Hoppa över
Bekväm leverans: för närvarande ca.
 • Home>
 • hem tillbehor>
 • badrumsmattor
 • Badrumsmattor

  58 Produkter

  58/58 Resultat

  Badmattor för mer komfort

  På benuta erbjuder vi ett brett utbud av högkvalitativa badmattor för alla smaker. Badrummet är numera ett av de mest väsentliga rummen överhuvudtaget: Inte ett enda hus eller lägenhet verkar komplett utan det. På senare tid har det fått allt större betydelse och många av dem som bygger nya hus investerar hellre i ett stort och välmöblerat badrum än i ett vardagsrum eller matsal. Trots det höga värde som numera tillmäts badrummet, och i allmänhet frågor som rör personlig hygien, välbefinnande och avkoppling, råder det ofta en kall och inte särskilt mysig atmosfär på grund av släta kakelplattor och sanitära anläggningar. Detta gör det ganska svårt att vila när man tillbringar tid i detta rum. Denna effekt kan dock mildras med bara några få förändringar av badrumsinredningen och utan att man behöver inreda om hela badrummet. En av de viktigaste detaljerna i detta avseende är textila material som handdukar, gardiner och vackra badmattor, eftersom deras mjuka yta lättar upp den kalla känsla som keramik och sten ger upphov till. Badrumsmattor och badmattor har också praktiska fördelar. Många halkfria badmattor med gummibakgrund skapar en stadig yta och garanterar därmed säkerheten i badrummet. En bra badrumsmatta absorberar också fukt utan problem och skapar därmed ett behagligt rumsklimat och en torr yta. Kraven är liknande som för en köksmatta eller en robust utomhusmatta, men ska dessutom vara bekväma och värma fötterna på samma sätt som mysiga sovrumsmattor. Badrumsmattor kombinerar alltså olika egenskaper, är dessutom tvättbara kan enkelt rengöras i en vanlig tvättmaskin när de blir smutsiga (följ anvisningarna på etiketten).

  Inredning med badmattor

  För att tillgodose de många olika stilarna och smakerna finns badmattor nu i olika former, mönster och färger. Precis som en matta kan vara rund, kan du också välja mellan rektangulära och runda badmattor. Naturligtvis gäller detta även för lugghöjden: den som gillar det praktiska väljer en lättskött badmatta med kort lugg, den som gillar det fluffiga blir mest nöjd med en badmatta i stil med en matta med hög lugg. Gemensamt för alla varianter är det robusta utförandet och den särskilda lämpligheten för fuktiga rum, eftersom inte alla moderna mattor kan läggas ut i badrummet. En badmatta skiljer sig från andra mattor genom att den behåller sin ursprungliga form och färg även när den kommer i kontakt med vatten och varken möglar eller avger dålig lukt. Den är också luddfri, lämplig för golvvärme och ofta halkfri och maskintvättbar (följ instruktionerna eller etiketten). Dessa egenskaper uppnås genom en speciell tillverkningsprocess och valet av robusta material som speciella syntetfibrer eller bomull. Moderna badmattor ger ditt badrum en behaglig känsla och ser till att din oas av välbefinnande i badrummet inte förlorar sin charm.

  Badmattor i ett brett urval

  Även om de måste uppfylla olika kvalitetskrav är det ofta inte så svårt att hitta en bra och prisvärd badmatta; särskilt om du vill köpa badmattor online. Hos benuta hittar du ett stort urval av hemtillbehör, inklusive badrumsmattor och badmattor från olika varumärken i olika prisklasser. Med våra olika filteralternativ kan du sortera våra produkter efter färg, material, form och många andra egenskaper, vilket gör det enkelt att hitta den perfekta badmattan. Som vanligt drar du nytta av rimliga priser och snabb leverans hos benuta - hitta enkelt din badmatta och spara pengar samtidigt!

  Övertyga dig själv om fördelarna med en badmatta nu och upptäck det stora utbudet av badmattor i vår onlinebutik för mattor.

  Upptäck vårt sortiment av badmattor

  Förvandla ditt badrum till ett wellnessparadis med en badmatta och låt dig inspireras av vårt utbud! Hos benuta kan du bläddra igenom ett stort urval online för att hitta den perfekta produkten. Oavsett om den är grå, grön, beige eller flerfärgad - välj din favorit bland många olika färger och mönster. Särskilt badkarsmattor i beige eller grått är riktiga allrounders och kan kombineras med alla stilar. Om du är ute efter färgglada varianter, ta en titt på våra snygga badmattor i grönt eller våra badmattor i turkost. Är du ute efter en slät, platt badrumsmatta eller föredrar du en fluffig modell? En badmatta med hög lugg ger dig en mer avslappnad start på dagen. Den mjuka luggen gör att det känns som om du går på moln och du har varma fötter även på vintern. Badmattor med kort lugg är särskilt lätta att rengöra. De är mycket lätta att dammsuga och ser snygga ut.

  Köp badmattor & badrumsmattor på benuta

  Ditt välbefinnandeparadis är bara några klick bort: Bläddra online genom vårt stora urval av badkarsmattor, badkarsmattor och badrumsmattor i många olika storlekar, former, färger och stilar och välj din favorit! En badrumsmatta i grått ser alltid snygg ut och kan även kombineras med färgglada dekorationer eller kakel. Med mjuka badmattor med hög lugg kan även morgonpigga människor börja dagen bekvämt.

  Nå, har du fått smak för det? Då erbjuder vi alltid snabb och bekväm frakt direkt hem till dig. Med vår utökade returrätt har du 60 dagar på dig att returnera badmattan till oss om du inte gillar den.