Gratis leverans: för närvarande ca. 5-7 dagar | Förlängd returrätt: 60 dagar | Hjälp & kontakt
CHRISTMAS SPECIAL | 20 % EXTRA*
FÅ DIN RABATTKOD NU

Matta grön

Artiklar 1-84 av 84

Artiklar 1-84 av 84

 1. Ullmatta Shape Ljusgrön
  benuta PREMIUM
  Ullmatta Shape Ljusgrön
  från 4 979,00 kr 2 913,00 kr
  -41%
 2. Ullmatta Shape Ljusgrön
  benuta PREMIUM
  Ullmatta Shape Ljusgrön
  från 3 453,00 kr 3 077,00 kr
  -11%

Artiklar 1-84 av 84

Gröna mattor

 

En grön matta ger dig våren i ditt hem när som helst på året! De gröna nyanserna är lika varierande som naturen själv och skapar en individuell atmosfär beroende på vilken nyans som används. Ljusgröna mattor ger naturlig friskhet medan mörkgröna mattor ger en elegant touch till din inredning. Äppelgröna mattor utgör tvärtom känsliga färgaccenter i varje rum i ditt hem.

 

 

Kombinera gröna mattor

 

Gröna mattor passar nästan in i alla färgskalor - de passar harmoniskt ihop med möbler och bostadstillbehör i olika färgvariationer. Med en grön matta kan kontrasteffekten mot enkla och enfärgade färger som till exempel beige bli särskilt vacker. Den här kombinationen framhäver den gröna mattans naturliga touch på ett mycket individuellt sätt. Även en originell ton ges rummet när färgen gul kombineras med en grön matta - då framträder den livliga karaktären hos grönt särskilt tydligt.

 

 

Ett enormt utbud av gröna mattor

 

Gröna runda mattor eller ljusgröna sovrumsmattor utgör bara ett litet urval av det utbud av gröna mattor som du kan köpa online på benuta. För att göra det perfekta valet för ditt hem bör du noga överväga vilken nyans av grönt som passar bäst in i vardagsrummet. För detta ändamål bör du överväga formen, materialet, motivet och storleken på din gröna matta och fundera på vilken effekt just den gröna nyansen har på ditt rum. Priset på en modern eller klassisk grön matta varierar också beroende på produktionsmetod, material, storlek och märke på din gröna matta. Vår Whisper-matta är till exempel ett populärt val eftersom den är tillverkad av högkvalitativa fibrer och därmed har en mycket mjuk yta. Dessutom innehåller våra vintage-kollektioner populära gröna och turkosa mattor som också är mycket populära eftersom de ger ett enkelt sätt att skapa en unik inredning.

 

 

Letar du efter ett uppfriskande alternativ till en grön matta? En blå matta ger lika mycket komfort och livfullhet som en grön matta. Se själv och upptäck vårt lysande utbud av gröna mattor .

* Gäller för alla nya prenumeranter på nyhetsbrevet. Kupongen är giltig i fyra veckor från registreringen. Inget minsta ordervärde. Kan inte kombineras med andra kuponger. Ingen cashback tillgänglig.