Hoppa över
Bekväm leverans: för närvarande ca.
 • Home>
 • ljusa mattor
 • Ljusa mattor

  596 Produkter

  596/596 Resultat

  Mattor i ljusa färger: allroundtalanger för varje stil

  Flerfärgad mattor skapar en avslappnad atmosfär i varje hem och får rummet att verka större än det är. Särskilt ljusa naturliga toner som grädde eller beige mattor har en lätt och luftig effekt. Oavsett om du köper en kvadratisk matta eller en mattlöpare, tack vare den stora mångfalden av ljusa och klara färger att välja mellan, får ljusa mattor mycket uppmärksamhet och är mycket omtyckta av våra kunder. I kombination med trä och diskreta mönster passar ljust färgade mattor perfekt in i varje hem.

  Ljusa färgade mattor i en stor variation

  Beroende på färgen och nyanserna kan du skapa mycket olika designstämningar med ljusa färgade mattor. Känner du redan till våra pastellfärgade mattor? De kan kombineras på ett perfekt sätt: Varma färger som rosé och kallare färger som blått har mycket olika effekt på hur du uppfattar rummet. Medan ljusblått skapar lugn och harmoni verkar ljusrött eller rosé varmt och mysigt. Även andra ljusa färger som gult och grönt förändrar stämningen och ger rummet en energikick. Ljusa färger verkar stå emot alla nya trender och förblir populära hos många kunder. Detta gör ljusa mattor till ett designelement som folk inte tröttnar på.

  Låt dig inspireras

  En matta i ljusa färger är en riktig allrounder och kan passa till många olika inredningsstilar. Oavsett om det är lekfull boho chic, trendig industristil eller en ren Scandi-look: hitta en matta online som passar dig och dina önskemål. Bläddra i vår shop och låt dig inspireras av:

  • Ljusa mattor med fransar för lekfull boho chic

  • Ljusa mattor i rund form eller som löpare för mindre rum som hallar och kök

  • Stora, ljusa mattor med relief- och våffelstruktur för en modern look i vardagsrummet och sovrummet

  • Söta, ljusa modeller för barnrum med djurmotiv och mycket mer

  Köp mattor i ljusa färger på benuta

  benuta som nätbutik för mattor erbjuder ett stort utbud av mattor i ljusa färger och gör det enkelt för kunder med alla typer av stilar och preferenser att hitta den perfekta mattan i ljusa färger. Vår exceptionella service, snabba leverans och 30 dagars returrätt gör det till en trevlig upplevelse att handla mattor.