Hoppa över
Bekväm leverans: för närvarande ca.
 • Home>
 • sisalmattor
 • Sisalmattor

  144 Produkter

  144/144 Resultat

  Sisal-mattor: Naturens skönhet

  Sisalmattor är riktiga naturskönheter som ger varje hem en speciell, naturlig charm. De övertygar särskilt med sitt biologiskt nedbrytbara material, som framställs av bladfibrerna från sisalagven. Som ett förnybart råmaterial lever de upp till principen om hållbarhet och har därmed en bra miljöbalans. Eftersom de, liksom materialet i en ullmatta eller utomhusmatta, är mycket robusta och motståndskraftiga, kan de användas på många sätt och är särskilt lämpliga som utgångsmaterial för en naturfibermatta.

  Upptäck utbudet av sisalmattor i beige, svart, blått och andra härliga färger i benutas onlinebutik och välj din nya favorit. Många av modellerna är tillgängliga omedelbart."

  Sisal-mattor förskönar ditt hem

  Med en sisalmatta kan du inreda nästan vilken bostad som helst. Den halkfria undersidan ger ett säkert grepp och gör att mattan alltid ligger på plats. Tack vare sin hållbarhet tål sisalmattor även hård användning i livliga bostadsutrymmen, till exempel som köksmattor. Mattor av naturfibrer visar sig alltså vara särskilt slitstarka. Det positiva med naturmaterial: tack vare sina hygroskopiska egenskaper skapar de ett hälsosamt boendeklimat genom att absorbera fukt från rummet och släppa ut den igen vid behov. Trots allt detta bör det noteras att de inte är lämpliga för permanent fuktiga rum som badrum, eftersom sisalmattor skadas av överdriven fukt och vattenfläckar kan finnas kvar på lång sikt.

  Naturliga mattor hos benuta

  Sisalmattor är mycket mer än en funktionell höjdpunkt: de är den perfekta golvbeläggningen för naturälskare och alla som älskar klassisk och tidlös design. Vanligtvis i naturliga toner som beige, brunt eller rött, har en sisalmatta en diskret effekt och lämnar därmed gott om utrymme för individuell utformning av ett rum. Många mattor i sisal-look har dessutom en vacker bård som ytterligare framhäver den naturliga strukturen hos de flatvävda mattorna. Med en mängd olika former och storlekar har du möjlighet att lägga ut dem i nästan alla delar av huset. Särskilt populära är mattlöpare av sisal, som tack vare sin form passar perfekt för smala, långsträckta korridorer. Men även andra modeller övertygar med sin naturliga look och enkla design: Oavsett om du väljer en rund eller fyrkantig matta - den utstrålar alltid en varm och mysig atmosfär i hemmet.

  Hitta din favorit

  Hos benuta kan du köpa ett brett sortiment av sisalmattor online i många former som runda, löpare eller rektangulära. Vi erbjuder också ett brett utbud av färger. Förutom sisalmattor hittar du många andra naturfibermattor i vår onlinebutik, t.ex:

  Sisal-mattor med bård som ett statement i din bostad

  Om en enfärgad matta är för enkel för dig kan du välja en sisalmatta med en bård i turkos, grönt eller rött. Trots den tidlösa designen kan du sätta accenter med en bård i kontrasterande färger och samordna inredningen med hemtillbehör och dekorationer i samma färg. Om du föredrar något mer iögonfallande kan du välja en orientalisk matta med bård istället för en sisalmatta. Dekorationerna gör mattan till ett blickfång i vilket vardagsrum som helst.

  Köp sisalmattor online på benuta

  Vill du skapa en avslappnad oas av välbefinnande inom dina fyra väggar? Satsa då på naturmaterial och lägg till en snygg sisalmatta i ditt hem. Botanisera bland ett stort urval av sisalmattor i många färger som beige, rött, blått eller svart. Du kan välja mellan olika storlekar och former och få din favorit levererad direkt hem till dig. Om du inte gillar din beställning kan du returnera den till oss inom 60 dagar tack vare vår utökade returpolicy.

  Låt dig inspireras och hitta en matta som passar dig och dina önskemål!