Hoppa över
 • Home>
 • sisalmattor
 • Sisalmattor & Jutemattor

  223 Produkter

  223/223 Resultat

  Sisalmattor

  Sisalmattor och jutemattor är riktiga naturskönheter som ger varje hem en speciell naturlig charm. De gör det främst tack vare sitt biologiskt nedbrytbara material som framställs av bladfibrer från sisalväxten och juteväxtens stjälkar. Som förnybara resurser gör de rättvisa åt lagen om miljömässig hållbarhet och har en bra miljörevision. Eftersom de är lika robusta och hållbara som det material som används för ullmattor eller utomhusmattor kan de användas på många olika sätt och är särskilt lämpliga som råmaterial för naturmattor.

  Sisalmattor för varje hem

  Nästan alla bostadsområden kan dekoreras med sisalmattor eller jutemattor. Precis som badmattor är sisalmattor försedda med en halkfri mattbaksida, erbjuder en säker yta och stannar kvar på platsen. Tack vare sin robusthet behåller sisalmattorna sitt utseende och sin känsla även när de placeras i ofta använda bostadsområden och används som t.ex. köksmattor och halllöpare. Naturfibermattor visar sig alltså vara särskilt hållbara. Fördelarna med naturmaterial är mycket varierande: tack vare sina hygroskopiska egenskaper skapar de en hälsosam livsmiljö genom att absorbera fukt från luften och avge den vid behov. Trots detta bör man komma ihåg att dessa moderna mattor inte lämpar sig för fuktiga rum som t.ex. badrum, eftersom sisalmattor kan skadas om de utsätts för mycket fukt och vattenfläckar kan bli permanenta.

  Naturligt boende med sisalmattor

  En sisalmatta eller jutematta är mycket mer än bara en funktionell höjdpunkt: det är den perfekta golvbeläggningen för naturälskare och alla som älskar klassisk och tidlös design. Eftersom sisalmattor ofta finns i naturliga nyanser är de ganska dämpade och ger mycket utrymme för den individuella utformningen av ett rum. Gröna mattor och Naturligt boende med sisalmattor

  En sisalmatta eller jutematta är mycket mer än bara en funktionell höjdpunkt: det är den perfekta golvbeläggningen för naturälskare och alla som älskar klassisk och tidlös design. Eftersom sisalmattor ofta finns i naturliga nyanser är de ganska dämpade och ger mycket utrymme för den individuella utformningen av ett rum. Gröna mattor och beige mattor är populära modeller för att skapa en naturainspirerad atmosfär. Många sisalmattor är dessutom dekorerade med en vacker bård som vackert framhäver strukturen hos plattvävda mattor. Tack vare ett stort utbud av former och storlekar är det möjligt att placera dem i nästan alla rum i huset. Långe mattor av sisal är särskilt populära stycken eftersom de tack vare sin form även lämpar sig för långa smala hallar. Men även andra varianter imponerar med sitt naturliga utseende och sin enkla design. Så oavsett om du väljer en rund matta eller en fyrkantig matta skapar de alltid en varm och mysig atmosfär.

  Letar du efter en bekväm hemmiljö? Upptäck vackra sisalmattor hos benuta! är populära modeller för att skapa en naturainspirerad atmosfär. Många sisalmattor är dessutom dekorerade med en vacker bård som vackert framhäver strukturen hos plattvävda mattor. Tack vare ett stort utbud av former och storlekar är det möjligt att placera dem i nästan alla rum i huset. Sisalmattor som löper är särskilt populära stycken eftersom de tack vare sin form även lämpar sig för långa smala hallar. Men även andra varianter imponerar med sitt naturliga utseende och sin enkla design. Så oavsett om du väljer en rund matta eller en fyrkantig matta skapar de alltid en varm och mysig atmosfär.

  Letar du efter en bekväm hemmiljö? Upptäck vackra sisalmattor hos benuta!