Hoppa över
Bekväm leverans: för närvarande ca.
 • Home>
 • matta bla
 • Blå matta

  264 Produkter

  264/264 Resultat

  Matta i blå: en subtil färgklick för ditt hem

  En blå matta är ganska lik en flerfärgad matta eftersom den också skapar ett fräscht och naturligt utseende, samtidigt som den bildar en uppfriskande stil tack vare sin naturliga färgton. Eftersom dess mönster är extremt varierande spelar det ingen större roll med vilken nyans av blått du berikar ditt hem med - en blå matta visar alltid en positiv, vänlig effekt och är därför lämplig att använda i alla bostadsutrymmen. Maritim stil uppnås till exempel med blåvita badmattor eller en äggskal- eller marinblå matta. Blå mattor är också det idealiska tillbehöret för ditt kontor: de ger en avslappnande atmosfär och främjar koncentrationen samtidigt som de skapar en trevlig arbetsmiljö.

  Dessa och många fler mattor i enfärgade färger hittar du i vår onlinebutik. Bläddra igenom vårt stora utbud nu och låt dig inspireras. Ha det så kul!

  Kombinera blå mattor

  Om du placerar en blå matta i ditt hem kan du kombinera den med möbler och bostadstillbehör av olika material och färgtoner. På så sätt kan du vara kreativ och till och med matcha olika nyanser av blått med varandra. En uppfriskande kontrast skapas genom att kombinera mörkblått och vitt. Precis som en gul matta är en blå matta också fräsch och kan bli ett spännande inslag i din inredning. Dessutom passar den också mycket bra ihop med svala gråaktiga färger och skapar på så sätt en avslappnad atmosfär.

  benuta stylingtips för blå mattor


  Blått är en fantastisk färg, den är mindre neutral än beige eller kräm, men samtidigt inte för färgstark. Det perfekta valet för alla som vill ha en spännande look som de inte kan få nog av. Välj din blå favoritmatta från benutas onlinebutik och skapa en spännande scen med bara några enkla steg:

  • I vardagsrummet: I detta rum rekommenderar vi en mysig, mjuk matta i blått med hög lugg som våra modeller DAVE eller WHISPER. De utstrålar en mysig atmosfär inom dina fyra väggar och kommer att få dig och dina gäster att gå på luft. De blå nyanserna passar särskilt bra till en soffa i grått eller kräm.

  • I sovrummet: En blå matta med djup lugg är också ett bra val i sovrummet för en mysig och mjuk start på dagen. Du kan också använda runda modeller med kort lugg eller löpare som sängbordsmattor. I vintagedesign eller med geometriska mönster ger de stil och elegans till sovrummet.

  • I hallen: Gör entrén mer inbjudande med en blå löpare i vintagelook eller en snygg enfärgad matta. Den blå färgen har en vänlig effekt och ger liv åt hallen. Här kommer du att älska att komma hem.

  • För utomhusområdet: Oavsett om det är på balkongen, uteplatsen eller i trädgården - en blå utomhusmatta ser alltid bra ut i ditt utomhusområde. Den blå färgen påminner om havet och ger en känsla av lycka i ditt hem.

  Stort urval av blå mattor online

  På benuta finns det ett stort urval av blå mattor att upptäcka online. Du har möjlighet att välja mellan ett stort antal färger som äggskal, marinblått, mörkblått och många fler. Vilken nyans du väljer till din matta beror främst på hur och var inredningen används i ditt hem och vilka andra boendetillbehör den kombineras med. Förutom färgen har du möjlighet att välja mellan olika storlekar, material, former och produktionstyper, och beroende på din personliga smak och användning av mattan kan du till och med bestämma vilken blå golvtillbehör som passar dig bäst. Blå och äggskal barnmattor är särskilt populära, eftersom de ger varje barnrum eller barnkammare ett vackert nautiskt utseende.