Gratis leverans: för närvarande ca. 5-7 dagar | Förlängd returrätt: 60 dagar | Hjälp & kontakt
CHRISTMAS SPECIAL | 20 % EXTRA*
FÅ DIN RABATTKOD NU

Matta beige

Artiklar 1-95 av 425

Sida

Artiklar 1-95 av 425

Sida

Artiklar 1-95 av 425

Beige mattor

 

Beige mattor är det perfekta valet för dem som gillar enkel och elegant inredning. Den fina färgen ger en naturlig touch i varje rum och är därför populär bland många människor. I likhet med vita mattor är beigemattor mycket subtila och smälter perfekt in i resten av inredningen. De har en positiv effekt på små vardagsrum, eftersom de breddar dem visuellt och ser mjukare ut i sitt utseende än andra enfärgade modeller. Men även stora rum gynnas av beigemattor eftersom dessa ger en överlägsen nivå av värme och komfort.

 

 

Beige mattor för varje hem

 

Beige mattor kan kombineras med olika andra toner och på så sätt försköna nästan alla bostadsutrymmen. Sisalmattor har till exempel en naturlig beige färg och kan placeras i vardagsrummet eller hallen. Du vill inte bestämma dig för en specifik inredningsstil? Med en beige matta förblir du flexibel eftersom den smälter in i alla stilar! Ljusbeige mattor, elfenbensmattor och beige mattor är anpassningsbara och ser väldigt tidlösa ut i alla färgkombinationer. Beige mattor passar ihop med naturliga trämöbler, men de fungerar också harmoniskt med boendeaccessoarer i ljusare färger, vilket skapar en behaglig atmosfär när som helst.

 

 

Stort urval av gräddfärgade mattor online

 

Grädd- och beigemattor finns hos benuta i ett stort urval och kan beställas online i alla former, storlekar och variationer. Beige mattor är en av de mest populära i vår mattaffär online. Ett särskilt uppskattat urval är den beige shaggy mattan Whisper. Gräddiga mattor kan kombineras särskilt med taupe mattor i lagerlook.

 

 

Trendiga beige mattor

Beige mattor är en särskild höjdpunkt bland enfärgade mattor. Deras enkla färg ger oändliga kombinationsmöjligheter och gör gräddfärgade mattor särskilt populära. Om creme kombineras med lila mattor skapas en vacker och harmonisk kontrast som ger mer dynamik åt ditt hem. Särskilt om man är ute efter en ganska dämpad och enkel look är valet av en beige matta helt perfekt. Den ger varje rum en särskilt mysig atmosfär och en harmonisk känsla.

 

Låt dig inspireras av vårt stora urval, upptäck billiga grädd- och beigefärgade mattor online på benuta och få maximal komfort i ditt hem!

* Gäller för alla nya prenumeranter på nyhetsbrevet. Kupongen är giltig i fyra veckor från registreringen. Inget minsta ordervärde. Kan inte kombineras med andra kuponger. Ingen cashback tillgänglig.