Hoppa över
Bekväm leverans: för närvarande ca.
 • Home>
 • pastellmattor
 • Pastellmattor

  245 Produkter

  245/245 Resultat

  Upptäck ett stort urval av pastellmattor

  Delikata färger och vårlig lätthet: pastellmattor är populära accessoarer som är fulla av livsglädje och fyller varje rum med en frisk fläkt - inte bara under våren. Vare sig det handlar om runda mattor eller köksmattor är pastellfärger tack vare sin stora mångfald generellt sett mycket trendiga inom inredning och inredning. I jämförelse med andra nyanser kännetecknas en pastellfärgad matta av en hög andel vitt och en låg mättnadsgrad. Eftersom hela färgpaletten är ganska återhållsam kan pastellfärger kombineras underbart med andra mjuka nyanser och delvis även med ljusa färger som till exempel mattor i beige. De som föredrar starka färger hittar också ett stort urval av färgglada mattor i vårt sortiment - trendiga och moderna.

  Så kombinerar du mattor i pastellfärger

  Det fina med pastellmattor är att de låter dig skapa olika stämningar med hjälp av olika nyanser. På så sätt ser en mjuk rosa matta romantisk ut, medan en ljusgul matta är full av liv och sprutar av vitalitet. Om man vill skapa en viss atmosfär kan man dessutom förbättra den genom att välja en viss form eller luggstruktur på mattan. En mjuk, pastellfärgad ryamatta och dess mysiga shaggy lugg kommer till sin fulla rätt i varje vardagsrum, medan smakfulla sovrumsmattor i pastellfärger ger pastellfärgernas utstrålning i sovrummet. Om man vill ha extrem hållbarhet är utomhusmattor det rätta valet, eftersom de är tillverkade av särskilt robusta material och även lämpar sig för inomhusutrymmen.

  Som du ser finns det inga gränser för design och styling av din pastellfärgade matta! Låt kreativiteten flöda och ge ditt hem en ny look. Om du fortfarande letar efter inspiration kan våra stylingtips vara precis vad du behöver:

  • För vardagsrummet: Skapa en romantisk och mysig atmosfär med en pastellfärgad matta i vardagsrummet. Pastellfärgade varianter i turkos, orange eller rosa ser särskilt snygga ut här. Det fina med de mjuka tonerna är att du kan kombinera dem perfekt med olika inredningsstilar - från Scandi till boho till industriellt.

  • För sovrummet: I sovrummet vill man koppla av och varva ner. Vad kan då vara bättre än en matta i mjuka färger? Använd t.ex. en rund matta eller en löpare i pastellfärger som sängmatta så blir rummet mycket mysigare.

  • I hallen: Vill du uppgradera din entré och göra den mer livfull? Skapa då fina höjdpunkter i rummet med en matta i pastellfärger. Runda modeller är särskilt lämpliga här, eftersom deras storlek gör att de också passar in i mindre utrymmen.

  • I barnrummet: Pastellfärgade mattor ser alltid söta ut på något sätt, eller hur? Det är därför de är särskilt populära i barnrum. De mjuka pastellfärgerna på mattan framhäver den barnsliga charmen i rummet och gör det mysigare.

  Mjuka pastellfärgade mattor

  Oavsett om det är friskt blått, dimmigt grått eller blommigt rosa - med vårt stora urval av pastellfärgade mattor hittar alla sin favorit. Välj mellan geometriska mönster, blommönster eller randiga pastellmattor och berika ditt hem med mjuka toner. Om du letar efter pastellfärgade barnmattor för barn kommer du garanterat att hitta en vacker modell i vår särskilda kategori för flickor och pojkar.