Hoppa över
Bekväm leverans: för närvarande ca.
 • Home>
 • barnrum inredning
 • Barnrum inredning

  42 Produkter

  42/42 Resultat

  Snygg barnrumsinredning i ett stort urval

  Barnrum är färgglada, lekfulla och uppmuntrar kreativiteten hos dina småttingar! Det ska vara en oas av välbefinnande och en inbjudan till lek och stoj. I benutas onlinebutik hittar du allt du behöver för att skapa en barnvänlig atmosfär. Förutom fina barnrumsinredningar i många olika stilar hittar du också ett stort urval av barnmattor i populära mönster och färger.

  Fin barnrumsdekoration för flickor och pojkar


  Oavsett om du vill inreda barnkammaren för en flicka eller en pojke så har vi precis det du behöver. Våra barnrumsdekorationer är designade med känsla för detaljer: Motiv som regnbågar, stjärnor eller neutrala prickmönster får flickors och pojkars hjärtan att slå snabbare OCH tack vare de olika stilarna kan du skapa ett äventyrsrum, åka på safari med dina små eller skapa en lekfull stämning som inbjuder till drömmar.

  • Söta mönster: Regnbågsmotiv är mycket populära som dekorationer i barnrum. Barnfiltar, lekmattor eller till och med väggdekorationer med söta regnbågar ger färg och glädje i rummet.

  • Äventyrlig design: Dino-dekorationer för barnrummet eller motiv med raketer och astronauter bjuder in dina barn på ett äventyr. Dessa fantastiska mönster hittar du bland annat på våra kuddar för barnrummet.

  • Safarimotiv: Safarimotiv har varit i ropet de senaste åren. Du kan hitta lejon, giraffer eller djungelmönster online för att göra ditt barns rum mer spännande med dekorationer som barnpuffar.

  Väggdekoration som ger liv åt barnrummet

  Använd barnrummets vägg som en duk för att uttrycka dina barns personligheter och intressen. Hängande och väggdekorationer för barnrummet är särskilt lämpliga för detta. Vävda av makramé eller med söta djurmotiv är väggbonader det perfekta tillbehöret för att förhöja varje barnrum. Dekorationen skapar en mysig och inspirerande atmosfär som, utöver resten av rummet, fängslar ögat och stimulerar kreativiteten. Oavsett om det handlar om barnkammardekor med lejon, regnbågar, safari eller mer neutrala mönster - designmöjligheterna är nästan obegränsade! Bläddra bland våra aktuella väggdekorationer och tapisserier online.

  Girlander & vimpelkedjor: Fin dekoration för barnrummet

  Oavsett om det gäller födelsedagar, speciella tillfällen eller vardagliga sammankomster är en krans eller vimpelkedja i ditt barns rum ett utmärkt val för att göra rummet mer inbjudande. Med sina färgglada flaggor eller pastellfärgade mönster ger en krans mer glädje och skoj till rummet på ett lekfullt sätt.

  Förutom vimpelgirlanger kan du köpa andra söta barnrumsdekorationer online på benuta. Våra tapeter och väggbonader med regnbågar eller söta djur är också utmärkta för att ge charm åt ditt barns rum. Det är bara att prova!

  Vimpelkedja i bomull

  Vill du dekorera barnkammaren hos dina nära och kära med en vimpelkedja eller letar du efter rätt pryl för en fest? Skapa då en glad och inbjudande atmosfär med våra vimpelkedjor med färgglada flaggor! Girlanderna är tillverkade av bomull av hög kvalitet och finns i färgglada mönster. Upptäck vårt urval av vackra vimpelkedjor på benuta nu och ge rummet en mer personlig touch!

  Köp dekorationer för barnrum på benuta

  Hos benuta kan du förvänta dig ett stort urval av kärleksfullt utformad barnrumsinredning som kommer att förvandla ditt barns rum till en inbjudande lek- och inlärningsmiljö. Från dekorationer för flickor och pojkar till olika temavärldar med dinos, lejon eller djungel och safari - du hittar allt ett barnhjärta kan önska sig online.


  Få dina favoriter levererade snabbt och smidigt hem till dörren. Om du inte gillar någon av barnrumsdekorationerna kan du helt enkelt returnera dem till oss. Tack vare vår utökade returpolicy har du till och med 60 dagar på dig att göra det.


  Designa en barnkammare nu som dina barn kommer att älska!