Hoppa över
Bekväm leverans: för närvarande ca.
 • Home>
 • langa mattor
 • Löpare och hallmattor

  537 Produkter

  537/537 Resultat

  Hallmattor och löpare / långa mattor för smala vardagsrum

  Hallmattor och löparmattor är riktiga allkonstnärer! Tack vare sin smala, långsträckta form är de mycket funktionella och dekorerar nästan alla utrymmen i ett hus. I områden som ofta passeras i hemmet, som hallar, skapas varma och mysiga bryggor med halllöpare och gör det mycket behagligare att gå på hårda trä- eller klinkergolv. Dessutom förhindrar mattlöpare att smuts transporteras ut från hallen till andra bostadsområden. När en köksmatta löpare placeras framför en köksenhet håller en köksmattalöpare till och med fötterna varma när man lagar mat och visar sig vara oumbärlig när man står länge. Mattlöpare imponerar inte bara med sin moderiktiga design utan också med sina robusta egenskaper och sin förmåga att skydda köksgolv från repor och smuts. Ryamatta löpare är en särskilt mysig variant av moderna mattlöpare: Deras luggiga lugg finns i ett stort urval av vackra ljusa färger och anpassar sig individuellt till alla inredningsstilar. Särskilt i ett vardagsrum eller sovrum är detta en stor fördel.

  Ge ditt hem stil

  Löpare och mattor hall eller mattlöpare är de hemliga hjältarna i vår inredning. Med sin långa form passar de perfekt i smala rum. De skapar en inbjudande atmosfär med garanterad trivsel:

  • Hall: I små och långa hallar är löpare och mattlöpare idealiska. De ger värme, komfort och en touch av stil till din entré. Eftersom hallen är det första dina gäster ser, kan du med några enkla steg uppgradera detta område med t.ex. en modern matta hall eller en sisalmatta.

  • Kök: Löpare och mattor hall är också praktiska hjälpredor i köket. De ser snygga ut och skyddar fötterna från det kalla golvet. Dessutom kan en löpare i köket fånga upp mindre smuts. I detta område är det bäst att välja en av våra tvättbara mattmodeller för att enkelt ta bort fläckar.

  • Sovrum: Har du någonsin funderat på att använda en löpare som överkast? Det förhöjer rummet, skapar en mysig atmosfär och låter dig och dina fötter börja dagen avslappnat och bekvämt. Alla våra sovrumsmattor och sängmattor imponerar med stil och kvalitet.

  Hallmattor

  Välkomnande, varm och praktisk - hallen i en lägenhet uppfyller idealiskt alla dessa funktioner samtidigt. Eftersom den vanligtvis förbinder alla bostadsområden med varandra är det här rummet en centralpunkt i varje lägenhet. Lyckligtvis är funktionalitet och estetik inte ömsesidigt uteslutande i det här fallet och därför har dekorativa tillbehör också sin plats i korridoren. Därför är entrémattor, oavsett om de är vintage-mattor eller svartvita mattor, oumbärliga. Med hjälp av vackra mattor hall översätts kreativa inredningsidéer till ett välkomnande hem, som drar till sig varje besökares uppmärksamhet och ger dem ett positivt första intryck. Det fina med hallmattor är att de omedelbart ger en känsla av komfort och värme när man kommer in i lägenheten och bokstavligen bjuder in dig att känna dig som hemma. Eftersom bomullsmattor är gjorda av naturfibrer ger de stor komfort, är naturligt vackra och passar perfekt för hallar.

  Unika mattlöpare och hallmattor

  Halllöpare finns i olika material och är därför speciellt anpassade till olika bostadsområden. När de bearbetas till högkvalitativa utomhusmattor passar robusta och lättskötta syntetfibrer perfekt för utomhusområden, som t.ex. smala balkonger. Tack vare sin tidlöst eleganta design är sisalmattor också mycket populära. Deras plana yta gör dem särskilt robusta och passar utmärkt för hallar eller matsalar. Mjuka ullmattor i form av en mattlöpare bildar å andra sidan vackra sängmattor i sovrummet eller en bekväm brygga i vardagsrummet. Vår nätbutik benuta erbjuder dig inte bara ett brett urval av material, utan också ett extraordinärt utbud av olika storlekar, så att du kan hitta den perfekta mattlöparen för varje enskilt behov.

  Mångsidig design hos benuta


  Vad sägs om en snygg löpare i beige? Du kan enkelt kombinera den med vilken inredningsstil som helst och den kommer alltid att se snygg ut. Den ljusbeige färgen på löparen ger dig gott om utrymme när det gäller färgerna på dina hemtillbehör - från färgglada blickfång till monokroma looker. Bläddra i vår shop online och upptäck ett stort urval av snygga löpare i många olika färger, stilar, mönster och material:

  Hitta mattlöpare för alla vardagsrum

  Hallskenor är speciellt anpassade för olika vardagsrum och finns också i olika material. För en högkvalitativ utomhusmatta är lättskötta, robusta syntetfibrer idealiska för utomhusområden som en långsträckt balkong. Men även naturmaterial lämpar sig utmärkt för mattlöpare. Sisalmattor som löpare är mycket populära tack vare sin tidlösa, eleganta design. På grund av sin plattvävda struktur är de särskilt robusta och passar därför särskilt bra i hallen eller matsalen. En mysig ullmatta, till exempel en berbermatta, kan tack vare sin mjuka struktur placeras utmärkt i sovrummet eller även i vardagsrummet. På så sätt skapar en matta i sovrummet eller vardagsrummet en mysig bas och en hemtrevlig atmosfär.

  Placerade som kökslöpare direkt framför köksbänken håller de fötterna varma även vid matlagning och är oumbärliga vid långvarigt stående. Även här övertygar mattlöpare och mattor hall inte bara med sin moderna design, utan också med sina robusta egenskaper och förmåga att skydda köksgolvet från repor och smuts. Mattor med hög lugg är en särskilt mysig variant av moderna mattlöpare: deras lurviga lugg finns i ett brett utbud av ljusa färger och anpassar sig därmed individuellt till varje stil. Din nya matta kan vara brun, beige, vit, svart eller till och med grön. Oavsett vilken färg du föredrar, moderna eller skandinaviska mattor - hos benuta hittar du en löpare som är skräddarsydd för dina individuella behov.

  Köp löpare och mattlöpare online hos benuta

  Vill du uppgradera ditt hem med en modern löpare och hallmattor eller ge dina fyra väggar mer charm med en klassisk modell? Surfa då in online nu och upptäck ett stort urval av löpare i många olika färger som grått, svartvitt, beige eller knalligare färger i rött eller grönt. Hos benuta får du ett stort urval av mönster och designer för att hitta den look som passar perfekt för dig och din inredningsstil.

  Alla våra löpare tillverkas med hög kvalitet och levereras snabbt och smidigt till din dörr. För att göra det så enkelt som möjligt erbjuder vi 60 dagars returrätt om du inte skulle trivas med din mattlöpare och hall mattor.