Hoppa över
 • Home>
 • hem tillbehor>
 • badrumsmattor
 • Badrumsmattor

  58 Produkter

  58/58 Resultat

  Badmattor

  På benuta erbjuder vi ett brett utbud av högkvalitativa badmattor för alla smaker. Badrummet är numera ett av de mest väsentliga rummen överhuvudtaget: Inte ett enda hus eller lägenhet verkar komplett utan det. På senare tid har det fått allt större betydelse och många av dem som bygger nya hus investerar hellre i ett stort och välmöblerat badrum än i ett vardagsrum eller matsal. Trots det höga värde som numera tillmäts badrummet, och i allmänhet frågor som rör personlig hygien, välbefinnande och avkoppling, råder det ofta en kall och inte särskilt mysig atmosfär på grund av släta kakelplattor och sanitära anläggningar. Detta gör det ganska svårt att vila när man tillbringar tid i detta rum. Denna effekt kan dock mildras med bara några få förändringar av badrumsinredningen och utan att man behöver inreda om hela badrummet. En av de viktigaste detaljerna i detta avseende är textila material som handdukar, gardiner och vackra badmattor, eftersom deras mjuka yta lättar upp den kalla känsla som keramik och sten ger upphov till. Badrumsmattor och badmattor har också praktiska fördelar. Många halkfria badmattor med gummibakgrund skapar en stadig yta och garanterar därmed säkerheten i badrummet. En bra badrumsmatta absorberar också fukt utan problem och skapar därmed ett behagligt rumsklimat och en torr yta. Kraven är liknande som för en köksmatta eller en robust utomhusmatta, men ska dessutom vara bekväma och värma fötterna på samma sätt som mysiga sovrumsmattor. Badrumsmattor kombinerar alltså olika egenskaper, är dessutom tvättbara kan enkelt rengöras i en vanlig tvättmaskin när de blir smutsiga (följ anvisningarna på etiketten).

  Inredning med badmattor

  För att tilltala olika stilar och smaker finns badmattor numera i olika utföranden och färger. Precis som med runda mattor kan du välja mellan runda och rektangulära varianter när det gäller badmattor. Detta gäller naturligtvis också för luddhöjden: Den som föredrar det praktiska kan välja en flatweave badmatta med låg lugg. Den som föredrar en mysig badmatta kommer å andra sidan att få glädje av en rya badmatta i stil med ryamattor. Alla dessa varianter har en robust finish och lämpar sig utmärkt för fuktiga rum, eftersom alla moderna mattor inte kan placeras i badrummet. En badmatta skiljer sig från andra mattor i många avseenden. Även när den utsätts för fukt behåller den sin ursprungliga form och färg utan att mögla eller avge obehagliga lukter. Den fäller inte heller av sig. Den är lämplig för golvvärme och kan vanligtvis tvättas i tvättmaskin (följ anvisningarna på etiketten). Dessa utmärkande egenskaper uppnås genom en unik tillverkningsteknik och genom att man väljer robusta material, som särskilda syntetiska fibrer eller bomull. När det gäller färg är neutrala nyanser att föredra: Grå mattor och beige mattor är mycket populära i badrummet.

  Badmattor i ett brett urval

  Även om de måste uppfylla olika kvalitetskrav är det ofta inte så svårt att hitta en bra och prisvärd badmatta; särskilt om du vill köpa badmattor online. Hos benuta hittar du ett stort urval av badmattor från olika märken och i olika prisklasser, även några av våra Grund-mattor. Med våra olika filteralternativ kan du sortera våra produkter efter färg, material, form och många andra egenskaper, vilket gör det enkelt att hitta den perfekta badmattan. Som vanligt drar du nytta av rimliga priser och snabb leverans hos benuta - hitta enkelt din badmatta och spara pengar samtidigt!

  ,