Hoppa över
 • Home>
 • utomhusmattor
 • Utomhusmattor

  733 Produkter

  733/733 Resultat

  Utomhusmattor

  Utomhusmattor är extremt mångsidiga och multifunktionella: deras flerfärgad accenter ger en uppfriskande variation medan deras platta lugg skapar bekvämlighet i hemmet. Utomhusmattor är vackra blickfångare och ett absolut måste för trädgårdssäsongen och utomhusgrillningar. Dessa moderna mattor ger vardagsrummets bekväma atmosfär utomhus och framhäver samtidigt alla typer av trädgårdsmöbler, oavsett om det rör sig om klassiska trämöbler eller moderna rottingmöbler. Möjligheterna att använda flatweave**mattor och plastmattor sträcker sig långt bortom utomhusområdet: en utomhusmatta** är mycket fläckbeständig och dekorerar till och med hemmets interiör, till exempel i form av köksmattor eller sisalmattor, och framhäver på så sätt vackert din heminredning.

  Mattor för inomhus och utomhus

  Utomhusmattor är tillverkade av långvariga material och är mycket slitstarka - oavsett om det regnar eller skiner. Basen för dessa är extremt motståndskraftiga och lättskötta syntetfibrer som garanterar robusthet och hållbarhet. Dessutom är de mycket slitstarka, särskilt solida och absorberar endast lite fukt tack vare sin fiberstruktur som de också snabbt avger till luften igen. Därför används syntetiska fibrer även för runda mattor eller badmattor. Tack vare sina robusta egenskaper är de särskilt lämpliga för utomhus- och inomhusytor som används ofta. Dessutom är utomhusmattor absolut blekningsfria och förblir levande och färgstarka även när de utsätts för solljus. De kan lätt rengöras genom lätt svävande eller slag och ger dig oändlig glädje.

  Utomhusmattor i stor variation

  Även när det gäller utformningen är utomhusmattor ganska imponerande. Vare sig det gäller skandinavisk design, geometriska mönster eller i form av vintage-mattor täcker deras breda urval nästan alla inredningsstilar. Färgsortimentet är lika mångfacetterat: naturliga bruna nyanser finns lika representerade som starka färger. Deras varierade sortiment av storlekar och former lämnar heller inget att önska och till och med tilltalar mycket specifika krav. Eftersom många balkonger är mycket smala är mattlöpare särskilt lämpliga som balkongmattor. Även stora terrasser eller uteplatser kan dekoreras och förädlas med en vacker trädgårdsmatta eller terrassmatta. Utomhusmattor kan dock också ha formen av dörrmattor eller hallmattor, som är särskilt robusta och väderbeständiga och därför passar perfekt för husets entré. En snygg dörrmatta välkomnar varje gäst som kommer in i ditt hem och hindrar samtidigt smuts från att föras in i huset.

  Den här moderna och eleganta kollektionen av utomhus**mattor** har ett visst je ne sais quoi och förskönar varje bostadsområde. Låt dig inspireras av dess mångfald!