Hoppa över
Bekväm leverans: för närvarande ca.

Mattor i 160x230 cm

Produkter

  / Resultat

  Upptäck mattor i 160 x 230 cm i stort utbud

  Välkommen till benuta, din onlinebutik för trendiga mattor. Vårt mångsidiga urval av mattor i 160 x 230 cm och många andra storlekar kommer att få varje inredningshjärta att slå snabbare - det är ett löfte! Gör om ditt hem, ge det en ny look eller sätt spännande accenter. En matta i 160 x 230 cm är särskilt lämplig för stora rum som vardagsrum eller matsal. Men även i barnkammaren kan dina barn leka och tumla runt. En utomhusmatta i 160x230 cm är också perfekt för uteplatsen eller i trädgården.

  Bläddra i vårt sortiment online nu och låt dig inspireras av våra fantastiska medelstora och stora mattor som 250x350 cm mattor och mer!

  benuta Style-Guide för 160 x 230 cm mattor

  Den perfekta mattan för vardagsrummet

  En matta i vardagsrummet är mer än bara en golvaccessoar. Den är ett statement och ett uttryck för din personlighet. Vilken färg eller vilket mönster som passar dig bäst beror på din inredningsstil. Om du gillar det extravaganta är en färgstark matta i 160 x 230 cm ett utmärkt val; en modell med mönster kan också se bra ut på dina fyra väggar. En 160 x 230 cm matta i beige eller andra ljusa nyanser passar utmärkt i minimalistiska eller skandinaviska vardagsrum. Oavsett vilken stil du väljer hittar du den online hos benuta:

  • Ett brett utbud av stilar - klassiskt traditionella till lekfulla boho-look och modern design.

  • Lättskötta och robusta material för det vardagliga familjelivet med eller utan husdjur. Till exempel är många av våra bomullsmattor tvättbara.

  • Olika luddlängder för komfort och känsla. Lek med mattans struktur för att ge din inredning en extra dimension. En matta med kort lugg i 160 x 230 cm är å andra sidan särskilt lätt att underhålla och rengöra jämfört med en lurvig matta.

  Välj färgglada och robusta barnmattor

  Barnmattor ska stimulera fantasin hos dina barn, inbjuda till lek och samtidigt vara robusta och slitstarka. För att ge dina småttingar tillräckligt med utrymme att tumla runt och utforska världen rekommenderar vi en stor barnmatta i 160 x 230 cm. Du kan få dem från oss i många söta mönster, och de produceras också till en hög standard.

  Köp mattor i 160 x 230 cm hos benuta

  Oavsett om du har ett litet eller stort rum - hos benuta hittar du rätt golvtillbehör för varje område. Välj bland en mängd olika storlekar som mattor i 160 x 230 cm och ge ditt hem en elegant touch - oavsett om det är som korthårsmatta, shaggy variant eller shaggy flokati. Vi erbjuder fantastisk design, snygga färger och mönster som är trendiga för alla budgetar. Om du letar efter en billig matta i 160 x 230 cm kommer du säkert att hitta ett passande exemplar hos benuta POP. Upptäck dessa och många andra kollektioner online och välj din favorit. Förutom snabb leverans kan du se fram emot en förlängd returrätt på 60 dagar om du inte gillar din 160 x 230 cm matta.