Gratis leverans: för närvarande ca. 5-7 dagar | Förlängd returrätt: 60 dagar | Hjälp & kontakt
CHRISTMAS SPECIAL | 20 % EXTRA*
FÅ DIN RABATTKOD NU

Monokromatiska mattor

Artiklar 1-94 av 509

Sida

Artiklar 1-94 av 509

Sida

Artiklar 1-94 av 509

Enkla mattor - Mattor utan mönster och med en enda färg

 

Enkla mattor eller enfärgade mattor är riktiga allkonstnärer och ett underbart tillbehör för moderna och klassiskt inredda rum. Enkla, dämpade och eleganta - enfärgade mattor berikar ditt hem med en enkel charm och med en färgskala av eleganta nyanser och dämpade mönster. Designen på denna speciella accessoar för golvet är enkel och imponerande på samma gång. Enkla mattor är slående tack vare sin elegans och de berikar alla bostadsområden - det spelar ingen roll om det är en ullmatta, viskosmatta, Shaggy- eller utomhusmatta. Medan flerfärgade mattor är slående på ett kraftfullt sätt, verkar enfärgade mattor utan mönster inte vara särskilt märkbara, men de har en enorm effekt i rummet och berikar det. Enligt principen "less is more" kännetecknas enfärgade mattor av att de reducerar sig själva till det nödvändigaste. Om du är särskilt fokuserad på klara linjer och öppna utrymmen - är den enkla mattan det bästa valet.

 

 

 

En mängd olika enkla mattor

 

Du kan hitta ett enormt utbud av enfärgade mattor i alla nyanser, former och storlekar i benuta online shop. Oavsett om det är en enfärgad slät löpare eller en rund matta kan du välja en perfekt matta för ditt hem bland det stora utbudet. Inte heller när du väljer material finns det några gränser - vi har både enfärgade mattor av naturfibrer som ull, bomull, sisal och jute och artiklar av syntetiska fibrer som viskos och polyakryl. Om du föredrar ett material kan du använda filteralternativen för att begränsa urvalet till det material du önskar. Samma sak gäller för färgen - särskilt mattor i naturliga nyanser som beige, grått, brunt och mattor i aqua-nyanser som turkos och kol är särskilt populära. Din fördel med benuta online shop: du kan beställa 10x10 cm prover och låta dem levereras till din adress, så att du kan få en bättre inblick i färg och kvalitet på mattorna, vilket kan vara svårt på grund av din skärms färgegenskaper.

 

 

 

Klassiska och eleganta enfärgade mattor

 

Enkla mattor skapar en klassisk elegans som passar i vardagsrum, sovrum, hall och badrum. Den enkla enfärgade mattan skapar mysighet och motverkar kall, steril atmosfär. Tack vare en skicklig placering av din enfärgade matta kan varje bit förvandlas till en oas av mysighet och beroende på fiberhöjden kan den ge rummet en individuell karaktär.

* Gäller för alla nya prenumeranter på nyhetsbrevet. Kupongen är giltig i fyra veckor från registreringen. Inget minsta ordervärde. Kan inte kombineras med andra kuponger. Ingen cashback tillgänglig.