Gratis leverans: för närvarande ca. 5-7 dagar | Förlängd returrätt: 60 dagar | Hjälp & kontakt
CHRISTMAS SPECIAL | 20 % EXTRA*
FÅ DIN RABATTKOD NU

Matta svart

Artiklar 1-47 av 47

Artiklar 1-47 av 47

Artiklar 1-47 av 47

Svarta mattor

 

Svarta mattor är en av de mest klassiska golvtillbehören överhuvudtaget. Den mörka färgen är mycket enkel och ger dem ett tidlöst och elegant utseende, vilket gör att en svart matta kan kombineras med möbler och bostadstillbehör i nästan vilken färg som helst. Svarta mattor kan placeras framför köksbänken eller i badrummet. Om du vill dekorera ett litet rum är dock andra golvbeläggningar mer lämpliga. Till dessa hör till exempel vita mattor, eftersom de tack vare sin ljusa färg breddar små rum visuellt och gör dem mer välkomnande och vänliga.

 

 

Köp svarta mattor online

 

Upptäck svarta mattor online på benuta och låt dig inspireras av vårt stora utbud av mönster och material. Med en solid svart matta kan du skapa en särskilt enkel och samtidigt ytterst elegant boendemiljö. En lekfull look kan å andra sidan skapas med svarta mattor i unika mönster: geometriska motiv, ornamentala mönster och blommiga utsmyckningar är bara några av de många mönster som du kan välja mellan. Olika material ger en svart matta en individuell struktur och därmed en distinkt karaktär. Om en svart matta är vävd av motståndskraftiga sisalfibrer är den särskilt lätt att underhålla och rengöra. Mysiga svarta ullmattor å andra sidan ger naturlig komfort och en varm känsla för dina fötter.

 

 

Hur man kombinerar svarta mattor

 

På benuta kan du välja mellan ett vackert och prisvärt urval av svarta mattor, oavsett om du letar efter en svart shaggy matta, en svart chevronmatta eller en svart utomhusmatta. Svart kan kombineras mycket bra med nästan vilken färg som helst, särskilt med rosa mattor, om du vill satsa på en mer slående inredningslook. Tack vare vår snabba leverans dekorerar den svarta golvtillbehören ditt hem på nolltid!

 

Låt dig inspireras och upptäck billiga svarta mattor online på benuta!

* Gäller för alla nya prenumeranter på nyhetsbrevet. Kupongen är giltig i fyra veckor från registreringen. Inget minsta ordervärde. Kan inte kombineras med andra kuponger. Ingen cashback tillgänglig.