Hoppa över
 • Home>
 • geometriska mattor
 • Geometriska mattor

  669 Produkter

  669/669 Resultat

  Modern mattetrend: Geometriska mönster

  Behöver du variation i ditt hem? Då är mattor med geometriska mönster något för dig! De sätter visuella accenter och ger en frisk fläkt till dina fyra väggar på nolltid. Förutom gräddfärgade varianter kan du hitta geometriska mattor i blått, grått, rosa eller färgglatt i vår webbshop. Låt dig inspireras av vårt enorma utbud och upptäck dina nya favoriter till fantastiska priser!

  Fördelar med geometriska mattor i korthet

  • Mattor med geometriska mönster ger din inredning en individuell touch.

  • Du kan kombinera mönstren flexibelt med vilken inredningsstil som helst

  • De förhöjer varje rum och gör det mer intressant

  Hur du sätter scenen med geomattor

  Är du fortfarande osäker på om en geometrisk matta passar in i ditt hem? Det är på väg att förändras. För: mönster med geomönster är superföränderliga och passar in i olika inredningsstilar. Och det är så här det fungerar:

  Geometri som inredningsstil

  Geomönster har länge varit trendigt inom inredningsdesign. Med sina tydliga linjer och starka kontraster för du in dynamik och fräschör i rummet. Och det bästa är - urvalet är enormt! Förutom små dekorativa element som vaser, kuddar eller puffar kan du också på ett elegant sätt kombinera större accessoarer som tavlor, möbler och mattor i geo-look.

  Särskilt med mattor i geometriska mönster gör du ett unikt uttalande. Oavsett om det är en puristisk inredning, industristil eller skandi-look: en matta med geometriska mönster passar alltid. Tips: För en spännande atmosfär kan du välja tillbehör som tar upp det geometriska mönstret på din matta. Enkla delar i enfärgade färger ger å andra sidan din matta i geometriskt mönster tillräckligt med utrymme för att lysa.

  Skandinavisk stil

  Den populära skandinaviska stilen trivs med klara linjer och naturliga mönster och garanterar därmed lätthet och fräschhet i dina fyra väggar. På benuta hittar du ett stort urval av skandinaviska mattor som passar perfekt in i looken. Om du vill lägga till en visuell höjdpunkt till den rena looken är en matta med ett geometriskt mönster perfekt. Särskilt svarta och vita geomattor understryker den reducerade designen på dina möbler och visar upp naturmaterial som trä, läder och naturfibrer på bästa sätt. Ge det ett försök!

  Minimalistisk stil

  I likhet med Skandi-looken kännetecknas den minimalistiska stilen också av enkla och tydliga former. Rena och reducerade möbler och tillbehör passar särskilt bra till den här stilen. Men för att lägga till lite djup och dimension till looken är mattor i geometrisk stil ett perfekt alternativ. Med sina raka linjer och regelbundna mönster passar geomönster perfekt in i den minimalistiska helhetslooken och skapar samtidigt ett spännande blickfång. Tips: Välj enfärgade mönster för en modern ton-i-ton-look. För att iscensätta din nya geomatta som en nyckelpjäs i dina fyra väggar är det bäst att satsa på färgglada modeller.

  Köp en matta med ett geometriskt mönster på benuta

  En matta med geometriska mönster är inne och ger en frisk fläkt i ditt hem. Är du fortfarande på jakt efter det perfekta stycket? Då kommer du definitivt att hitta ditt nya favoritstycke i vår butik! Förutom det enorma urvalet av mönster och storlekar erbjuder vi och bekväm frakt direkt hem till dig. Och om du inte gillar din nya matta kan du returnera den till oss inom 60 dagar.

  Bläddra bland ett stort urval online nu och välj din omedelbara favorit.