Gratis leverans: för närvarande ca. 5-7 dagar | Förlängd returrätt: 60 dagar | Hjälp & kontakt
CHRISTMAS SPECIAL | 20 % EXTRA*
FÅ DIN RABATTKOD NU

Matta brun

Artiklar 1-96 av 109

Sida

Artiklar 1-96 av 109

Sida

Artiklar 1-96 av 109

Bruna mattor

 

En brun matta förvandlar varje hem till en harmonisk plats. Bruna ryamattor blev mycket populära på 70-talet, men även nu är de fortfarande på modet och dekorerar ofta våra vardagsrum och skapar en välkomnande och värmande atmosfär under alla årstider. Bruna mattor har varit populära främst på grund av deras mjuka, naturliga färg. Oavsett om du väljer en mörkbrun matta eller en ljusbrun matta bidrar olika material, stilar och modern design till deras facettrikedom och elegans.

 

 

Kombinera bruna mattor

 

Bruna mattor passar perfekt in i olika boendemiljöer och passar därför bra ihop med både moderna och klassiska möbelstilar. Om en brun matta kombineras med naturliga färger och naturmaterial, som trä och läder, skapar den en särskilt bekväm och mysig atmosfär. Ljusa färger som gult, rött och orange skapar dock också en behaglig atmosfär i kombination med brunt.

 

 

Ett enormt utbud av bruna mattor

 

På benuta, din onlinebutik för moderna mattor, hittar du alla typer av bruna mattor. Beroende på vilket rum du vill berika med en brun matta finns det oändliga möjligheter att välja mellan material, storlekar och färgnyanser. Letar du efter ett mjukare alternativ till en brun matta? En beige matta skapar också en elegant och snygg känsla som ger en touch av naturlighet till din inredning.

 

Låt dig inspireras och upptäck bruna mattor online på benuta!

* Gäller för alla nya prenumeranter på nyhetsbrevet. Kupongen är giltig i fyra veckor från registreringen. Inget minsta ordervärde. Kan inte kombineras med andra kuponger. Ingen cashback tillgänglig.