Hoppa över
 • Home>
 • barnmattor
 • Barnmattor

 • Placeholder for alt textLytte Barnmattor
 • Placeholder for alt textLytte Lekmattor
 • Placeholder for alt textTvättbara barnmattor
 • Placeholder for alt textMattor med stjärnor
 • Placeholder for alt textDjurmotiv mattor
  497 Produkter

  497/497 Resultat

  Barnmattor för flickor och pojkar

  Numera är utbudet av barnmattor större än någonsin. Att dekorera sitt hus och bekväma hem spelar en allt viktigare roll - särskilt när det gäller våra barns bostads- och lekutrymmen. Oavsett om du letar efter barnmattor för flickor eller pojkar hittar du på benuta garanterat den perfekta barnmattan. Precis som det stora urvalet av våra moderna mattor utökas även vårt utbud av barnmattor ständigt. Rikedomen på färger och mönster är enorm och eftersom vi har många barnmattor på lager kan vi garantera snabba leveranser utöver ett stort urval. Visst erbjuder vi också de senaste designerna, som stjärnmattor för barn, som ger en gnistrande touch till varje barnrum - eller söta uggle barnmattor som har varit på modet under en tid nu. Självklart erbjuder vi också ett stort utbud av olika former: asymmetriska, stjärnformade och till och med runda mattor. Det är bara att bläddra igenom vårt utbud och välja den perfekta barnmattan för dina små.

  Färgglada barnmattor

  Att hitta rätt barnmattor är ofta inte så lätt eftersom en barnmatta inte bara ska vara färgglad och ha en rolig design. Det är trots allt en stor skillnad om du letar efter bebisrummattorbarnrumsmattor eller tonårsrum**mattor. Men oavsett vad du letar efter är en sak säker: Fantasifullt dekorerade former, färger och mönster förtrollar både unga och gamla. Medan mjuka babyblå mattor och ljusrosa mattor med söta mönster förvandlar varje rum till en vacker värld för bebisar, bjuder en trendig barnmatta pojkar och flickor in till att leka och gosa och passar därför utmärkt som en bekväm lekmatta. Barnmattor dekorerade med roliga djur från djurparken eller färgglada bokstäver och siffror förvandlar definitivt varje barnrum till ett roligt paradis för barn. Ofta ser barnmattor väldigt annorlunda ut än mattor för tonåringar**, eftersom de senare redan liknar moderna mattor för unga vuxna. En färgglad ryamatta är till exempel perfekt lämpad för det ändamålet. Mycket fashionabla vintage-mattor skapar ett särskilt coolt utseende i tonårsrummen och speglar perfekt de unga vuxnas individualitet och trendighet.

  Barnmattor som testats med avseende på skadliga ämnen

  De som vill köpa prisvärda barnmattor hittar snabbt den perfekta modellen hos benuta. Förutom designen och det rimliga priset är naturligtvis även materialet och kvaliteten viktiga. Vi erbjuder ett stort utbud av barnmattor för flickor och pojkar, tillverkade av olika material, bland annat bomull, syntetfibrer eller ullmattor. Det är mycket viktigt för oss att våra barnmattor är testade med avseende på skadliga ämnen och att de är av god kvalitet. För att detta också ska kunna spåras är många av våra barnmattor Öko-Tex-certifierade eller har andra kvalitetsstämplar från TÜV eller GuT. En annan aspekt som måste hållas i åtanke: för att undvika frustration efter att ha lekt och busat runt på de nya modellerna bör en barnmatta vara mycket lättskött och mycket robust, precis som en utomhusmatta. Många av våra barnmattor är därför tillverkade av giftfria syntetfibrer eller naturfibrer för att garantera att din barnmatta är lättskött, hållbar och robust och samtidigt bidrar till att skapa en underbar look med sin mångfald av färger och mönster.