Hoppa över
Bekväm leverans: för närvarande ca.
 • Home>
 • hem tillbehor>
 • korgar
 • Korgar & Förvaringskorgar

  7 Produkter

  7/7 Resultat

  Korgar & förvaringskorgar som snygga vardagshjälpare

  I köket flyger grönsakerna från förra veckans inköp runt på bänken, du hittar helt enkelt ingen lämplig plats för dina accessoarer i klädkammaren och dina små barn har spridit ut sina leksaker vilt i vardagsrummet - våra snygga och praktiska korgar är din räddning i just sådana ögonblick! För en förvaringskorg ser inte bara vacker ut och ger dekorativa höjdpunkter, den håller också ditt hem städat.

  Förvaringskorgar för varje smak

  Vill du köpa en förvaringskorg, men letar fortfarande efter rätt stycke för ditt hem? Ditt sökande har kommit till ett slut, för hos benuta hittar du korgar för varje smak och stil. Våra förvaringskorgar av högkvalitativa naturmaterial övertygar med sin utmärkta kvalitet och sitt stilfulla utseende.

  I vår nätbutik benuta hittar du

  • Praktiska korgsatser till bra priser

  • Vävda korgar av jute eller hampa

  • Handgjorda korgar av bomull

  Mångsidig organisatör för varje rum

  Oavsett i vilket rum en förvaringskorg alltid passar! I barnrummet hjälper de dina barn att städa upp leksaker, gosedjur & co. I vardagsrummet är korgarna ett elegant sätt att förvara småsaker eller kuddar och filtar. Och på öppna hyllor skapar en dekorativ korg ytterligare ett blickfång i din inredning.

  • I badrummet: I badrummet hittar smink- och vårdprodukter sin permanenta plats i en dekorativ korg. Oattraktiva föremål som toalettpapper kan också enkelt förvaras i våra vackra korgar. Detta garanterar ordning och lugn - perfekt för din nästa wellnessdag!

  • I vardagsrummet: Korgar hjälper dig också att förvara småsaker som kablar och fjärrkontroller snyggt och vackert i vardagsrummet. Men även som snygg förvaring för kuddar, filtar & co. eller som vackra planteringslådor för dina växter är förvaringskorgarna fantastiska.

  • I omklädningsrummet: Vem har inte upplevt det - knappt har du planerat din outfit för dagen och redan flyger halsdukar, bälten och andra accessoarer runt i omklädningsrummet. Korgar ger botemedel här och är en super okomplicerad organisatör för dina accessoarer.

  • I köket: Potatis, äpplen, lök & co. har aldrig varit bättre förvarade - det är ett löfte!

  • I hallen: Vare sig det gäller nycklar, plånbok eller solglasögon - allt hittar sin plats i en korg. Så enkelt är det att få en avslappnad start på dagen.

  • I hobbyrummet: Från stickning till sömnad, hantverk och verktyg - med korgar håller allting ordning och du får mer tid för de riktigt viktiga sakerna i livet: dina hobbies.

  Viktiga saker för ett vackert hem

  Det är de små sakerna som ger våra hem den sista finishen. Förutom snygga korgar som håller ordning och lugn är det framför allt mattor, mysiga kuddar och sköna filtar som förvandlar ditt hem till din personliga plats för välbefinnande. I vår benuta-butik hittar du alla mattor och hemtillbehör du behöver för ett vackert hem - oavsett vilken stil du älskar!

  Köp korgar & förvaringskorgar online på benuta

  Med våra snygga korgar blir du en organisationstalang på nolltid och gör till och med Marie Kondo grön av avund med ditt uppstädade hem. I vår benuta-butik hittar du ett stort urval av förvaringskorgar för alla ändamål och smaker. När du har hittat din favorit skickar vi den kostnadsfritt direkt hem till dig. Om du inte gillar den kan du returnera den till oss bekvämt med vår förlängda returrätt på 60 dagar. Ha roligt när du surfar och shoppar!