Gratis leverans: för närvarande ca. 3-5 dagar | Förlängd returrätt: 60 dagar | Hjälp & kontakt
WINTER SALE SPECIAL | 20 % EXTRA*
Få din rabattkod nu

Mattor med stjärnor

Artiklar 1-13 av 13

Artiklar 1-13 av 13

Artiklar 1-13 av 13

Stjärnmatta

Stjärnmattor är en unik typ av moderna mattor som har förskönat våra hem med sina vackra texturer under en längre tid nu. Tack vare sin charmiga design skapar de en hemtrevlig atmosfär och ger varje rum den sista finishen. Med en stjärnmatta erbjuds du ett brett utbud av färgval, inklusive regnbågsfärger och dämpade toner som grått och beige. Detta gör att du kan uttrycka dig med den färg du väljer och utan ansträngning samordna den med din heminredning. Stjärnmattor finns också i ett antal olika material, som mjuk ull eller lättskötta syntetfibrer, som erbjuder den perfekta strukturen för alla krav.

 

Vårt sortiment av stjärnmattor syftar till att erbjuda ett urval för varje smak och varje bostadsutrymme. Beroende på den individuella designen ger en matta med stjärnor ett modernt utseende till ditt hem, men kan också ge en klassisk touch. Ofta kombineras designen på stjärnmattor med andra grafiska mönster som skapar unika mosaikmönster. Denna speciella sammansättning dekorerar löpare eller runda mattor som lyser upp varje rum med sin exceptionella design.
Stjärnmattor för alla åldrar


Stjärnmattor är inte bara utformade för att ge komfort och stil till vuxnas bostadsutrymmen utan även förvandla utseendet på ett tonårsrum. Eftersom den populära stjärndesignen även pryder barnmattor kan en stjärnmatta betraktas som en heminredning för unga och gamla. De populära tillbehören består av ett stort antal vackra stjärnor och skapar ett fantastiskt utseende som lätt kompletteras av andra hemtillbehör i stjärndesign. Men även en enda stjärna lyser upp motivet av stjärnmattor. Medan en stjärn ryamatta ger djup åt ditt vardagsrum och sovrum är en plattvävd stjärnmatta det perfekta tillägget till matsalen.

*Gäller för alla nya prenumeranter på nyhetsbrevet. Gäller till och med den 14.2.2023. Inget minsta ordervärde. Kan inte kombineras med andra kuponger. Ingen cashback tillgänglig.