Hoppa över
Bekväm leverans: för närvarande ca.
 • Home>
 • matta svart vit
 • Svart vit matta

  109 Produkter

  109/109 Resultat

  Svart och vita mattor

  Svartvita mattor går aldrig ur tiden - de ser alltid eleganta och moderna ut och berikar varje rum med sin klassiska charm. Tack vare sin enkla men iögonfallande design skapar den en speciell kontrast till resten av inredningen. En svartvit matta kan därför vara ett verkligt blickfång. Denna kontrasterande färgskala finns inte bara på ryamattor utan även på flatweavemattor. Det spelar ingen roll om inredningen är slät eller färgglad, en svartvit matta kompletterar ditt hem eller ditt kontor på ett speciellt sätt. Genom att kombinera olika sorters gråtoner med vita nyanser kan svartvitt ge ett mycket annorlunda utseende beroende på färgkombinationen på din svartvita matta.

  Upptäck ett stort urval på benuta

  Försköna ditt hem med en svartvit matta och skapa en charmig och lyxig atmosfär. Förutom våra svartvita mönster hittar du också många andra enfärgade mattor i nyanser som blått eller brunt. Det fina med alla dessa färgnyanser är att de enkelt kan kombineras med alla inredningsstilar och ge det där lilla extra till dina fyra väggar. Bläddra online nu och hitta din favorit för varje rum:

  • Utomhus: En utomhusmatta i svart och vitt är perfekt för alla utomhusutrymmen. Oavsett om det gäller balkong, terrass eller trädgård kan den svartvita utomhusmattans monokroma look kombineras perfekt med alla stilar - från boho-vibbar till skandi-design.

  • Hall: En hallmatta ger mer liv åt din entré. Svartvita modeller som är tvättbara är särskilt lämpliga här.

  • Kök: En svartvit matta i köket passar bra till färgglada möbler, men även till enkla köksluckor i grädde, vitt eller blått.

  • Vardagsrum & matsal: En svartvit matta i vardagsrummet och matsalen gör att du känner dig mer bekväm. Rund eller fyrkantig - välj den stil som passar dig och din inredning bäst.

  • Sovrum: Även i sovrummet kan en svartvit bäddmatta bidra till en mysig och avslappnad start på dagen. Det ser snyggt ut och skyddar samtidigt fötterna mot kyla.

  Stor mångfald av svarta och vita mattor

  En svartvit matta kommer att sticka ut och dra till sig uppmärksamhet inte bara på grund av sina kontrastrika färger, originella mönster och motiv, den har också en distinkt karaktär. Mönstren på en svartvit matta är mycket mångfacetterade: de är ofta dekorerade med geometriska mönster eller djurmönster och skapar alltid en elegant atmosfär. Svartvita mattor i form av en mattlöpare eller en rund matta kan användas i alla utrymmen. Tack vare sina olika former finns de som svartvita mattlöpare eller runda mattor och kan därför användas i alla bostadsutrymmen.

  Kombinera svarta och vita mattor

  Precis som en svart matta kan svartvita mattor kombineras diskret med en mängd andra färger. De används särskilt i modernt utformade hem och finns ofta på kontor. Om de kombineras med enkla trämöbler framhävs kontrastnoten i en svartvit matta på ett mycket individuellt sätt.

  Låt dig inspireras av det speciella utbudet av svartvita mattor och upptäck vårt stora utbud av mattor i svartvitt.