Hoppa över
Bekväm leverans: för närvarande ca.

Mattor i 250x350 cm

Produkter

  / Resultat

  Mattor i 250 x 350 cm: Perfekta tillbehör för stora rum

  För att på bästa sätt framhäva charmen i ett stort rum bör du använda en matta som mäter 250 x 350 cm som golvtillbehör. Beroende på vilken färg och design du väljer kommer mattan att understryka din inredningsstil eller skapa en spännande kontrast - det finns inga gränser för din design! Vardagsrummet är oftast hjärtat av dina fyra väggar och är ofta det största rummet. Utnyttja utrymmet och lägg till din egen personlighet med en matta på 250 x 350 cm!

  Det är därför vi älskar 250 x 350 cm mattor

  • Förutom sin funktionella användning har 250x350 cm-mattor, liksom andra stora storlekar som 300x400 cm-mattor eller medelstora 160x230 cm-mattor, en imponerande närvaro och understryker charmen i ditt rum.

  • Oavsett om det är en bomullsmatta, tillverkad av robusta syntetfibrer eller naturmaterial som jute och sisal - du hittar våra 250x350 cm mattor i många fantastiska mönster.

  • Mattor i 250 x 350 cm i extravaganta färger och mönster är fantastiska statement pieces som understryker din inredningsstil.

  Shop Stora mattor i 250 x 350 cm by Style

  Klassiska mönster

  Ett mästerverk av hantverk: Nepalmattor och andra orientaliska modeller imponerar med sin detaljrikedom och sin historiska betydelse. En sådan klassisk golvaccessoar kan kombineras på många sätt: oavsett om det är med traditionella möbler eller i en modern inredning - en Nepalmatta ser alltid bra ut! Placera en stor Nepal-modell i storleken 250 x 350 cm under sofflandskapet i vardagsrummet eller på matbordet och skapa en ny atmosfär med bara några få steg. Du kan få dem i många olika färger som rött, blått, gult eller grönt. Tack vare den speciella vävtekniken och de detaljerade mönstren är mattorna i storleken 250 x 350 cm en höjdpunkt i alla vardagsrum.

  Modernt utseende

  Förutom klassiska mönster kan du också köpa en 250 x 350 cm matta med ett modernt utseende. Försköna till exempel ditt vardagsrum eller din matsal och få in en frisk fläkt i atmosfären. Den stora mattan skapar en inbjudande atmosfär och binder samman t.ex. ett sofflandskap eller en matplats. Beroende på vilken färg du väljer kan du skapa ett rum med olika dimensioner och kontraster. Speciellt för öppna planlösningar är en 250 x 350 cm matta ett bra alternativ för att visuellt dela upp ditt rum. Prova dig fram och botanisera i vår onlinebutik.

  Köp mattor i 250 x 350 cm hos benuta

  Vill du göra om din bostad eller visuellt separera en öppen planlösning? Då är en matta på 250 x 350 cm ett utmärkt alternativ! Upptäck ett stort urval av färger, utseenden och mönster online och välj en matta som passar perfekt för dig, din inredningsstil och dina behov. Vi levererar alla modeller snabbt och bekvämt till din dörr. Om du inte gillar din 250 x 350 cm matta har du 60 dagar på dig att returnera den till oss med vår utökade returpolicy.