Hoppa över
Bekväm leverans: för närvarande ca.
 • Home>
 • hem tillbehor>
 • pladar
 • Plädar & Filtar

  30 Produkter

  30/30 Resultat

  Låt oss mysa - Plädar i filtar och gosedjur

  Plädar i filtar är ett bra sätt att mysa och de är också snygga dekorativa element som gör ditt hem till ett riktigt trivsamt rum. Lägg dem i soffan, häng dem över en stol eller använd dem som ett sängöverkast till din säng.

  Hitta rätt filt

  Letar du efter en funktionell filter i plädar för att skydda din soffa, värdesätter du stil eller vill du bara ha det mjukt och mysigt? Det beror på materialet, färgen, bostadsutrymmet, din inredningsstil och säsongen. Vi berättar vad du ska titta på när du letar efter rätt filt. Om du vill uppgradera ditt barns barnkammare är våra barnfiltar i 100 % bomull perfekta.

  Sängöverkast, filter, plädar eller ruta?

  Ett sängöverkast ger sovrummet ett överskådligt utseende och framhäver din personliga inredningsstil. Lägg den helt enkelt över täcket när du har bäddat sängen och se till att den matchar färgen på ditt sänglinne.

  Gosiga filtar är ren mysighet. De är varma och fluffiga - perfekta för vardagsrum och sovrum. Så kallade plaider eller filtar finns i nästan alla vardagsrum. De är inte bara bra för att koppla av och värma upp, utan även dekorativa och finns i många olika stilar.

  Huruvida din nya filt är lämplig för dina behov beror också på materialet. Vi rekommenderar:

  • på sommaren: lätt vardagsfilt av bomull eller linne.

  • på vintern: Det är en mjuk och mjuk filt eller en päls.

  • för utomhusbruk: en lättskött filt i mörka färger för picknick, en varm filt av ull eller syntetiska fibrer för att täcka.

  • för att täcka soffan: Robusta bomullsfiltar i enkel design, till exempel i färgerna offwhite, creme, grått, blått, grönt eller svart.

  Färger för varje inredningsstil

  Det är bäst att fundera på vilket tak som passar bäst i dina fyra väggar innan du köper. För att göra detta bör du orientera dig på din inredning. Följer du en viss stil eller bestämmer du enligt din magkänsla? Vi har tips på snygga färgkombinationer.

  • Passar till varje stil: beige, grå och svarta tak

  • Elegant och modernt: Filtar i grått, offwhite, grädde, svartvitt och beige.

  • Naturlig look: Täcken i grönt, brunt, beige och ockra.

  • Livlig och färgstark: filtar med tryck, mönster eller 3D-effekter i ljusa färger som rosa, orange, gult, rött eller lila. Våra boho-filtar är perfekta för en lekfull look full av livsglädje

  Snygga dekorativa kombinationer med filtar i plädar

  En filter i plädar är inte bara funktionell - du kan använda den för att ge ditt hem en speciell touch. Du kan till exempel vika ihop filten och lägga den på en puff eller på soffan. Placera sedan en bricka med ljus, snacks eller en bok på filten - klart!

  Kuddar och filtar kan kombineras underbart på sängen eller soffan. Se till att de matchar varandra i färg och styla dem till en mysig relaxhörna.

  Ta upp utseendet och känslan av din filt i andra hemtillbehör. Detta ger lugn åt din inredning. En perfekt matchning är till exempel en matta, kudde, filt och päls från vår mjuka och mysiga DAVE-kollektion.

  Köp filter i plädar online på benuta

  Du hittar säkert något som passar din smak i vårt mångsidiga urval av mysiga filtar i plädar, sängöverkast och plädar. Gör dig bekväm i soffan och ta dig tid att bestämma vilken filt som passar ditt hem. Vi levererar din nya hemaccessoar till din dörr inom några dagar. Och om du ändrar dig kan du helt enkelt skicka tillbaka din beställning till oss inom 60 dagar.