Hoppa över
Bekväm leverans: för närvarande ca.
 • Home>
 • hem tillbehor
 • Hem tillbehör

  250 Produkter

  250/250 Resultat

  Hem tillbehör: Försköna ditt hem!

  Kuddar, puffar eller väggdekorationer: även om ditt hem är perfekt möblerat, ger accessoarer det sista lilla extra och gör det riktigt individuellt och härligt hemtrevligt. Tillsammans med en modern matta ger hemtextilier som pälsar, kuddar och plädar i synnerhet mycket mysighet och harmoni i nästan alla bostadsområden. De har också andra fördelar: de är mångsidiga och flexibla, så du kan ge dina fyra väggar ett nytt utseende på nolltid utan att behöva spendera en liten förmögenhet. Dessutom uppfyller många av våra textila hemtillbehör funktionella aspekter, vilket gör att de är det perfekta komplementet till rent dekorativa föremål. I benutas nätbutik hittar du därför moderna hemtillbehör som du kan kombinera väl med våra mattor och de mest varierande inredningar. Understryk din inredningsstil och ge ditt hem en mycket individuell touch!

  Anpassa inredningen med hemtillbehör

  Hemtillbehör och hemtextilier ger möblerna personlig karaktär och är lika viktiga som själva möblerna. Vad skulle en soffa vara utan mysiga kuddar eller badrummet utan badmatta, till exempel? Förutom en praktisk flatweave matta eller en ryamatta som skyddar fötterna från ett kallt golv, särskilt på vintern, ger dekorativa kuddar i vardagsrummet och sovrummet mysighet och avrundar inredningen. I vårt sortiment ingår även puffar, som inte bara fungerar som snygg heminredning. De är också användbara hjälpare som tack vare sin storlek och form är perfekta som sidobord eller som sittplatser och hittar en plats i varje vardagsrum. Ett bra alternativ till bilder och speglar är handvävda väggdekorationer inspirerade av traditionell makramé. Dessa moderna hemtillbehör med en lekfull look blir ett absolut blickfång på väggen och är också ett populärt tillägg till barnrum. Du kan också göra individuella uttalanden med pälsar, som fungerar både som mattesubstitut och som dekorativa hemtillbehör i soffan. Om du inte vill ha äkta päls, men ändå vill föra in en touch av mysig lyx i ditt hem, är konstpäls helt rätt. Oavsett om du är entusiastisk över en praktisk puff eller dekorativ päls kan du hos benuta shoppa ett stort urval av hemtillbehör till låga priser online.

  Heminredning i stort utbud

  För att tillgodose många smaker har vi samlat ett stort urval av hemtillbehör för dig. Hos benuta finns det till exempel puffar i tre former - rund, kub och golvkudde - samt i olika utföranden, enfärgade eller med mönster. Modeller i enkel enfärgad look passar särskilt bra till skandinaviska inredningsstilar, medan puffar med grafiska tryck eller ränder visar maritima stilar eller boho chic-inredningar med bästa möjliga resultat. Hos benuta hittar du också kuddfodral som passar till puffarna. Du kan skapa en harmonisk atmosfär genom att kombinera båda hemtillbehören. Färgvalet är också mångfacetterat: heminredning finns hos benuta i fina pastell- och naturtoner, men också i mörkblått och grått. För att våra mångsidiga hemtillbehör ska kunna uppfylla sitt dekorativa såväl som användbara syfte under lång tid är de tillverkade av robusta och lättskötta material.

  I benutas nätbutik kan du bekvämt shoppa hemtillbehör och mattor online till låga priser med hjälp av din dator, smartphone eller surfplatta. Dra nytta av vår utmärkta service och 30 dagars returrätt och snart har du fantastiska hemtillbehör som berikar ditt hem.

  Upptäck de perfekta detaljerna för din stil


  Förutom kuddar och filtar erbjuder vi dig ett stort urval av sittpuffar och praktiska korgar som gör ditt hem vackert. Bläddra online och upptäck: