Gratis leverans: för närvarande ca. 4-6 dagar | Förlängd returrätt: 60 dagar | Hjälp & kontakt
Black Friday Sale | 30 % EXTRA*
FÅ DIN RABATTKOD NU

Neuheiten

Artiklar 1-96 av 253

Sida

Artiklar 1-96 av 253

  1. Ullmatta Shape Creme
    benuta PREMIUM
    Ullmatta Shape Creme
    från 4 653,00 kr 4 104,00 kr
    -12%
Sida

Artiklar 1-96 av 253

Nya mattor

En ny matta ger mysighet i ditt hem, delar upp rummen och livar upp utrymmet. De har också en värmande och bullerdämpande effekt. Dessa egenskaper gör dem till det perfekta tillbehöret i hemmet. Låt dig inspireras av de senaste innovationerna inom mattvärlden och uppgradera ditt hem med några få enkla steg!

 

Nya mattetrender

Sätt dekorativa accenter med en vacker matta. Aktuella mattetrender är mattor med orientaliska mönster och mattor med geometriska mönster. Vintage-mattor eller mattor i skandinavisk stil är också på frammarsch. När det gäller färger är allt möjligt. flerfärgad eller neutralt grått - himlen är gränslös.

 

De senaste mattorna för varje bostadsområde

Våra mattnyheter finns i många nya mönster, färger och material. De kan placeras i alla bostadsområden och integreras optimalt i den befintliga inredningen. Moderna mattor finns även för hallen eller barnrummet. Varje rum blir mer hemtrevligt med en snygg matta och du har möjlighet att visa din personlighet. Vill du köpa en vacker matta online? Då är nätbutiken benuta online shop rätt ställe för dig. Välj en av våra snygga mattnyheter nu.

* Gäller för alla nya prenumeranter på nyhetsbrevet. Kupongen är giltig fram till 29.11.2022. Inget minsta ordervärde. Kan inte kombineras med andra kuponger. Ingen cashback tillgänglig. Undantagna är mattunderlag och varor från tredjepartsvarumärkena.