Gratis leverans: för närvarande ca. 5-7 dagar | Förlängd returrätt: 60 dagar | Hjälp & kontakt
CHRISTMAS SPECIAL | 20 % EXTRA*
FÅ DIN RABATTKOD NU

Matta blå

Artiklar 1-96 av 189

Sida

Artiklar 1-96 av 189

Sida

Artiklar 1-96 av 189

Blå mattor

 

En blå matta är ganska lik en flerfärgad matta eftersom den också skapar ett fräscht och naturligt utseende, samtidigt som den bildar en uppfriskande stil tack vare sin naturliga färgton. Eftersom dess mönster är extremt varierande spelar det ingen större roll med vilken nyans av blått du berikar ditt hem med - en blå matta visar alltid en positiv, vänlig effekt och är därför lämplig att använda i alla bostadsutrymmen. Maritim stil uppnås till exempel med blåvita badmattor eller en äggskal- eller marinblå matta. Blå mattor är också det idealiska tillbehöret för ditt kontor: de ger en avslappnande atmosfär och främjar koncentrationen samtidigt som de skapar en trevlig arbetsmiljö.

 

 

Kombinera blå mattor

 

Om du placerar en blå matta i ditt hem kan du kombinera den med möbler och bostadstillbehör av olika material och färgtoner. På så sätt kan du vara kreativ och till och med matcha olika nyanser av blått med varandra. En uppfriskande kontrast skapas genom att kombinera mörkblått och vitt. Precis som en gul matta är en blå matta också fräsch och kan bli ett spännande inslag i din inredning. Dessutom passar den också mycket bra ihop med svala gråaktiga färger och skapar på så sätt en avslappnad atmosfär.

 

 

Stort urval av blå mattor online

 

På benuta finns det ett stort urval av blå mattor att upptäcka online. Du har möjlighet att välja mellan ett stort antal färger som äggskal, marinblått, mörkblått och många fler. Vilken nyans du väljer till din blå matta beror främst på hur och var inredningen används i ditt hem och vilka andra boendetillbehör den kombineras med. Förutom färgen har du möjlighet att välja mellan olika storlekar, material, former och produktionstyper, och beroende på din personliga smak och användning av mattan kan du till och med bestämma vilken blå golvtillbehör som passar dig bäst. Blå och äggskal barnmattor är särskilt populära, eftersom de ger varje barnrum eller barnkammare ett vackert nautiskt utseende.

* Gäller för alla nya prenumeranter på nyhetsbrevet. Kupongen är giltig i fyra veckor från registreringen. Inget minsta ordervärde. Kan inte kombineras med andra kuponger. Ingen cashback tillgänglig.