Hoppa över
 • Home>
 • flatvavda mattor
 • Flatvävda mattor

  1304 Produkter

  1304/1304 Resultat

  Flatweave mattor

  Flatweave-mattor är vanligtvis inte det första man tänker på när man funderar på att skaffa en ny matta. Men Flatweave-mattor är ofta ett trevligt alternativ till mattor med hög lugg. Tack vare sin unika form är de förvånansvärt varierande och skapar en uppfriskande och varierad atmosfär i varje vardagsrum. Mönstren och utformningen av dessa originella tillbehör är lika utmärkande som deras form. Retro stil, klassiska eller vintage mattor - Flatweave-mattor är mycket flexibla komplement till moderna och klassiska inredningsstilar. Deras utseende ger dessutom en stor kontrast till fyrkantiga kanter och raka konturer, vilket skapar ett mysigt och välkomnande hem där du känner dig helt bekväm.

  Flatweave-mattor i ett brett sortiment

  Flatweave-mattor finns i ett fantastiskt utbud av storlekar och anpassas för att passa i alla rum. När man inreder mindre bostadsutrymmen bör man tänka på att inte fylla dem med för mycket möbler eller för många tillbehör. Därför passar små f**latweave-mattor perfekt för sådana rum: De ger en levande färgstänk utan att vara påträngande. Stora f**latweave-mattor är å andra sidan den perfekta lösningen för stora eller öppna rum. Det praktiska med plattvävade former: Jämfört med fyrkantiga mönster, som mattlöpare, är de mycket utrymmesbesparande och har en underbar uppluckrande effekt på hela interiören.

  Flatweave-mattor: Mångfald av mönster och färger

  Textiltillbehör och i synnerhet f**latweave-mattor är nyckeln till en vacker atmosfär i hemmet. De passar till alla inredningsstilar och utstrålar värme och mysighet som du inte vill missa - särskilt inte i ett vardagsrum eller sovrum. Flatweave shaggy mattor** ger en mycket positiv effekt i dessa områden eftersom deras shaggy lugg, som ofta är tillverkad av ull eller syntetiska fibrer, ger en behagligt mjuk trampning och stor komfort.

  Flatweave-mattor med en speciell gnista

  Flatweave-mattor finns i många olika former och färger. flerfärgad f**latweave-mattor är också ganska imponerande och särskilt lämpliga för kök, kontor eller större hallar. Flatweave bomullmattor har en mycket naturlig charm och kommer till sin fulla rätt i andra delar av ditt hem som till exempel matsalen. En f**latweave-mattor av syntetiska fibrer passar perfekt i badrummet. Kalla klinkergolv förvandlas vackert tack vare färgade accenter i form av flatweave-badmattor som skapar en hemtrevlig atmosfär och värme.  Oavsett om de är stora eller små, enfärgade eller dekorerade med ett modernt mönster, förskönar plattvävsmattor verkligen alla bostadsområden.