Hoppa över
Bekväm leverans: för närvarande ca.
 • Home>
 • natural living
 • Naturfibermattor

  875 Produkter

  875/875 Resultat

  Naturfibermattor och naturliga mattor hos benuta

  Mattor tillverkade av naturfibrer är verkligen populära på grund av deras naturliga material. Utbudet av material inkluderar ull, bomull, sisal, jute, bambu och vissa sällsynta material som hampa, banan, silke och läder. Även om syntetfibrerna under tiden kommer att användas mer och mer i textilbranschen, behåller naturfibrerna tack vare sina många egenskaper och användningsområden en stor betydelse. De används till exempel som råmaterial för många typer av mattor och ger ett vackert naturligt utseende, inte bara till moderna mattor utan även till klassiska mattor. Naturfibrernas positiva egenskaper gör det möjligt att använda dem i olika former av produktion, t.ex. knutning, vävning eller tuftade mattor. Jämfört med en ullmatta har en matta av sisal o en matta av jute oftast en vävd struktur.

  Upptäck det stora urvalet av mattor tillverkade av naturfibrer

  En matta av naturfiber ger varje hus en fin aura av naturlighet och charm. Eftersom den här typen av aura uppskattas i vardagsrum och sovrum är alla naturfibermattor ett perfekt tillbehör för den här typen av rum. En köksmatta eller utomhusmatta tillverkas främst av syntetiska fibrer som polypropen, vilket är lämpligare eftersom den kan utsättas för högre belastning. Naturfibrer har utmärkta värmereglerande egenskaper. Tack vare denna "lösa och ihåliga" struktur kan de ta emot ångan och vid behov ge bort den - detta gäller framför allt mattor av ull och bomull. Dessutom kan de lagra värme mycket bra. Det praktiska är att ullmattor till exempel inte bara isolerar utan också skapar en naturlig och hälsosam livsmiljö genom att reglera luftfuktigheten i bostadsområdena, neutralisera lukt och avge den till omgivningen. Dessutom finns det många andra egenskaper hos naturfibrer som talar för att man bör använda mattor av naturfibrer.

  Från B för bomull till S för sial till U för ull: hos benuta hittar du ett stort urval av naturmattor tillverkade av många olika naturmaterial. Runda, som löpare eller klassiskt rektangulära. Bläddra online och välj en naturfibermatta i en design som passar dig och din inredningsstil perfekt. Du hittar den här:

  • Enfärgade stilar för en modern atmosfär

  • Naturfärgade mattor med geometriska mönster

  • Söta barnmönster i bomull

  • Robusta naturfibermattor för kök, hall och matsal

  • och mycket mer

  Att köpa mattor av naturfiber på nätet

  En naturfibermatta är en kvalitetsprodukt som förenar naturlighet och estetik. Genom att välja en matta av nyzeeländsk ull får du en exceptionellt fin och utmärkt produkt för ditt hem och du kommer att uppskatta dess närvaro under lång tid. Eftersom ull- och silkesfibrer tar emot färgerna lätt är de färgbeständiga och bleknar inte. Därför hittar du i vårt sortiment inte bara mattor i ljusa färger utan även mattor i pastellfärger. Från iögonfallande och trendiga via klassiska och eleganta till enkla och enkla - moderna mattor av naturfibrer finns i olika utföranden och former. En ryamatta av naturfiber ger till exempel en hög grad av komfort i varje rum.

  Upptäck vårt stora utbud av mattor av naturfiber och handla mattor online på benuta för bättre priser.