Hoppa över
Bekväm leverans: för närvarande ca.
 • Home>
 • sangmattor
 • Sovrumsmattor & Sängmattor

  1410 Produkter

  1410/1410 Resultat

  Sovrumsmattor & sängmattor hos benuta

  För många människor är sovrummet en plats för avkoppling och rekreation - skäl nog att göra det bekvämt för sig själv. När man väl valt rätt säng och placerat den i rummet kan sovrummet förvandlas till en oas av välbefinnande med ett enkelt handgrepp och med hjälp av vackra textila tillbehör. Mysiga sovrumsmattor och mjuka sängmattor är oumbärliga för det. Vanligtvis placeras de precis framför sängen och skapar en behaglig atmosfär i varje sovrum.

  Mysiga sängmattor

  Traditionellt sett placeras sängmattor på båda sängsidorna samt vid fotändan av en säng. Oavsett om man väljer bekväma ullmattor eller modeller av mjuka syntetfibrer, kompletterar sängmattor vackert inredningen, håller fötterna varma på ett skonsamt sätt och låter därmed varje dröm gå i uppfyllelse. ryamattor passar också bra in i konceptet med mysiga sovrum eftersom deras långa shaggy-högen är behagligt mjuk och ger en behaglig trampning när man stiger upp ur sängen. Beroende på den personliga smaken och det individuella användningsområdet kan en enskild sovrumsmatta också på ett underbart sätt framhäva sovrummets interiör och bevisar att möjligheterna att dekorera ett sovrum på ett bekvämt sätt är oändliga. I form av barnmattor erbjuder sängmattor till och med en fin lekyta och värmer vänligt de små vid sänggåendet. När det gäller färger passar blå mattor eller bruna mattor bra i sovrummet. Blått utstrålar lugn och har en avslappnande effekt, medan brunt sprider värme.

  Många olika former och färger hos benuta


  Oavsett om du letar efter en mysig matta med mysfaktor eller en rund matta i grönt: om du fortfarande letar efter den rätta sängmattan kommer du säkert att hitta den i vårt stora sortiment. Bläddra igenom vår benuta shop online nu och upptäck:

  • Extra fluffiga mattor med hög lugg. De är de perfekta små medhjälparna mot kalla fötter och hjälper dig att få en mysig och skön start på dagen.

  • Kortvävda mattor. Särskilt lätta att rengöra och därför idealiska för husdjursägare. Med en bäddmatta som denna kan din fyrbenta vän ligga bredvid dig på natten utan problem.

  • Färgglada mattor i blått, rött, grönt och mycket mer: skapa en visuell höjdpunkt med din sovrumsmatta. Då blir du garanterat på gott humör!

  Mattor för sovrum

  Det praktiska med mattor för sovrum: individuella mönster, former och storlekar ger sovrummet en personlig touch samtidigt som de framhäver alla typer av inredning. Vintage-mattor och boho-mattor är särskilt iögonfallande och skapar en delikat, individuell look tack vare sina blekta färger och ljusa mönster. Sängen, det viktigaste elementet i ett sovrum, kan vackert framhävas med mattlöpare eller andra typer av sovrumsmattor. Om harmoniska, mjuka linjer passar bättre för inredningen eller om det bara finns lite utrymme för inredning är små runda mattor det perfekta valet för din sängmatta. Men oavsett vilken form sovrumsmattor har, skapar de alltid en bekväm plats som du kan återvända till varje kväll för att vila, koppla av och ladda batterierna inför nästa dag.

  Köp sovrumsmattor och sängmattor online

  Vill du skaffa dig en mysig sovrumsmatta och sängmattor och börja dagen mer avslappnat? Med våra sängmattor kommer du att gå på moln i framtiden. Särskilt våra shaggy-modeller är mysiga och mjuka. Upptäck ett stort urval av sovrumsmattor i beige, svart, grönt och många fler färger och låt dig inspireras. I vårt sortiment kan du också välja din nya favorit bland många olika former och storlekar. Få din favorit levererad snabbt och bekvämt till din dörr. Om du inte gillar din sovrumsmatta har du 60 dagar på dig att returnera den till oss med vår utökade returpolicy. Ha så kul när du surfar och shoppar!