Gratis leverans: för närvarande ca. 5-7 dagar | Förlängd returrätt: 60 dagar | Hjälp & kontakt
CHRISTMAS SPECIAL | 20 % EXTRA*
FÅ DIN RABATTKOD NU

Brink & Campman mattor

Artiklar 1-18 av 18

Artiklar 1-18 av 18

Artiklar 1-18 av 18

Brink & Campman mattor

 

Brink & Campman-mattor skapas av en traditionell matttillverkare i Nederländerna. Företaget, som grundades 1897 av Cornelius Van den Brink och John Campman, tillverkar högkvalitativa mattor och drivs sedan slutet av 1990-talet av Sjouke Jan Zwarthoff. De världsberömda Brink- och Campman-mattorna designas och tillverkas i Nederländerna och distribueras i mer än 50 olika länder. Tack vare många års erfarenhet och en kontinuerlig utvecklingsprocess har Brink & Campman lanserat nya mönster och rika kollektioner på marknaden, som tar upp de senaste trenderna men samtidigt bevarar den unika karaktären hos de traditionella Brink & Campman-mattorna. Det här vackra sortimentet omfattar klassiska svartvita mattor, blommönster och enfärgade motiv.

 

 

Brink- och Campman-mattor av hög kvalitet

 

Kvalitetsmaterial utgör den idealiska grunden för förstklassiga ullmattor och lättskötta modeller tillverkade av syntetfibrer. Tack vare det noggranna urvalet av garner som är särskilt utformade för Brink- och Campman-mattor skapar det etablerade företaget exklusiva, högklassiga produkter som kommer att berika ditt hem under mycket lång tid med sina eleganta mönster och sin enastående kvalitet. De tillverkas i Nepal eller direkt i Holland enligt traditionell handknutningsteknik.

 

 

Brink & Campman-mattor för ett elegant hem

 

Brink & Campman-mattor finns i ett brett utbud av mattor i olika stilar, inklusive mysiga shaggy-mattor, extravaganta moderna mattor, eleganta traditionella mattor och ljusa barnmattor. Den nederländska matttillverkaren skapar också imponerande kollektioner för andra kända varumärken. Sanderson-mattor, Scion-mattor och Harlequin-mattor utstrålar samma originella karaktär och ger på samma sätt elegans och komfort till ditt vardagsrum, samtidigt som de lever upp till samma standarder för design och kvalitet. Eftersom Brink and Campman är medlem i Care & Fair stöder de initiativet mot barnarbete och hjälper aktivt barn i utvecklingsländer.

* Gäller för alla nya prenumeranter på nyhetsbrevet. Kupongen är giltig i fyra veckor från registreringen. Inget minsta ordervärde. Kan inte kombineras med andra kuponger. Ingen cashback tillgänglig.