Hoppa över
 • Home>
 • matta gron
 • Grön matta

  176 Produkter

  176/176 Resultat

  Gröna mattor

  En grön matta ger dig våren i ditt hem när som helst på året! De gröna nyanserna är lika varierande som naturen själv och skapar en individuell atmosfär beroende på vilken nyans som används. Ljusgröna mattor ger naturlig friskhet medan mörkgröna mattor ger en elegant touch till din inredning. Äppelgröna mattor utgör tvärtom känsliga färgaccenter i varje rum i ditt hem.

  Kombinera gröna mattor

  Gröna mattor passar nästan in i alla färgskalor - de passar harmoniskt ihop med möbler och bostadstillbehör i olika färgvariationer. Med en grön matta kan kontrasteffekten mot enkla och enfärgade färger som till exempel beige bli särskilt vacker. Den här kombinationen framhäver den gröna mattans naturliga touch på ett mycket individuellt sätt. Även en originell ton ges rummet när färgen gul kombineras med en grön matta - då framträder den livliga karaktären hos grönt särskilt tydligt.

  Låt dig inspireras av vårt stora urval idag och hitta den perfekta mattan för ditt hem. Förutom olika nyanser av grönt kan du också hitta många andra enfärgade mattor online i blått, brunt, svart/vitt och mycket mer. Ha så kul när du surfar!

  Trendigt: accenter med runda mattor i grönt

  Med en rund grön matta kan du sätta vårlika accenter. Ta in naturen i ditt hem och skapa en livlig, fräsch atmosfär för att må bra och koppla av. Gröna runda mattor kan kombineras i alla rum - oavsett om det är i barnrummet, sovrummet eller vardagsrummet. Upptäck vår mångsidiga design online och klicka dig fram bland gröna runda mattor med palm- eller blommönster, söta barnmotiv och olika nyanser av grönt. Från mintgrönt till fylligt äppelgrönt och tidlösa olivtoner. Förutom moderna stilar hittar du också vintagemattor i grönt. Du kan kombinera de klassiska modellerna med orientaliska motiv och blommönster på en mängd olika sätt: En rund grön matta ser bra ut med en minimalistisk inredning såväl som med industriella möbler.

  Ett enormt utbud av gröna mattor

  Gröna runda mattor eller ljusgröna sovrumsmattor utgör bara ett litet urval av det utbud av gröna mattor som du kan köpa online på benuta. För att göra det perfekta valet för ditt hem bör du noga överväga vilken nyans av grönt som passar bäst in i vardagsrummet. För detta ändamål bör du överväga formen, materialet, motivet och storleken på din gröna matta och fundera på vilken effekt just den gröna nyansen har på ditt rum. Priset på en modern eller klassisk grön matta varierar också beroende på produktionsmetod, material, storlek och märke på din gröna matta. Vår Whisper-matta är till exempel ett populärt val eftersom den är tillverkad av högkvalitativa fibrer och därmed har en mycket mjuk yta. Dessutom innehåller våra vintage-kollektioner populära gröna och turkosa mattor som också är mycket populära eftersom de ger ett enkelt sätt att skapa en unik inredning.

  Letar du efter ett uppfriskande alternativ till en grön matta? En blå matta ger lika mycket komfort och livfullhet som en grön matta. Se själv och upptäck vårt lysande utbud av gröna mattor.

  Köp gröna mattor online till låga priser

  Köp en grön matta billigt online idag på benuta. Vi erbjuder oslagbart värde för pengarna i vår onlinebutik för mattor och garanterar dig exceptionell rådgivning. Hos oss kommer du nästan säkert att hitta rätt modell av grön matta för din smak. Från rektangulära till ovala till runda, gröna mattor är ett bra val och ger naturlig charm till ditt hem.