Hoppa över
 • Home>
 • runda mattor
 • Runda mattor

  442 Produkter

  442/442 Resultat

  Runda mattor

  Runda mattor är vanligtvis inte det första man tänker på när man funderar på att skaffa en ny matta. Runda mattor är dock ofta ett bra alternativ. Tack vare sin unika form är de överraskande mångsidiga och skapar en uppfriskande och varierad atmosfär i varje vardagsrum. Mönstren och designen på dessa originella tillbehör är lika utmärkande som deras form. Retro-stil, klassiska eller vintage-mattor - runda mattor är mångsidiga och kompletterar lika bra moderna som klassiska inredningsstilar. Deras runda utseende ger dessutom en bra kontrast till fyrkantiga kanter och raka konturer, vilket skapar ett mysigt och välkomnande hem där du känner dig helt bekväm.

  Crikulära mattor i ett brett sortiment

  Cirkulära mattor finns i ett fantastiskt utbud av storlekar och anpassas för att passa i alla rum. När man inreder mindre vardagsrum bör man tänka på att inte fylla dem med för mycket möbler eller för många tillbehör. Därför passar små cirkulära mattor perfekt för sådana rum: De ger en levande färgstänk utan att vara påträngande. Stora cirkulära mattor är å andra sidan den perfekta lösningen för stora eller öppna rum. Beroende på personlig smak eller individuell användning kan de antingen placeras i mitten av ett rum eller till och med lyfta fram enskilda områden i ditt hem. Det användbara med runda former: Jämfört med fyrkantiga mönster, till exempel mattlöpare, är de mycket utrymmesbesparande och har en underbar uppluckrande effekt på hela interiören.

  Mångfald av mönster och stor mjukhet

  Textiltillbehör, och runda mattor i synnerhet, är nyckeln till en vacker atmosfär i hemmet. De avrundar vilken inredningsstil som helst och utstrålar värme och mysighet som du inte vill missa - särskilt inte i ett vardagsrum eller sovrum. Runda ryamattor ger en mycket positiv effekt i dessa utrymmen eftersom deras shaggy-balja, som ofta är tillverkad av ull eller syntetiska fibrer, ger en behagligt mjuk trampning och stor komfort.

  Runda mattor med en speciell gnista

  Runda mattor finns i många olika former och färger. Deras mångfald sträcker sig längre än till runda, rya**mattor: cirkulära varianter med kort päls är också ganska imponerande och passar särskilt bra i kök, korridorer eller som barnmattor. Runda sisalmattor har en mycket naturlig charm och kommer till sin fulla rätt i andra delar av hemmet, till exempel i matsalen. En rund matta** av syntetiska fibrer passar perfekt i badrummet. Kalla klinkergolv förvandlas vackert tack vare färgade accenter i form av runda badmattor som skapar en hemtrevlig atmosfär och värme. Dessutom är runda badrumsmattor särskilt lämpade för våtrum eftersom de har egenskapen att absorbera en stor mängd vatten.

  Oavsett om de är stora eller små, enfärgade eller dekorerade med ett modernt mönster, förskönar runda mattor verkligen alla bostadsområden.