Hoppa över
 • Home>
 • matta vit
 • Vit matta

  203 Produkter

  203/203 Resultat

  Vita mattor

  Vita mattor och den vita färgen i allmänhet är mycket populära inom inredningen. Vitt representerar klarhet och tillför tidlös charm och enkel elegans till varje hem. Dessutom är vita mattor mångsidiga allkonstnärer: deras ljusa lugg är idealisk för mörka rum eftersom den utvidgar dem visuellt och ger dem mer djup. Men de förskönar också alla rum med sitt enkla utseende. Vita mattor behåller sig själva på ett imponerande sätt och garanterar därmed gott om utrymme för den övriga dekorationen i rummet. Beroende på modell och material ger en vit mattas lugg en vacker struktur till rummet. Om den är tillverkad av ull ger den behaglig värme till dina fötter. En vit shaggy matta å andra sidan ökar kraftigt komforten i varje rum tack vare sin långa lugg.

  Kombinera vita mattor

  En vit matta framhäver alla inredningsstilar och kan kombineras med designtillbehör i alla olika färger. Det finns bara ett fåtal modeller som erbjuder så mycket frihet. Flerfärgad mattor är till exempel mindre flexibla när det gäller vilket färgschema de kan integreras i. Det är trots allt lättare att matcha en enda, subtil färg med din inredning än flera färger, för att skapa en harmonisk helhetsbild. Detta är inte fallet med en vit matta - oavsett om ditt hem har naturliga trämöbler, en elegant lädersoffa eller färgglad keramik - en vit matta passar till alla färger och material.

  Stort utbud av vita mattor

  Hos benuta kan du välja mellan ett stort utbud av vita mattor. Oavsett om du letar efter en rund vit matta, en vit ullmatta eller en matta av högkvalitativa syntetfibrer, en vit matta till ditt bröllop eller en annan händelse - vita mattor finns i alla tänkbara former och även i ett stort antal olika mönster. Din valfria modell kan till och med vara dekorerad med gråaktiga designelement, den kan vara särskilt robust och fungera som en köksmatta eller vara en superfluffig ruggig matta som är idealisk för ditt vardagsrum. Priset på en vit matta beror på storleken, produktionstypen, materialen och varumärket du väljer. Låt dig inspireras av vårt stora urval av vita mattor och upptäck din favorit vita matta på benuta idag. Förutom en vit version är våra beige mattor ett bra alternativ. Deras färg ger en lyxig atmosfär till alla interiörer.