Hoppa över
Bekväm leverans: för närvarande ca.
 • Home>
 • mattor ovala
 • Mattor i Oval

  31 Produkter

  31/31 Resultat

  Upptäck fantastiska ovala mattor online

  Oavsett om det är i vardagsrummet, sovrummet eller utomhus - en oval matta ger varje rum en speciell karaktär. Den unika formen smälter harmoniskt in i din inredningsstil och skapar en varm och mysig atmosfär. Hos benuta hittar du ett stort urval av ovala mattor i många olika storlekar, färger och mönster. Välj en modell som passar dig och din personliga stil perfekt.

  Ovala mattor för alla rum

  En oval matta är ett riktigt blickfång i många avseenden. Oavsett om det är en fluffig oval matta, en modell med hög lugg eller en variant med kort lugg - hos benuta hittar du golvtillbehör för varje stil och varje smak. Bläddra i vår onlinebutik och låt dig inspireras av:

  • Ovala utomhusmattor: Gå som på moln på terrassen eller balkongen med en elegant oval utomhusmatta. Modellerna är särskilt robusta och väderbeständiga.

  • Ovala mattor för vardagsrummet: Ovala mattor ger ditt vardagsrum det där lilla extra och gör det mer livfullt. Eftersom du kan kombinera designen perfekt med olika inredningsstilar är de riktiga allroundmattor.

  • Stora ovala mattor: Om du vill göra ett stort rum mysigt är en oval matta i stora storlekar, t.ex. 160 x 230 cm, ett bra val. Den färgglada golvaccessoaren förhöjer alla ytor och gör dem mer intressanta.

  • Ovala mattor med hög lugg: Vill du ha det fluffigt och varmt om fötterna? Vad sägs om en oval matta med fluffig hög lugg? Dessa modeller är särskilt mjuka och mysiga och därför idealiska för ditt sovrum eller dina barns lekplats.

  Köp ovala mattor på benuta

  Hos benuta hittar du ett stort urval av ovala mattor. Oavsett om du letar efter en fluffig matta för vardagsrummet, en robust utomhusmatta för utomhusbruk eller en elegant matta för sovrummet - vårt stora urval av ovala mattor erbjuder rätt modell för varje smak och varje rum. Beställ din favorit online och få den snabbt levererad till din dörr. Om du trots allt inte gillar din ovala matta har du gott om tid att returnera den till oss tack vare vår utökade returpolicy.

  Upptäck utbudet av våra ovala mattor och många andra mattor online nu och inred ditt hem efter dina önskemål!