Hoppa över
Bekväm leverans: för närvarande ca.

Mattor i 80x150 cm

Produkter

  / Resultat

  Mattor i 80 x 150 cm: Små modeller för ditt hem

  Ibland har du bara begränsat utrymme tillgängligt eller så vill du visuellt separera ett visst område i rummet. I dessa fall är en matta på 80 x 150 cm ett utmärkt val. Det är en riktig allroundmatta och dess storlek gör den idealisk för sovrum, barnrum, matsalar eller vardagsrum. Du kan också använda en fluffig matta på 80 x 150 cm i ett rymligt badrum. Det ger alltid komfort, stil och mycket mysighet i ditt hem.
  Bläddra online och upptäck ett brett utbud av färger, stilar och mönster!

  Det är därför vi älskar 80 x 150 cm mattor

  • Små mattor i storlekar som 80 x 150 cm eller 120x170 cm mattor passar perfekt i mindre rum. De gör ditt hem mysigare och uttrycker din personlighet.

  • Du kan få modellen i en mängd olika utföranden och material så att du enkelt kan styla den och kombinera den med din inredning. Antingen som en spännande kontrast eller en harmonisk variant i kräm eller beige. En matta i 80 x 150 cm kan kombineras på många sätt. Vill du ha det mysigt och mjukt? Ta då en titt på våra fantastiska shaggy-mattor.

  Värme och komfort med en badmatta i 80 x 150 cm

  En badmatta i storleken 80 x 150 cm är ett utmärkt tillskott till ditt badrum. En mysig modell med hög lugg ger dig komfort och värme på fötterna, medan en flatvävd matta i olika färger och mönster är särskilt övertygande på grund av sitt enkla underhåll. En matta eller badmatta i badrummet rekommenderas särskilt för att undvika att halka på våta plattor och för att starta dagen bekvämare.

  80 x 150 cm utomhusmatta ger mysfaktor

  Sommaren står för dörren och du vill försköna din balkong, terrass eller trädgård? Det är inga problem! Med en 80 x 150 cm stor utomhusmatta kan du sätta pricken över i:et på din uteplats och ge den liv! Med bara några enkla steg kan du skapa ett utomhusvardagsrum med en feelgood-garanti. Använd till exempel en lekfull boho-modell för sommarvibbar på din balkong. En 80 x 150 cm stor matta med geometriska mönster eller i Skandi-stil skapar en stilren atmosfär. Det är den perfekta platsen att koppla av och umgås med vänner och familj.

  Köp mattor i 80 x 150 cm hos benuta

  Letar du fortfarande efter den perfekta mattan i 80 x 150 cm? Då är du i goda händer hos benuta! Vi erbjuder dig ett stort urval av snygga mattor i många olika färger, stilar och mönster. Oavsett om det är beige, grått, svart eller rött. Oavsett om det är lekfull boho-look eller trendig skandi-stil. Bläddra online nu och få din favorit snabbt och bekvämt levererad till din dörr. Om du inte gillar mattan 80 x 150 cm kan du helt enkelt returnera den till oss inom 60 dagar med vår utökade returpolicy.