Hoppa över
Bekväm leverans: för närvarande ca.

Mattor i 120x170 cm

Produkter

  / Resultat

  Medium mattor i 120 x 170 cm: Personlig stilkänsla för varje rum

  Letar du fortfarande efter den rätta inredningen för att ge ditt rum mer personlighet? Eller vill du göra om ditt hem? En matta på 120 × 170 cm är den perfekta storleken för små till medelstora rum och kommer att förbättra alla områden - oavsett om det är ett vardagsrum, matsal, sovrum eller barnrum. Bläddra igenom vårt stora urval av 120 x 170 cm modeller i olika färger, mönster och stilar och välj din favorit bland en av våra många små mattor som våra fantastiska 80x150 cm-mattor och mycket mer!

  benuta Stilguide

  • Material: Valet av material sätter tonen i ditt rum. En fluffig shaggy-matta ger dimension och mysighet till vardagsrummet eller sovrummet, medan en 120 × 170 cm stor matta av ull eller bomull utstrålar naturlighet och skapar en lugn atmosfär. Andra naturfibrer som jute eller sisal ger också en behaglig känsla med sina jordnära toner. Färgglada viskosmattor eller syntetfibermattor med snygga mönster som ligger i tiden ger liv åt rummet. Upptäck alla våra bomullsmattor samt många andra fantastiska naturfiberstycken och syntetfibermodeller i benutas onlinebutik.

  • Färger och mönster: Med färger och mönster på dina golvtillbehör för du in din individualitet i dina fyra väggar. Färgglada modeller i 120 x 170 cm sätter på ett skickligt sätt scenen för din soffa i vardagsrummet eller din sovplats - utan att vara påträngande. Färgkoordinerade kuddar, filtar eller sittpuffar sätter pricken över i:et på din inredningsstil. Du kan också skapa en mycket speciell stämning med ditt val av mattmönster: om du vill ha rena linjer i Skandi-stil, till exempel, passar en randig matta eller en modell perfekt. Rulla ut mattan på 120 x 170 cm i vardagsrummet, sovrummet eller matsalen och få alla rum att lysa med bara några enkla steg!

  120 x 170 cm mattor för skoj och komfort i barnrummet

  Våra mattor på 120 x 170 cm är perfekta som lekmattor för dina barn. Med vårt breda urval av barnmattor i färgglada varianter som grönt, blått, gult eller rosa kan du skapa en plats för dina småttingar att leka och drömma på. Varje modell är designad med känsla för detaljer och kommer att stå pall för ett livligt familjeliv. Oavsett om det är en molndesign, stjärnmatta eller med söta djurmotiv: lägg en matta i storlekar som 120 x 170 cm i lekrummet och du kan skapa en glad atmosfär med bara några få steg. Måtten är idealiska för små till medelstora rum.

  Utomhusmattor i 120 x 170 cm får utomhusområden att glänsa

  Hos benuta hittar du inte bara ett stort urval av trendiga inomhusmattor, utan även robusta modeller för utomhusbruk. Om du vill försköna din balkong, terrass eller trädgård och har begränsat med utrymme är en utomhusmatta som mäter 120 x 170 cm ett bra val. Modellen är varken för stor eller för liten. Skapa sommarkänsla i din utemiljö med färgglada boho-mattor eller mattor med fransar. Lägg helt enkelt modellen 120 x 170 cm framför ditt sofflandskap och låt sedan solen skina på din mage i en mysig atmosfär. Hos benuta hittar du ett stort urval av 120 x 170 cm mattor online i många olika färger och stilar - från trendiga nyanser av grädde och beige till extravaganta färger i grönt eller rött.

  Köp mattor i 120 x 170 cm hos benuta

  Letar du fortfarande efter den perfekta inredningen för ditt hem? Oavsett om det är vardagsrum, sovrum, matsal eller barnrum: med en snygg matta på 120 x 170 cm kan du sätta snygga accenter och få in mer mysighet i dina fyra väggar. Vi erbjuder ett urval av mattor för alla budgetar. Du kan också hitta billiga 120 x 170 cm mattor online. Från Skandi- och Boho-mönster till geometriska mönster och enfärgade modeller i färg eller grädde - hos benuta hittar du din favorit och får den snabbt och bekvämt levererad till din dörr. Ha så kul när du surfar och shoppar!