Gratis leverans: för närvarande ca. 3-5 dagar | Förlängd returrätt: 60 dagar | Hjälp & kontakt
WINTER SALE SPECIAL | 20 % EXTRA*
Få din rabattkod nu

Med våra LYTTE Lekmattor kan du skapa en vacker plats där dina barn kan leka fritt och säkert. Lekfull, praktisk och individuell - utformad för ett färgstarkt familjeliv

LYTTE Playmats

 

Snygga och multifunktionella lekmattor

Vårt designteam har dina och dina barns önskemål och behov i åtanke. Därför har de skapat lekmattor som passar perfekt till ert äventyrliga familjeliv fullt av skoj, kärlek och trygghet. 

Ge spelglädje i gåva

Letar du fortfarande efter den perfekta julklappen för små upptäcktsresanden? Våra LYTTE-lekmattor kommer att lysa upp ögonen på både små och stora barn. Mattorna levereras i en vacker förpackning som ser bra ut under julgranen - knyt bara en rosett och du är klar! 

Lika unik som du är 

Att leka och utforska världen med glädje - särskilt under de första levnadsåren tillbringar våra små barn mycket tid på golvet. Hemma eller på resande fot - Tack vare den sammanlänkbara formen och den praktiska väskan kan du ta med dem överallt och anpassa dem flexibelt till dina behov. 

Design som inspirerar unga och gamla

Det var viktigt för oss att utveckla lekmattor som passar perfekt till dig och ditt hem och som passar både barn och inredningsälskande föräldrar. Det bästa av allt är att den moderna designen även kan kombineras med våra andra LYTTE-mattor och tillbehör till barnkammaren

Let’s grow together

Våra lekmattor är utformade för barn i alla åldrar och kön. De är lämpliga för spädbarn så unga som noll år. Särskilt för småbarn från tre års ålder är det roligt att gemensamt sätta ihop och ta isär lekmattorna och främja deras kognitiva färdigheter.

Skyddad lek

LYTTE fokuserar vi på dina barns säkerhet. Naturligtvis testas våra lekmattor också för skadliga ämnen. De är tillverkade av särskilt mjukt och motståndskraftigt skum (EVA-skum) som skyddar de små från kalla golv när de kryper, leker och tar sina första steg. Samtidigt minskar de bullret. 

Utformad för det verkliga livet

Tack vare den vattentäta ytan kan du enkelt rengöra våra lekmattor med en fuktig trasa. För att du ska kunna njuta av Playmats under lång tid rekommenderar vi att du låter dammsugaren sitta kvar och att du inte ställer tunga möbler eller vassa föremål på dem. Undvik också direkt kontakt med solljus och använd mattorna endast inomhus. Våra inomhus- och utomhusmattor är ett utmärkt alternativ som en mysig lekmatta utomhus. 

*Gäller för alla nya prenumeranter på nyhetsbrevet. Gäller till och med den 14.2.2023. Inget minsta ordervärde. Kan inte kombineras med andra kuponger. Ingen cashback tillgänglig.