Hoppa över
 • Home>
 • langa mattor
 • Långa mattor

  856 Produkter

  856/856 Resultat

  Mattan löpare

  Löparmattor är riktiga allkonstnärer! Tack vare sin smala, långsträckta form är de mycket funktionella och dekorerar nästan alla utrymmen i ett hus. I områden som ofta passeras i hemmet, som hallar, skapas varma och mysiga bryggor med halllöpare och gör det mycket behagligare att gå på hårda trä- eller klinkergolv. Dessutom förhindrar mattlöpare att smuts transporteras ut från hallen till andra bostadsområden. När en köksmatta löpare placeras framför en köksenhet håller en köksmattalöpare till och med fötterna varma när man lagar mat och visar sig vara oumbärlig när man står länge. Mattlöpare imponerar inte bara med sin moderiktiga design utan också med sina robusta egenskaper och sin förmåga att skydda köksgolv från repor och smuts. Ryamatta löpare är en särskilt mysig variant av moderna mattlöpare: Deras luggiga lugg finns i ett stort urval av vackra ljusa färger och anpassar sig individuellt till alla inredningsstilar. Särskilt i ett vardagsrum eller sovrum är detta en stor fördel.

  Mattor i hallen

  Välkomnande, varm och praktisk - hallen i en lägenhet uppfyller idealiskt alla dessa funktioner samtidigt. Eftersom den vanligtvis förbinder alla bostadsområden med varandra är det här rummet en centralpunkt i varje lägenhet. Lyckligtvis är funktionalitet och estetik inte ömsesidigt uteslutande i det här fallet och därför har dekorativa tillbehör också sin plats i korridoren. Därför är entrémattor, oavsett om de är vintage-mattor eller svartvita mattor, oumbärliga. Med hjälp av vackra hallmattor översätts kreativa inredningsidéer till ett välkomnande hem, som drar till sig varje besökares uppmärksamhet och ger dem ett positivt första intryck. Det fina med hallmattor är att de omedelbart ger en känsla av komfort och värme när man kommer in i lägenheten och bokstavligen bjuder in dig att känna dig som hemma. Eftersom bomullsmattor är gjorda av naturfibrer ger de stor komfort, är naturligt vackra och passar perfekt för hallar.

  Unika mattlöpare och mattlöpare

  Halll**öpare finns i olika material och är därför speciellt anpassade till olika bostadsområden. När de bearbetas till högkvalitativa utomhusmattor passar robusta och lättskötta syntetfibrer perfekt för utomhusområden, som t.ex. smala balkonger. Tack vare sin tidlöst eleganta design är sisalmattor också mycket populära. Deras plana yta gör dem särskilt robusta och passar utmärkt för hallar eller matsalar. Mjuka ullmattor i form av en mattlöpare bildar å andra sidan vackra sängmattor i sovrummet eller en bekväm brygga i vardagsrummet. Vår nätbutik benuta erbjuder dig inte bara ett brett urval av material, utan också ett extraordinärt utbud av olika storlekar, så att du kan hitta den perfekta mattlöparen** för varje enskilt behov.