Hoppa över
 • Home>
 • matta rod
 • Matta röd

  110 Produkter

  110/110 Resultat

  Röda mattor

  En röd matta är ett designelement som ger ditt hem vackra kontrasterande höjdpunkter. Oavsett om det är en röd löpare eller en mörkröd ryamatta - röda mattor ger en uppfriskande förändring i din inredning. Rött är kärlekens färg och förknippas dessutom med passion, energi och glädje. När det gäller inredning representerar den en känsla av självförtroende och vitalitet, särskilt i levande utrymmen som kök.

  Hur man kombinerar röda mattor

  Röda mattor kombineras bäst med svarta eller vita möbler och hemtillbehör. Resultatet blir en modern atmosfär som inbjuder till avkoppling och avslappning. Det bästa med dem är att de finns i ett stort antal olika nyanser. En vinröd matta eller en rödbrun matta ger alltså också en elegant känsla i ditt hem eftersom de passar perfekt till vita, silverfärgade och grå möbler och hemtillbehör. En rosa matta innehåller å andra sidan en högre grad av vitt och har därför ett mildare utseende än ren rött. Söt och romantisk, ibland modern och fräsch: En röd matta är ett mångsidigt inredningselement att förälska sig i.

  .

  Stort utbud av röda mattor

  Röda mattor finns i många material, stilar, nyanser, former och storlekar. Så unna dig själv en sammetslen röd matta eller dekorera din trädgård eller terrass med en robust utomhusmatta i en lysande röd nyans. Moderna och eleganta stilar berikar ditt hem med ett vackert utbud av mönster och ger effekt och individuell karaktär åt dina golv. Många olika nyanser av rött, inklusive vinrött, rödbrun eller ljusrött, gör det dessutom möjligt för dig att välja den perfekta modellen som passar perfekt in i ditt hem. Därför är det viktigt att välja din röda matta klokt för att den ska smälta in i resten av din inredning. Letar du efter en matta i en annan varm nyans? Orange mattor är mycket lika röda mattor och ger lika mycket komfort och värme.