Hoppa över
 • Home>
 • matta svart vit
 • Matta svart-vit

  136 Produkter

  136/136 Resultat

  Svart och vita mattor

  Svartvita mattor går aldrig ur tiden - de ser alltid eleganta och moderna ut och berikar varje rum med sin klassiska charm. Tack vare sin enkla men iögonfallande design skapar den en speciell kontrast till resten av inredningen. En svartvit matta kan därför vara ett verkligt blickfång. Denna kontrasterande färgskala finns inte bara på ryamattor utan även på flatweavemattor. Det spelar ingen roll om inredningen är slät eller färgglad, en svartvit matta kompletterar ditt hem eller ditt kontor på ett speciellt sätt. Genom att kombinera olika sorters gråtoner med vita nyanser kan svartvitt ge ett mycket annorlunda utseende beroende på färgkombinationen på din svartvita matta.

  Stor mångfald av svarta och vita mattor

  En svartvit matta kommer att sticka ut och dra till sig uppmärksamhet inte bara på grund av sina kontrastrika färger, originella mönster och motiv, den har också en distinkt karaktär. Mönstren på en svartvit matta är mycket mångfacetterade: de är ofta dekorerade med geometriska mönster eller djurmönster och skapar alltid en elegant atmosfär. Svartvita mattor i form av en mattlöpare eller en rund matta kan användas i alla utrymmen. Olika nyanser av grått eller den eleganta kombinationen av svart och cremefärger kommer att skapa fashionabla höjdpunkter i varje rum.

  Kombinera svarta och vita mattor

  Svartvita mattor kan kombineras med möbler och hemtillbehör i olika färger. De används särskilt i modernt utformade hem och finns ofta på kontor. Om de kombineras med enkla trämöbler framhävs kontrastnoten i en svartvit matta på ett mycket individuellt sätt.

  Låt dig inspireras av det speciella utbudet av svartvita mattor och upptäck vårt stora utbud av mattor i svartvitt.

  ,