Hoppa över
Bekväm leverans: för närvarande ca.
 • Home>
 • flatvavda mattor
 • Flatvävda mattor

  1034 Produkter

  1034/1034 Resultat

  Flatvävda mattor på benuta

  Flatweave-mattor är vanligtvis inte det första man tänker på när man funderar på att skaffa en ny matta. Men Flatweave-mattor är ofta ett trevligt alternativ till mattor med hög lugg. Tack vare sin unika form är de förvånansvärt varierande och skapar en uppfriskande och varierad atmosfär i varje vardagsrum. Mönstren och utformningen av dessa originella tillbehör är lika utmärkande som deras form. Retro stil, klassiska eller vintage mattor - Flatweave-mattor är mycket flexibla komplement till moderna och klassiska inredningsstilar. Deras utseende ger dessutom en stor kontrast till fyrkantiga kanter och raka konturer, vilket skapar ett mysigt och välkomnande hem där du känner dig helt bekväm.

  Flatweave-mattor i ett brett sortiment

  Flatweave-mattor finns i ett fantastiskt utbud av storlekar och anpassas för att passa i alla rum. När man inreder mindre bostadsutrymmen bör man tänka på att inte fylla dem med för mycket möbler eller för många tillbehör. Därför passar små flatweave-mattor perfekt för sådana rum: De ger en levande färgstänk utan att vara påträngande. Stora flatweave-mattor är å andra sidan den perfekta lösningen för stora eller öppna rum. Det praktiska med plattvävade former: Jämfört med fyrkantiga mönster, som mattlöpare, är de mycket utrymmesbesparande och har en underbar uppluckrande effekt på hela interiören.

  Bläddra helt enkelt online och låt dig inspireras av vår mångfald av mönster, färger, former och storlekar. Vi erbjuder trendiga mattor samt klassiska och tidlösa föremål för alla bostadsutrymmen:

  • Populära storlekar: Förutom små flatvävda mattor i 70x140 cm erbjuder vi även medium- och XXL-versioner. Så att du kan skapa en fantastisk visuell höjdpunkt i alla rum.

  • Många färger: Från A för antracit till Z för mjukrosa - hos benuta hittar du den färgnyans som passar perfekt för dig och din inredningsstil.

  • Olika former: En plattvävd löpare för hallen eller en rektangulär modell under matbordet. Hos benuta hittar du den perfekta formen för varje rum.

  • Fantastiska mönster: Modernt, klassiskt eller extravagant? Från skandinaviska stilar till boho chic och monokroma tryck, vi erbjuder dig ett stort urval av flatvävda mönster.

  Flatweave-mattor: Mångfald av mönster och färger

  Textiltillbehör och i synnerhet flatweave-mattor är nyckeln till en vacker atmosfär i hemmet. De passar till alla inredningsstilar och utstrålar värme och mysighet som du inte vill missa - särskilt inte i ett vardagsrum eller sovrum. Flatweave shaggy mattor ger en mycket positiv effekt i dessa områden eftersom deras shaggy lugg, som ofta är tillverkad av ull eller syntetiska fibrer, ger en behagligt mjuk trampning och stor komfort.

  Flatweave-mattor med en speciell gnista

  Flatweave-mattor finns i många olika former och färger. flerfärgad flatweave-mattor är också ganska imponerande och särskilt lämpliga för kök, kontor eller större hallar. Flatweave bomullmattor har en mycket naturlig charm och kommer till sin fulla rätt i andra delar av ditt hem som till exempel matsalen. En flatweave-mattor av syntetiska fibrer passar perfekt i badrummet. Kalla klinkergolv förvandlas vackert tack vare färgade accenter i form av flatweave-badmattor som skapar en hemtrevlig atmosfär och värme.  Oavsett om de är stora eller små, enfärgade eller dekorerade med ett modernt mönster, förskönar plattvävsmattor verkligen alla bostadsområden.

  Köp flatvävda mattor online

  Så din nya flatvävda matta kan vara brun, beige, vit eller grön. Oavsett vilken färg du föredrar, om det är skandinaviska eller moderna mattor - hos benuta hittar du den matta du gillar. Vår onlinebutik för mattor erbjuder dig inte bara ett stort urval av material, utan också ett extraordinärt utbud av olika storlekar, så att du kan hitta en mattlöpare för alla individuella behov.