."

Betalningsmetoder


 • Płatność kartą kredytową

  Betala med bankkort

  Vi accepterar MasterCard, VISA och AMEX.


  Under beställningsprocessen på benuta.se kan du betala med ditt bankkort. För betalningen behöver du ditt kortnummer, giltighetstiden och CVC/CVV-koden. CVC/CVV-koden är en särskild säkerhetsfunktion som bankkortsföretagen använder för att säkerställa att du har det fysiska kortet när du beställer. På MasterCard och VISA-kort hittar du den tresiffriga koden på baksidan av ditt bankkort. På AMEX-kort står den fyrsiffriga koden på framsidan.


  Pengarna dras från ditt konto när beställningen har mottagits.

  Din beställning skickas omgående, beroende på varornas tillgänglighet.

 • Förskottsbetalning via banköverföring

  Vid förskottsbetalning överför du först hela beloppet till vårt konto. Du får våra bankuppgifter direkt efter din beställning i orderbekräftelsen.

  Ange ditt beställningsnummer, som du fått per mejl, när du gör överföringen. Detta gör det lättare att behandla din beställning.


  Så fort betalningen har förts in på kontot skickas din beställning inom den avtalade leveranstiden.

 • Paypal

  Betala med Paypal

  Vad är Paypal? :

  Paypal är en etablerad betalningsservice online som gör att du kan betala säkert, enkelt och snabbt – utan extra kostnad för köparen! Säkert: Dina bank- och kortuppgifter lagras bara av Paypal. Därför skickas de inte över nätet varje gång du handlar online. Registrera dig för att börja använda Paypal direkt. Skapa ett konto på https://www.paypal.com/welcome/signup/. Koppla ditt bankkonto eller kreditkort till ditt Paypal-konto, så kan du betala därifrån.


  Har du redan ett Paypal-konto?

  Då kan du helt enkelt klicka på Paypal-knappen i kassan, så kommer du till Paypals hemsida. Din beställning skickas direkt därefter, inom den avtalade leveranstiden.

Frakt :

Gratis frakt inom Sverige

benuta levererar dina varor bekvämt och säkert till ditt hem utan kostnad. Och utan minsta ordervärde!

Vi skickar dina varor med internationellt kända logistikföretag som DHL och DPD.

Om så krävs på grund av storleken eller vikten skickas beställningen till din dörr. I sådant fall kommer transportföretaget att kontakta dig för leveransdatum och -tid. "Till dörren" innebär att varan lastas ur transportbilen, och att alla ytterligare transportvägar sker i överenskommelse med och efter beslut av leveranspersonalen, eller avtalas i förväg med transportföretaget. Detta kan medföra extrakostnader.

*Gäller för alla nya prenumeranter på nyhetsbrevet. Gäller till och med den 14.2.2023. Inget minsta ordervärde. Kan inte kombineras med andra kuponger. Ingen cashback tillgänglig.