Hoppa över
Bekväm leverans: för närvarande ca.
 • Home>
 • tvaettbara mattor
 • Tvättbara Mattor

  230 Produkter

  230/230 Resultat

  Praktiskt och snyggt: tvättbara mattor för alla rum

  Vem känner inte till det? Barnen springer in i huset med smutsiga skor efter att ha lekt i trädgården eller hunden gör det bekvämt för sig själv på mattan med våta tassar efter en lång promenad i regnet - och så är den förstörd! Med en matta som är tvättbar behöver du inte oroa dig för det längre. I vår butik hittar du många mönster som du kan tvätta i tvättmaskinen eller för hand. Det gör din vardag enklare och gör att du slipper gå till kemtvätten. Ta bara en titt på produktdetaljerna innan du köper och bestäm dig för en matta som passar dig och dina behov.

  Upptäck våra lättskötta mönster för rum med hög användning som vardagsrum, kök, hall eller barnrum nu och var säker på att de är redo för ett mångsidigt liv. Om din favorit inte passar perfekt kan du returnera till oss inom 60 dagar. Upptäck tvättbara vardagsrumsmattor och många andra mönster online på benuta!

  Därför älskar vi tvättbara mattor

  En tvättbar matta från benuta ger inte bara mysighet i ditt hem, utan gör också ditt liv enklare. Den är robust och klarar en rad utmaningar. Om något går fel kan enskilda fläckar snabbt tvättas bort för hand. Och även om den blir envist smutsig behöver du inte göra dig av med den direkt - om du tar väl hand om den blir den en lojal och långvarig följeslagare.

  Om din matta är maskintvättbar kan du också lägga den i tvättmaskinen. Detta är idealiskt för allergiker, djurägare och familjer, eftersom damm, djurhår eller smuts enkelt kan avlägsnas i en tvätt. Läs dock alltid etiketten med de exakta tvättinstruktionerna.

  Bra att veta

  Våra praktiska golvtillbehör finns i många olika material, storlekar, former och stilar. Därför hittar du garanterat en matta i vårt sortiment som inte bara går att tvätta, utan som också passar perfekt till din inredningsstil och dina preferenser. Vi berättar hur du känner igen den perfekta modellen för dina rum.

  Material, storlek och form

  Är en mysig bomullsmatta idealisk för dig eller är du mer av den praktiska syntetfibertypen? Letar du efter en stor rektangulär matta för matsalen eller en liten rund design för barnrummet? Nedan kan du ta reda på vilket material som passar dig och vilka storlekar och former som finns tillgängliga.

  • Bomull: Många av våra tvättbara mattor är tillverkade av naturfibern bomull. Den absorberar naturligt smuts och fukt och är därför särskilt lätt att rengöra. Materialet är också supermysigt, varför bomullsmattor passar in i nästan alla rum.

  • Syntetiska fibrer: Vissa av våra kollektioner av syntetiska fibrer är också tvättbara. Till exempel är lättskötta mattor av polyester och polypropylen väl anpassade för fukt. Våra inomhus- och utomhusmattor är också särskilt praktiska. De kan inte tvättas i tvättmaskinen, men de är mycket lätta att rengöra. En del av dem är också tvättbara. Detta gör dem idealiska för rum med hög trafik, som till exempel hallen eller utomhusområden.

  • Olika storlekar och former: Rektangulära eller runda, stora eller små mattor - vi har storlekar från 90 x 60 cm upp till 300 x 400 cm. Om du inte kan bestämma dig hjälper storleksguiden för benuta-mattor dig. Observera dock att en mycket stor matta kanske inte får plats i alla vanliga tvättmaskiner. Enstaka fläckar kan dock alltid avlägsnas med en snabb handtvätt.

  Mattor för varje bostadsområde och inredningsstil

  Det behöver inte se ut som om din inredning är slitstark. Hos benuta hittar du tvättbara mattor i populära stilar som vintage, berber, skandi eller boho. De passar perfekt i vardagsrummet och sovrummet, men även i badrummet och hallen. Om du gillar det mjukt och mysigt, men ändå inte vill titta på din matta varje gång du äter ett mellanmål eller dricker ett glas rödvin, är vår kollektion CLOUDY med hög lugg något för dig. Våra tvättbara barnmattor i söta mönster garanterar säker lekglädje i ditt barns rum. Så du behöver inte oroa dig om de små leker på golvet och spiller något.

  Förresten: Om du letar efter en särskilt robust köksmatta som är lätt att rengöra kan du räkna med våra inomhus- och utomhusmattor. Även här finns det inga gränser för dina önskemål, eftersom de finns i subtila nyanser som beige, grädde eller grått för en enkel look, eller som blickfång i moderna mönster och livliga färger som blått, grönt, gult eller rött.

  Köp tvättbara mattor online på benuta

  Letar du efter en matta som passar dig perfekt? Då kommer du definitivt att hitta ditt nya favoritstycke i vår butik. Förutom vårt stora urval av mönster och storlekar finns det tvättbara mattor för varje budget som kommer att stanna hos dig länge. Och om du ändrar dig, kan du helt enkelt returnera din nya matta till oss inom 60 dagar och stress.