Hoppa över
Bekväm leverans: för närvarande ca.
 • Home>
 • mattor petrol bla
 • Mattor i petrolblå

  32 Produkter

  32/32 Resultat

  Petrolblå mattor ger karaktär till ditt hem

  Ett hem är mycket mer än bara fyra väggar - det är en personlig oas av välbefinnande. Vill du göra din bostad mer sofistikerad? Skapa då en modern atmosfär full av elegans och styrka med en matta i petrol. Petrol är en rik nyans av blått med en grön nyans som ger lugn och harmoni till ditt hem och ger det en unik karaktär.
  Från djärva rika toner till mjuka nyanser, det finns något för alla i vårt urval av petrolmattor. Bläddra igenom vår onlinebutik nu och upptäck dessa och många fler enfärgade mattor.

  Varierat urval av petrolmattor för varje stil

  Oavsett om du har en modern, klassisk, minimalistisk eller extravagant inredningsstil - petrolfärgade mattor förhöjer varje rum och passar perfekt in i olika inredningsstilar. Bläddra online och upptäck:

  • Runda mattor i petrol: En rund matta gör ditt rum mjukare. Du kan köpa våra runda mattor i petrol i olika storlekar och lugghöjder.

  • Vintage-mattor i petrol: Om du gillar den begagnade looken har vi ett stort urval av vintage-mattor i petrol för dig. Med dem kan du få in ännu mer charm i dina fyra väggar.

  • Petrol mattor med kort lugg: Dessa stilar är lätta att rengöra och robusta - perfekt för livliga områden som vardagsrummet eller hallen.

  • Petrolfärgade utomhusmattor: Njut av den friska luften i en vacker miljö. Våra petrolfärgade utomhusmattor är gjorda för utomhusbruk och är väderbeständiga.

  Köp petrolblå mattor hos benuta

  Hos benuta hittar du ett stort urval av mattor i petrol - oavsett om de är runda, som löpare eller rektangulära. Bläddra igenom vårt sortiment online nu och låt dig inspireras av moderna stilar. För att göra shopping dubbelt så roligt erbjuder vi snabb leverans och en utökad returpolicy. Så du har gott om tid om du inte gillar din petrolmatta så mycket.
  Ge ditt hem den karaktär det förtjänar med en petrolblå matta!