Gratis leverans: för närvarande ca. 3-5 dagar | Förlängd returrätt: 60 dagar | Hjälp & kontakt
WINTER SALE SPECIAL | 20 % EXTRA*
Få din rabattkod nu

Pastellmattor

Artiklar 1-96 av 175

Sida

Artiklar 1-96 av 175

Sida

Artiklar 1-96 av 175

Pastellfärgade mattor

 

Delikata färger och vårlig lätthet: pastellmattor är populära accessoarer som är fulla av livsglädje och fyller varje rum med en frisk fläkt - inte bara under våren. Vare sig det handlar om runda mattor eller köksmattor är pastellfärger tack vare sin stora mångfald generellt sett mycket trendiga inom inredning och inredning. I jämförelse med andra nyanser kännetecknas en pastellfärgad matta av en hög andel vitt och en låg mättnadsgrad. Eftersom hela färgpaletten är ganska återhållsam kan pastellfärger kombineras underbart med andra mjuka nyanser och delvis även med ljusa färger.

 

 

Inredning med pastellfärger

 

Det fina med pastellmattor är att de låter dig skapa olika stämningar med hjälp av olika nyanser. På så sätt ser en mjuk rosa matta romantisk ut, medan en ljusgul matta är full av liv och sprutar av vitalitet. Om man vill skapa en viss atmosfär kan man dessutom förbättra den genom att välja en viss form eller luggstruktur på mattan. En mjuk, pastellfärgad ryamatta och dess mysiga shaggy lugg kommer till sin fulla rätt i varje vardagsrum, medan smakfulla sovrumsmattor i pastellfärger ger pastellfärgernas utstrålning i sovrummet. Om man vill ha extrem hållbarhet är utomhusmattor det rätta valet, eftersom de är tillverkade av särskilt robusta material och även lämpar sig för inomhusutrymmen.

 

 

Mjuka pastellfärgade mattor

 

Oavsett om det är friskt blått, dimmigt grått eller blommigt rosa - med vårt stora urval av pastellfärgade mattor hittar alla sin favorit. Välj mellan geometriska mönster, blommönster eller randiga pastellmattor och berika ditt hem med mjuka toner. Om du letar efter pastellfärgade barnmattor för barn kommer du garanterat att hitta en vacker modell i vår särskilda kategori för flickor och pojkar.

*Gäller för alla nya prenumeranter på nyhetsbrevet. Gäller till och med den 14.2.2023. Inget minsta ordervärde. Kan inte kombineras med andra kuponger. Ingen cashback tillgänglig.