Hoppa över
Bekväm leverans: för närvarande ca.
 • Home>
 • matta svart
 • Svart matta

  59 Produkter

  59/59 Resultat

  Mattor i svart: för industriella och monokroma looker

  Svarta mattor är en av de mest klassiska golvtillbehören överhuvudtaget. Den mörka färgen är mycket enkel och ger dem ett tidlöst och elegant utseende, vilket gör att en svart matta kan kombineras med möbler och bostadstillbehör i nästan vilken färg som helst. Svarta mattor kan placeras framför köksbänken eller i badrummet. Om du vill dekorera ett litet rum är dock andra golvbeläggningar mer lämpliga. Mattor i beige eller vitt är därför mer lämpliga för små rum, eftersom den ljusa nyansen gör att de verkar större och mer öppna.

  Köp svarta mattor online

  Upptäck svarta mattor online på benuta och låt dig inspireras av vårt stora utbud av mönster och material. Med en solid enfärgad matta kan du skapa en särskilt enkel och samtidigt ytterst elegant boendemiljö. En lekfull look kan å andra sidan skapas med svarta mattor i unika mönster: geometriska motiv, ornamentala mönster och blommiga utsmyckningar är bara några av de många mönster som du kan välja mellan. Olika material ger en svart matta en individuell struktur och därmed en distinkt karaktär. Om en svart matta är vävd av motståndskraftiga sisalfibrer är den särskilt lätt att underhålla och rengöra. Mysiga svarta ullmattor å andra sidan ger naturlig komfort och en varm känsla för dina fötter. Om du letar efter den perfekta balansen mellan mörka och ljusa toner kommer du säkert att hitta ett vackert föremål bland våra svartvita mattor.

  Hur man kombinerar svarta mattor

  På benuta kan du välja mellan ett vackert och prisvärt urval av svarta mattor, oavsett om du letar efter en svart shaggy matta, en svart chevronmatta eller en svart utomhusmatta. Svart kan kombineras mycket bra med nästan vilken färg som helst, särskilt med rosa mattor, om du vill satsa på en mer slående inredningslook. Tack vare vår snabba leverans dekorerar den svarta golvtillbehören ditt hem på nolltid! Vad sägs till exempel om en svart jute-matta eller en rund matta i svart? Upptäck din favorit nu! Vad sägs till exempel om en svart jute-matta eller en rund matta i svart? Upptäck din favorit nu!

  benuta styling tips

  Vi älskar mattor i svart eftersom du kan kombinera dem med nästan alla inredningsstilar och i alla bostadsutrymmen. Vad sägs till exempel om en mysig, mjuk och djupt luggad matta i svart till sovrummet? Eller en flatvävd modell med geometriskt mönster i hallen? Det finns inga gränser för mönster, storlekar och former - låt kreativiteten flöda och upptäck dem online med oss:

  • Moderna stilar: Enfärgade mattor i svart med hög eller kort lugg ser eleganta och moderna ut. Du kan kombinera dem i alla rum och förstärka dem med färgglada accessoarer eller monokroma dekorativa element.

  • Klassisk look: Vintage-tryck i svart och grått ger en intressant touch till rum som ditt vardagsrum. De är klassiska men ändå moderna och utstrålar en känsla av tidlös elegans.

  • Monokrom design: Med geometriska mönster eller linjer i svart och vitt - dessa mattor passar utmärkt i en minimalistisk eller skandinavisk inredning. Men du kan också kombinera den svarta mattan med den populära industristilen.

  • Lyxiga detaljer: Svarta mattor med hög lugg, som de från vår DAVE- eller WHISPER-kollektion, ser särskilt lyxiga ut och ger mer mysighet i ditt hem. De är särskilt lämpliga för vardagsrummet eller sovrummet.