Hoppa över
Bekväm leverans: för närvarande ca.
 • Home>
 • barnmattor
 • Barnmattor

  336 Produkter

  336/336 Resultat

  Söta barnmattor med känsla för detaljer

  Skapa ett paradis för dina små med våra söta barnmattor och babymattor och sätt glada accenter. De är inte bara perfekta för lek och stoj. De fungerar också som värmande underlag och skyddar dina barn. Oavsett om det är söta djurmotiv eller tidlösa modeller med prickar och stjärnor: Bläddra igenom benuta-shopen nu och bli förälskad i våra kärleksfullt designade barnmattor i många olika färger och former för dig och dina småttingar!

  Förresten: I vårt sortiment hittar du också ett stort urval av tvättbara barnmattor - lätta att rengöra och snygga på samma gång.


  Färgglada roliga: barnmattor för flickor, pojkar & småbarn

  Utbudet av barnmattor är idag större än någonsin tidigare, så att dekorera dina egna fyra väggar kommer säkert att bli dubbelt så roligt - särskilt när det gäller dina nära och kära. Oavsett om den är asymmetrisk, stjärnformad eller rektangulär: välj en matta som får dina barns ögon att lysa upp och inbjuder dem till lek.

  Precis som vi har ett stort urval av (moderna) mattor, utökar vi också ständigt vårt sortiment av barnmattor. Förutom särskilt trendiga stilar som söta ugglemattor hittar du naturligtvis också vackra klassiker för barn. Många av mönstren är tidlösa och du kan också helt enkelt lägga ut dem senare i tonåringens rum.

  Låt dig inspireras av mångfalden


  Våra stjärnmattor och våra söta mönster med djur som pingviner, giraffer, hundar eller katter är särskilt populära bland barn. Låt dig inspireras av en mängd olika former, färger och mönster och upptäck dem nu:

  • Barnmattor för flickor: Stilrena prickar och stjärnor eller klassiska mönster med linjer eller enfärgade mönster: Våra barnmattor för flickor följer med dig när du leker, tumlar och utforskar världen.

  • Barnmattor för pojkar: Från raketer och stjärnor till enfärgade mönster och djurmotiv: Våra barnmattor för pojkar inbjuder också till lek och stoj och stöttar dina småttingar i deras första äventyr.

  • Unisex barnmattor: Naturligtvis finns det inga gränser för ditt val av färger. Oavsett om det är grått, beige eller en färgglad version: det viktigaste är att dina små barn tycker om barnmattan.

  • Lekmattor för stora och små: Våra LYTTE lekmattor har utvecklats speciellt av oss för att göra ditt familjeliv ännu gladare och mer bekymmersfritt. De är mångsidiga - oavsett om det är en krypmatta för din baby eller som en lekmatta för dina barn från tre års ålder.

  Färgglada barnmattor och babymattor

  Att hitta rätt barnmattor och babymattor är ofta inte så lätt eftersom en barnmatta inte bara ska vara färgglad och ha en rolig design. Det är trots allt en stor skillnad om du letar efter bebisrummattorbarnrumsmattor eller tonårsrum mattor. Men oavsett vad du letar efter är en sak säker: Fantasifullt dekorerade former, färger och mönster förtrollar både unga och gamla. Medan mjuka babyblå mattor och ljusrosa mattor med söta mönster förvandlar varje rum till en vacker värld för bebisar, bjuder en trendig barnmatta pojkar och flickor in till att leka och gosa och passar därför utmärkt som en bekväm lekmatta. Barnmattor dekorerade med roliga djur från djurparken eller färgglada bokstäver och siffror förvandlar definitivt varje barnrum till ett roligt paradis för barn. Ofta ser barnmattor väldigt annorlunda ut än mattor för tonåringar, eftersom de senare redan liknar moderna mattor för unga vuxna. En färgglad ryamatta är till exempel perfekt lämpad för det ändamålet. Mycket fashionabla vintage-mattor skapar ett särskilt coolt utseende i tonårsrummen och speglar perfekt de unga vuxnas individualitet och trendighet.

  Definiera lek- och läsområden med en rund barnrumsmatta

  En rund barnrumsmatta är ett utmärkt sätt att definiera en lek- eller läsplats i ditt barnrum. På så sätt förvandlas området till en mysig oas av lugn eller en magisk lekvärld att tumla runt i. Våra runda barnrumsmattor finns i en mängd olika stilar och färger: Välj till exempel en blå barnrumsmatta för en lugnande atmosfär eller lägg ut en röd eller rosa modell för en livlig atmosfär. Du kan också hitta runda barnrumsmattor med stjärnor, djur eller geometriska former online. De söta mönstren inbjuder till lek, drömmar och utforskning av världen samtidigt som de skyddar barnens knän. Runda barnmattor är perfekta för att definiera vissa områden eller framhäva dem som ett statement-område. Med dem kan du uttrycka dina älsklingars individualitet på ett perfekt sätt.

  Barnmattor som testats med avseende på skadliga ämnen

  De som vill köpa prisvärda barnmattor hittar snabbt den perfekta modellen hos benuta. Förutom designen och det rimliga priset är naturligtvis även materialet och kvaliteten viktiga. Vi erbjuder ett stort utbud av barnmattor för flickor och pojkar, tillverkade av olika material, bland annat bomull, syntetfibrer eller ullmattor. Det är mycket viktigt för oss att våra barnmattor är testade med avseende på skadliga ämnen och att de är av god kvalitet. För att detta också ska kunna spåras är många av våra barnmattor Öko-Tex-certifierade eller har andra kvalitetsstämplar från TÜV eller GuT. En annan aspekt som måste hållas i åtanke: för att undvika frustration efter att ha lekt och busat runt på de nya modellerna bör en barnmatta vara mycket lättskött och mycket robust, precis som en utomhusmatta. Många av våra barnmattor är därför tillverkade av giftfria syntetfibrer eller naturfibrer för att garantera att din barnmatta och babymatta är lättskött, hållbar och robust och samtidigt bidrar till att skapa en underbar look med sin mångfald av färger och mönster.

  Köp barnmattor hos benuta


  Som Europas största återförsäljare av mattor hittar du ett stort urval av snygga golvtillbehör i alla prisklasser hos benuta. Välj din favorit online och beställ hem den snabbt och smidigt. Bläddra igenom vår butik nu och upptäck barnmattor i söta mönster, populära färger och trendiga mönster - från S till M och L till XL!