Hoppa över
 • Home>
 • sangmattor
 • Sängmattor & Sovrumsmattor

  1867 Produkter

  1867/1867 Resultat

  Mattor i sovrummet och mattor vid sängkanten

  För många människor är sovrummet en plats för avkoppling och rekreation - skäl nog att göra det bekvämt för sig själv. När man väl valt rätt säng och placerat den i rummet kan sovrummet förvandlas till en oas av välbefinnande med ett enkelt handgrepp och med hjälp av vackra textila tillbehör. Mysiga sovrumsmattor och mjuka sängmattor är oumbärliga för det. Vanligtvis placeras de precis framför sängen och skapar en behaglig atmosfär i varje sovrum.

  Mysiga sängmattor

  Traditionellt sett placeras sängmattor på båda sängsidorna samt vid fotändan av en säng. Oavsett om man väljer bekväma ullmattor eller modeller av mjuka syntetfibrer, kompletterar sängmattor vackert inredningen, håller fötterna varma på ett skonsamt sätt och låter därmed varje dröm gå i uppfyllelse. ryamattor passar också bra in i konceptet med mysiga sovrum eftersom deras långa shaggy-högen är behagligt mjuk och ger en behaglig trampning när man stiger upp ur sängen. Beroende på den personliga smaken och det individuella användningsområdet kan en enskild sovrumsmatta också på ett underbart sätt framhäva sovrummets interiör och bevisar att möjligheterna att dekorera ett sovrum på ett bekvämt sätt är oändliga. I form av barnmattor erbjuder sängmattor till och med en fin lekyta och värmer vänligt de små vid sänggåendet. När det gäller färger passar blå mattor eller bruna mattor bra i sovrummet. Blått utstrålar lugn och har en avslappnande effekt, medan brunt sprider värme.

  Mattor för sovrum

  Det praktiska med mattor för sovrum: individuella mönster, former och storlekar ger sovrummet en personlig touch samtidigt som de framhäver alla typer av inredning. Vintage-mattor och boho-mattor är särskilt iögonfallande och skapar en delikat, individuell look tack vare sina blekta färger och ljusa mönster. Sängen, det viktigaste elementet i ett sovrum, kan vackert framhävas med mattlöpare eller andra typer av sovrumsmattor. Om harmoniska, mjuka linjer passar bättre för inredningen eller om det bara finns lite utrymme för inredning är små runda mattor det perfekta valet för din sängmatta. Men oavsett vilken form sovrumsmattor har, skapar de alltid en bekväm plats som du kan återvända till varje kväll för att vila, koppla av och ladda batterierna inför nästa dag.

  ,