Hoppa över
Bekväm leverans: för närvarande ca.
 • Home>
 • hem tillbehor>
 • kudde
 • Kudde & Kuddfodral

  112 Produkter

  112/112 Resultat

  Små accenter, stor effekt: kuddar och kuddfodral

  Kuddar och kuddfodral är supermysiga och mångsidiga dekorativa element - det räcker med några enkla steg för att förvandla din soffa till en mysig oas av välbefinnande eller ge din säng ett helt nytt utseende. Upptäck vårt stora urval och låt dig inspireras.

  Den perfekta kudden för ditt hem

  Det finns kuddar och kuddfodral för alla behov - snygga, praktiska eller bara mysiga. Beroende på vad du vill använda dem till är materialet och storleken på kuddarna och kuddöverdragen avgörande. Vi berättar för dig vad som är viktigt.

  Rätt material för kuddfodral

  Du har många olika alternativ när det gäller materialet i dina kuddar. Letar du till exempel efter bekväma kuddar för vardagsrummet och sovrummet eller efter lättskötta kuddar för köket, hallen eller terrassen? Beroende på rum och årstid rekommenderar vi att du väljer en kudde i:

  • Sovrum: liten struktur för ökad komfort, mjukt material (t.ex. bomull, viskos eller polyester).

  • Vardagsrum: mjuka soffkuddar eller dekorativa kuddar, runda kuddar.

  • Kök och hall: praktiska kuddar för inomhus- och utomhusbruk, tvättbara kuddöverdrag, robusta kuddar av jute som sittdynor.

  • Sommar: Kuddar av bomull eller linne

  • Vinter: Mysiga kuddar i pälsoptik (t.ex. kollektionerna DAVE eller OSCAR).

  Köp kuddar i rätt storlek

  På benuta hittar du ett stort urval av kuddar och kuddfodral i standardstorlekar - perfekt om du vill ha en ny look och vill skapa lite variation i dina fyra väggar.

  Små kuddar och kuddfodral i storleken 45 x 45 cm passar som dekoration i alla rum och kan placeras var som helst. Långa kuddar i storleken 30 x 50 cm kan placeras bekvämt i nacken. Om du redan har en kudde hemma och bara letar efter ett överdrag är det bäst att bestämma rätt storlek med ett måttband i förväg. 

  Kuddar för inomhus och utomhus för varje stil

  Drömmer du om ett vardagsrum under bar himmel? kuddar och kuddfodral för inomhus och utomhus gör det möjligt. De är riktiga allkonstnärer eftersom du kan använda dem både inomhus och utomhus tack vare deras lättskötta egenskaper. De har inget emot en liten dusch.

  Ta en utomhusmatta och en plädar, kombinera dem med en puff och några kuddar och njut av sommaren utomhus. Tillsammans med en eldskål och ljus blir det också riktigt mysigt utomhus på vintern. Och om du inte behöver utomhus kuddarna kan du använda dem för att dekorera ditt vardagsrum och sovrum på nolltid. 

  Sätt accenter med dekorativa kuddar

  Dekorativa kuddar kombinerar komfort och stil och understryker perfekt din inredningsstil.  Oavsett om du föredrar en minimalistisk look eller något mer iögonfallande, är färgerna på dina kuddar och kuddfodral avgörande för atmosfären i rummet och ger ditt hem den sista finishen.  

  • Lugn och balans: Om du redan har en färgglad eller mönstrad inredning kan du välja kuddar i beige, grått och brunt.

  • Eleganta accenter: Kuddar i svart och vitt är idealiska för detta.

  • Färgstarka blickfång: Satsa på starka färger. Kuddfodral och kuddar i grönt, blått, rosa, rött eller gult ger liv åt dina fyra väggar.

  • Lekfull look: Lekfulla boho-kuddar är roliga att styla. Om du vill inreda ditt barnrum på ett vackert sätt, ta en titt på våra kuddar för barnrummet.

  Köp mysiga kuddar och kuddfodral online på benuta

  På benuta hittar du ett brett utbud av kuddar i olika stilar och material för alla budgetar. Ta en titt i vår butik, upptäck din nya favoritkudde och ge ditt hem en ny touch på nolltid. Och om du ändrar dig kan du returnera dina nya hemtillbehör till oss inom 60 dagar.

  Det kan inte finnas för många kuddar och kuddfodral i ett mysigt hem, så satsa på det och mysa!