Hoppa över
 • Home>
 • barnmattor>
 • lekmattor
 • Lekmattor

  15 Produkter

  15/15 Resultat

  Lekmattor från LYTTE - Designade för stora och små

  Vill du att dina små ska kunna släppa loss, glatt upptäcka världen och leka säkert? Då kommer våra lekmattor i modern design säkert att glädja dig. Vackra, praktiska och mångsidiga, våra LYTTE-lekmattor har utformats speciellt av oss för att göra ditt familjeliv ännu gladare och mer bekymmersfritt. Tack vare den vattentäta ytan kan du enkelt rengöra vår krypmatta med en fuktig trasa när något går fel i den kaotiska vardagen i familjen. Med sina söta mönster passar de perfekt in i alla rum och kommer att glädja inredningsälskande föräldrar lika mycket som små äventyrare.

  Många fördelar

  • Från noll år: Våra lekmattor är mångsidiga och passar för barn i alla åldrar och kön. Från noll års ålder är de perfekta som krypmatta för bebisar. För småbarn från tre års ålder är den gemensamma monteringen och demonteringen av mattorna särskilt rolig och främjar även de små barnens kognitiva färdigheter.

  • Testad med avseende på skadliga ämnen: Dina barns säkerhet är vår högsta prioritet. Därför är våra lekmattor naturligtvis testade för skadliga ämnen. De är tillverkade av mjukt och motståndskraftigt skum (EVA-skum) och stöder dina barn när de kryper, leker och tar sina första steg. Våra babymattor skyddar också dina barn från kalla golv och minskar buller.

  • Utökningsbara: Våra lekmattor är pluggbara. Därför kan du anpassa deras storlek individuellt och flexibelt efter dina behov. Tack vare den praktiska bomullspåsen är mattan lätt att transportera och platsbesparande. Oavsett om det är i barnrummet eller på resande fot - med våra lekmattor kan du skapa en vacker och säker plats för dina små överallt.

  • Kan tvättas: Och vad händer om något går fel? Då kan du helt enkelt rengöra våra lek- och babymattor med en fuktig trasa. För att ha glädje av mattorna länge är det bäst att undvika direktkontakt med solen och att inte placera tunga möbler eller vassa föremål på dem.

  Färgglada babymattor för säker lek och skoj

  Vår lekmatta från LYTTE har den perfekta tjockleken: den är tillräckligt mjuk för att skydda dina barn när de busar och leker, samtidigt som den är motståndskraftig och stöder dem under deras första steg. Dina små barns favoritbyggklossar eller lekfigurer kommer också att hitta ett bra grepp på mattan. Så ingenting står i vägen för lekglädje. Det finns tillräckligt med utrymme på vår 120 x 180 cm stora lekmatta för att din lilla ska kunna utforska världen nyfiket eller krypa och leka tillsammans med kompisar.

  Förresten: För ännu fler söta motiv får du gärna bläddra igenom vårt stora sortiment av kärleksfullt utformade barnmattor. Alla våra barnmattor och tillbehör är tillgängliga för omedelbar leverans och har producerats enligt en hög standard.

  Köp lekmattor online på benuta

  Vill du köpa en snygg lekmatta till ditt barn eller småbarn? Då är du i trygga händer hos benuta! Våra praktiska mattor av motståndskraftigt skum (EVA-skum) är testade med avseende på skadliga ämnen och är den perfekta lekmattan för dina små - mjuk, säker och isolerande. Från regnbågsmönster till prickar och abstrakta mönster - bläddra igenom vår onlinebutik på benuta nu och upptäck lekmattor som är perfekta för dig.

  Och för att göra shoppingen ännu roligare levererar vi din lekmatta direkt till din dörr. Din favorit har anlänt men passar inte perfekt? Då kan du enkelt skicka tillbaka den till oss. Med vår utökade returpolicy har du till och med 60 dagar på dig att göra det. Ha så roligt när du shoppar!