Hoppa över
Bekväm leverans: för närvarande ca.
 • Home>
 • matta bla
 • Blå matta

  202 Produkter

  202/202 Resultat

  Blå mattor

  En blå matta är ganska lik en flerfärgad matta eftersom den också skapar ett fräscht och naturligt utseende, samtidigt som den bildar en uppfriskande stil tack vare sin naturliga färgton. Eftersom dess mönster är extremt varierande spelar det ingen större roll med vilken nyans av blått du berikar ditt hem med - en blå matta visar alltid en positiv, vänlig effekt och är därför lämplig att använda i alla bostadsutrymmen. Maritim stil uppnås till exempel med blåvita badmattor eller en äggskal- eller marinblå matta. Blå mattor är också det idealiska tillbehöret för ditt kontor: de ger en avslappnande atmosfär och främjar koncentrationen samtidigt som de skapar en trevlig arbetsmiljö.

  Dessa och många fler mattor i enfärgade färger hittar du i vår onlinebutik. Bläddra igenom vårt stora utbud nu och låt dig inspireras. Ha det så kul!

  Kombinera blå mattor

  Om du placerar en blå matta i ditt hem kan du kombinera den med möbler och bostadstillbehör av olika material och färgtoner. På så sätt kan du vara kreativ och till och med matcha olika nyanser av blått med varandra. En uppfriskande kontrast skapas genom att kombinera mörkblått och vitt. Precis som en gul matta är en blå matta också fräsch och kan bli ett spännande inslag i din inredning. Dessutom passar den också mycket bra ihop med svala gråaktiga färger och skapar på så sätt en avslappnad atmosfär.

  Stort urval av blå mattor online

  På benuta finns det ett stort urval av blå mattor att upptäcka online. Du har möjlighet att välja mellan ett stort antal färger som äggskal, marinblått, mörkblått och många fler. Vilken nyans du väljer till din matta beror främst på hur och var inredningen används i ditt hem och vilka andra boendetillbehör den kombineras med. Förutom färgen har du möjlighet att välja mellan olika storlekar, material, former och produktionstyper, och beroende på din personliga smak och användning av mattan kan du till och med bestämma vilken blå golvtillbehör som passar dig bäst. Blå och äggskal barnmattor är särskilt populära, eftersom de ger varje barnrum eller barnkammare ett vackert nautiskt utseende.