Gratis leverans: för närvarande ca. 5-7 dagar | Förlängd returrätt: 60 dagar | Hjälp & kontakt
CHRISTMAS SPECIAL | 20 % EXTRA*
FÅ DIN RABATTKOD NU

Matta grå

Artiklar 1-96 av 298

Sida

Artiklar 1-96 av 298

Sida

Artiklar 1-96 av 298

Grå mattor

 

En grå matta är en tidlös inredningsdetalj som ger ett stilfullt uttryck i vardagsrum, matsalar och sovrum. Tack vare det breda utbudet av nyanser, inklusive mycket ljusa och mörka, kan du berika varje rum med en vacker silvermatta eller en elegant kolmatta, till exempel. Hos benuta hittar du eleganta och moderna mattor i många olika nyanser av grått och kan på så sätt välja från ett mycket brett utbud av grå mattor samtidigt som du sätter vackra accenter på din heminredning. Vill du lägga till elegans i ditt badrum? Välj då till exempel en ljusgrå badmatta. Eller vill du lägga till extra komfort till ditt utomhusområde? I så fall är en robust, grå utomhusmatta det perfekta valet för dig. Precis som en svart matta skapar en grå matta ett tidlöst och elegant utseende som berikar många olika typer av inredningar, inklusive modern och klassisk design.

 

 

Stort utbud av grå mattor

 

Grå mattor finns också i alla möjliga former och utföranden. Sjunk ner med tårna i en sammetsmjuk viskosmatta eller i en varm grå matta gjord av naturliga ullfibrer. Vare sig du föredrar en lågpile, mönstrad modell eller en enkel grå shaggy matta, hittar du hos benuta den grå matta du söker. Eftersom de enklaste utformningarna oftast är de bästa, hittar du ofta grå mattor i enfärgade mönster, men moderna mönster, som ornamentala eller geometriska mönster, pryder också grå och kolmönstrade mattor och sätter på så sätt ljuset på det unika utseendet hos denna eleganta golvaccessoar. Det spelar ingen roll om du vill att dessa ska ha en rund eller rektangulär form, tack vare ett varierat urval kan du välja din grå matta enligt din smak. Oavsett vilken det blir - ljusgrå, kolgrå, rund eller fyrkantig - kan du inte göra fel med en grå matta.

 

 

Hur man kombinerar grå mattor

 

Det bästa med grå mattor och silvermattor är att de kan kombineras med ett stort antal färger och stilar. Pastellfärger, till exempel, passar vackert ihop med dem. Om man föredrar en ännu ljusare look kan man också välja vita mattor, eftersom de erbjuder ett bra alternativ till grå golvtillbehör och dessutom passar till alla inredningsstilar. Beroende på den grå nyansen passar grå mattor också bra ihop med mörka möbler och skapar en särskilt elegant look. Charcoal-mattor passar däremot bättre till ljusa möbler och solbelysta rum eftersom fler kontraster skapas. Tack vare naturliga och syntetiska material av hög kvalitet ger varje matta en varm och mysig atmosfär i alla rum.

* Gäller för alla nya prenumeranter på nyhetsbrevet. Kupongen är giltig i fyra veckor från registreringen. Inget minsta ordervärde. Kan inte kombineras med andra kuponger. Ingen cashback tillgänglig.