Hoppa över
Bekväm leverans: för närvarande ca.

Mattor i 300x400 cm

Produkter

  / Resultat

  Hitta den perfekta mattan i 300 x 400 cm

  Gör om vardagsrummet

  Letar du efter en elegant uppgradering för ditt stora vardagsrum? En matta på 300 x 400 cm kan vara lösningen! Dessa golvtillbehör i storformat ser inte bara snygga ut, utan ger också komfort och värme till ditt utrymme. Skapa stämning i soffan eller vid matplatsen med en modell på 300 x 400 cm. Hos benuta hittar du ett stort urval av färger, former och mönster - precis som gjorda för din inredningsstil. Bläddra online nu och se själv.
  Letar du fortfarande efter inspiration till din nya möbel? Vi erbjuder ett stort urval av mattor i 300 x 400 cm i:

  • Olika material: Ull, bomull, viskos eller syntetfiber - varje material har sina speciella egenskaper. Ull och bomull reglerar t.ex. rumstemperaturen och är särskilt lämpliga för allergiker. Medan syntetiska fibrer är mycket mer hållbara och lätta att sköta.

  • Många olika färger: från neutrala beige toner till starka färger i grönt, rött eller blått. Färgpaletten på din matta skapar en speciell atmosfär i ditt vardagsrum. Du kan skapa en livlig kontrast med mattan på 300 x 400 cm, eller låta den smälta in i möblerna för en lugn look.

  • Olika stilar och mönster: Ett spännande mönster ger rummet mer djup och liv. Det är inbjudande och passar bra i minimalistiska inredningsstilar. Medan en mysig shaggy matta ger en känsla av komfort till ditt hem, är en orientalisk modell i berber- eller nepalesisk stil ett bra stilbrott för en modern inredning eller för att betona din klassiska inredningsstil.

  Försköna terrass, balkong och trädgård

  Så snart sommaren är här är det dags att inreda din uteplats och förbereda dig för de varma sommarnätterna. En utomhusmatta i storleken 300 x 400 cm hjälper dig att göra just det! Oavsett om det är i en lekfull boho-look eller som en vintagevariant: en snygg golvaccessoar skapar en trivsam atmosfär som inbjuder dig och dina vänner att koppla av och njuta. Mysiga grillkvällar eller fester är dubbelt så roliga. En matta på 300 × 400 cm är särskilt lämplig för terrassen eller trädgården, eftersom den framhäver rymden. En loungehörna eller en matplats kan inredas perfekt med en modell. Färg, stil och form på mattan är helt upp till dig - beige, blå, grön, grå och mycket mer!

  Letar du efter en mindre version? Ta då en titt på våra 250x350 cm mattor eller våra 200x300 cm mattor. De är också lämpliga för stora vardagsrum men är mindre än storleken 300x400.

  300 x 400 cm mattor för alla budgetar och stilar

  Tycker du att en stor matta på 300 x 400 cm är en dyr investering? Det behöver inte alltid vara så! Hos oss hittar du golvtillbehör för alla budgetar. Särskilt våra benuta POP-kollektioner är billigare - du hittar också prisvärda erbjudanden för stora mattstorlekar som 300 x 400 cm. Vi lägger stor vikt vid ett rättvist förhållande mellan pris och prestanda. Se själv.

  Köp mattor 300 x 400 cm på benuta

  Hos benuta hittar du ett mångsidigt urval av former, storlekar och färger. Till exempel snygga mattor i 300 x 400 cm. Oavsett om det gäller vardagsrummet eller utomhusområdet - hos benuta hittar du det perfekta föremålet i många olika färger och stilar. Och vad är det bästa med det? Vi lägger stor vikt vid ett rimligt pris/prestanda-förhållande och erbjuder dig även billigare mattor i 300 x 400 cm & Co. Bläddra igenom vårt sortiment online nu och låt dig inspireras av våra stora mattor!