Hoppa över
Bekväm leverans: för närvarande ca.
 • Home>
 • hem tillbehor>
 • wanddeko
 • Väggdekorationer

  10 Produkter

  10/10 Resultat

  Mer mysighet för dina väggar: Väggdekorationer och gobelänger

  Små accenter med stor effekt: förutom klassiska hemtillbehör som tavlor och speglar är våra handvävda gobelänger det perfekta komplementet till en mysig atmosfär. Du hittar snygga väggdekorationer i modern boho-look eller söta barnmönster.

  Fördelar med gobelänger i korthet

  • De tillför individuell charm till ditt hem.

  • Väggtapeter kan varieras med några enkla steg och till exempel anpassas till säsongen.

  • De är ett billigt sätt att förhöja bostadsutrymmen och ge dem mer mysighet och individualitet.

  Förutom väggdekorationer kan du också upptäcka andra vackra hemtillbehör som t.ex. puffar, mattor och kuddar. Ta en titt på vårt mångsidiga sortiment nu och låt dig inspireras.

  Hitta den perfekta väggdekorationen för ett vackert hem

  Har du fortfarande svårt att välja mellan så många tillbehör och har svårt att bestämma dig? Här kan du ta reda på vilka tapeter och dekorativa element som är perfekta för ditt hem.

  Välj en specifik stil

  I vår butik hittar du väggdekorationer för alla smaker. Kärleksfullt utformade gobelänger är tillverkade av högkvalitativa material som ull eller bomull och kombineras underbart med varandra eller med andra hemtillbehör.

  Det är vackrast när du kombinerar dina dekorationer i en viss stil. Samordna din matta med matchande kuddar & kuddöverdrag, sittpuffs och konstpäls. Vi berättar för dig vilka alternativ du har.

  • Minimalistiska accenter och mjuka färger i grädde och beige passar perfekt till Skandi-stilen.

  • Med lekfulla accessoarer i naturliga nyanser och fransiga väggmattor kan du perfekt avrunda ett hem i boho-stil.

  • I en ren, monokrom inredning är geometriska mönster och svartvita mönster alltid ett bra val.

  Välj en tapet som passar ditt hem

  Våra gobelänger förhöjer alla rum och framhäver din individuella stil. Därför är det bäst att matcha dina nya hemtillbehör med ditt rum, både när det gäller färg och stil. Vad sägs till exempel om moderna eller lekfulla väggdekorationer för vardagsrummet?

  I barnrummet kan du skapa en livlig atmosfär med våra väggdekorationer i söta djurmotiv som stimulerar barnens fantasi. Tapeter i boho-stil passar perfekt i ditt vardagsrum och sovrum, men även i täckta utomhusområden som balkonger eller terrasser. Här skapar de en mysig semesterstämning och ger tomma väggar precis den rätta touchen. För ännu mer lätthet i ditt hem är våra boho-mattor i populära mönster och färger det perfekta valet.

  Köp handvävda gobelänger och dekorationer på benuta

  Letar du fortfarande efter den perfekta gobelängen? Hitta då ditt nya favoritstycke i benuta-butiken! För att göra shoppingen ännu roligare levererar vi bekvämt din beställning hem till dig. Om du inte gillar din favorit kan du helt enkelt skicka tillbaka den till oss. Med vår utökade returpolicy har du till och med 60 dagar på dig att göra det.

  Bläddra i vårt urval av högkvalitativa tapeter och väggdekorationer i populära mönster nu och gör slut på tomma, obehagliga väggar. Ha roligt när du surfar och shoppar!