Gratis leverans: för närvarande ca. 3-5 dagar | Förlängd returrätt: 60 dagar | Hjälp & kontakt
WINTER SALE SPECIAL | 20 % EXTRA*
Få din rabattkod nu

Boho Chic mattor

Artiklar 1-96 av 229

Sida

Artiklar 1-96 av 229

Sida

Artiklar 1-96 av 229

Boho-mattor

 

Boho-mattor är en del av en extravagant inredningsstil som berikar ditt vardagsrum med sin avslappnade charm. Boho-stilmattor, som inspirerats av bohemernas individualism, erbjuder olika möjligheter att fastställa din personliga smak när det gäller boende och inredning och ger därmed gott om utrymme för kreativitet. I likhet med vintage-mattor erbjuder en boho-matta en spännande variation. Oavsett om det är en shaggy matta eller en löpmatta är fascinerande mönster och livliga färger huvuddragen i denna okonventionella look och ger djup åt din inredning. Eftersom denna inredningsstil inte har några gränser kombinerar boho-mattor till och med element från hippie- och etniska stilar på ett kreativt sätt.

 

 

Extravagant boho-matta

 

Boho-mattor fräschar upp utseendet på varje inredning. Det fascinerande samspelet mellan färger och mönster skapar en avslappnad men ändå extravagant atmosfär, som garanterat berikar traditionella och moderna inredningar genom att ge dem en personlig prägel. Oavsett om det handlar om abstrakta blommönster eller grafiska rutmönster har alla mattor i boho-stil en sak gemensamt: livfulla, extravaganta mönster och olika materialkompositioner. Dessutom är boho chic-mattor riktiga allkonstnärer som passar bra till de flesta färgscheman. Om du kombinerar dem med dämpade toner ser de särskilt imponerande och iögonfallande ut. Det är lätt att lägga till ett stänk av färg med en bohemisk matta, och eftersom deras stil inte gäller några normer är kombinationer med färgglada möbler också möjliga. Bohomattan kännetecknas dock inte bara av en blandning av färger och mönster, utan också av en stor variation av mattor - oavsett om det är som runda mattor eller köksmattor är en bohomatta precis vad som behövs för att skapa en unik och avslappnad atmosfär.

 

En boho-matta från benuta är ett enkelt sätt att uppnå en avslappnad, modern inredningsstil.

*Gäller för alla nya prenumeranter på nyhetsbrevet. Gäller till och med den 14.2.2023. Inget minsta ordervärde. Kan inte kombineras med andra kuponger. Ingen cashback tillgänglig.