Hoppa över
Bekväm leverans: för närvarande ca.
 • Home>
 • jute mattor
 • Jutematta

  87 Produkter

  87/87 Resultat

  Ett brett urval av jute-mattor hos benuta

  Med en jutematta kan du välkomna den naturliga charmen hos denna golvaccessoar in i ditt hem. Jutemattor är en kombination av stil och praktik och ger inte bara mervärde till ditt hem, utan representerar också en miljömedveten livsstil. Gör om ditt hem och gör ett statement med dessa mer hållbara alternativ!


  Varför vi älskar jutemattor

  • Robusta och hållbara: Jutemattor är särskilt robusta och därför ett bra köp som du kommer att ha glädje av under lång tid.

  • Miljövänliga: Tillverkade av naturliga jutefibrer är de ett hållbart alternativ till andra material.

  • Mångsidig: Jutemattor kan kombineras på många sätt och passar bra in i olika inredningsstilar - från modern till minimalistisk till traditionell.

  I slutändan är en jutematta mer än en dekorativ golvaccessoar. Det är ett engagemang för en hållbar livsstil, en hyllning till naturens skönhet och en hyllning till hantverket. Sätt en personlig prägel på ditt hem och skapa en inbjudande atmosfär för dig och dina gäster.


  Bläddra i vår onlinebutik nu och upptäck jutemattor i 200 x 300 cm, ovala, runda och många fler varianter och storlekar! Letar du efter andra naturmaterial? Då kanske det finns något som passar dig i vår kollektion av sisalmattor. De är nära besläktade med jute och är också ett bra alternativ. Du kan också hitta andra naturfibermattor av ull eller bomull online.

  Dyk ner i en värld av jute-mattor


  Upplev den rena skönheten hos jutemattor - den perfekta harmonin mellan stil, hållbarhet och slitstyrka. Dessa mattor är vävda av naturliga jutefibrer och för in naturen i ditt hem och förvandlar det till en mysig tillflyktsort. De karismatiska texturerna och mönstren på dessa mattor är oemotståndliga. Oavsett om det är en stor jutematta i vardagsrummet eller en elegant jute-löpare i hallen, ge ditt hem en ny look och njut av materialets olika kvaliteter:

  • Mångsidighet: Du kan köpa jutemattor i en mängd olika former och storlekar. Alltid skräddarsydda efter dina individuella behov och preferenser.

  • Hållbarhet: Jutemattor är robusta och hållbara - utformade för att klara tidens tand.

  • Baraktig: Tillverkad av naturfibrer är detta golvtillbehör ett mer miljövänligt alternativ.


  Runda jutemattor med charm


  Föreställ dig ditt utrymme med det naturliga tilltalet hos en rund jutematta. Dess form tillför sofistikering och värme och skapar en livfull fokuspunkt i ditt hem. Den runda jutemattan är mångsidig och passar in i nästan alla rum - oavsett om det är i din läshörna, under ett soffbord eller till och med i ett barns sovrum. Har du fått smak för den? Bläddra då igenom vårt sortiment online nu och upptäck en vacker rund jute-matta.


  Svarta jutemattor för en sofistikerad look


  Förutom materialets bruna, naturliga charm kan du också välja jutemattor i svart för att få in mer elegans i ditt hem. Dessa golvtillbehör kombinerar elegans och återhållsamhet. Med sin praktiska förmåga att dölja mindre smuts och fläckar är den svarta jutemattan perfekt för livliga områden som hallen eller vardagsrummet.


  Köp jutemattor online på benuta


  En matta i jute är ett enkelt sätt att piffa upp vilket rum som helst. Välj din perfekta matta idag och bläddra igenom vårt stora jutesortiment med olika storlekar, former och färger. För att göra shoppingen ännu roligare levererar vi varje beställning bekvämt till din dörr. Och om du inte gillar din favorit kan du helt enkelt returnera den till oss inom 60 dagar.

  Bläddra igenom vårt breda utbud av jutemattor nu och låt dig inspireras!