Hoppa över
Bekväm leverans: för närvarande ca.
 • Home>
 • matta vit
 • Vit matta

  278 Produkter

  278/278 Resultat

  Vit matta för en mysig och tydlig atmosfär

  Vita mattor och den vita färgen i allmänhet är mycket populära inom inredningen. Vitt representerar klarhet och tillför tidlös charm och enkel elegans till varje hem. Dessutom är vita mattor mångsidiga allkonstnärer: deras ljusa lugg är idealisk för mörka rum eftersom den utvidgar dem visuellt och ger dem mer djup. Men de förskönar också alla rum med sitt enkla utseende. Vita mattor behåller sig själva på ett imponerande sätt och garanterar därmed gott om utrymme för den övriga dekorationen i rummet. Beroende på modell och material ger en vit mattas lugg en vacker struktur till rummet. Om den är tillverkad av ull ger den behaglig värme till dina fötter. En vit shaggy matta å andra sidan ökar kraftigt komforten i varje rum tack vare sin långa lugg.

  Kombinera vita mattor

  En vit matta framhäver alla inredningsstilar och kan kombineras med designtillbehör i alla olika färger. Det finns bara ett fåtal modeller som erbjuder så mycket frihet. Flerfärgad mattor är till exempel mindre flexibla när det gäller vilket färgschema de kan integreras i. Det är trots allt lättare att matcha en enda, subtil färg med din inredning än flera färger, för att skapa en harmonisk helhetsbild. Detta är inte fallet med en vit matta - oavsett om ditt hem har naturliga trämöbler, en elegant lädersoffa eller färgglad keramik - en vit matta passar till alla färger och material.

  benuta Styling-Inspo

  Är du fortfarande osäker på det bästa sättet att visa upp en vit matta eller vill du bara prova något nytt? Låt då våra stylingtips inspirera dig och förvandla vilket vardagsrum som helst till ett stilfullt rum!

  • Vardagsrum: Placera en stor vit matta under eller framför din soffgrupp och rummet kommer att se mycket mysigare ut. Välj en modell med hög hall för varma fötter - även på vintern! En kort lugg med relief- eller våffelstruktur ser också bra ut här och ger ditt vardagsrum en modern skandinavisk touch.

  • Hall: En vit löpare eller en rund modell är perfekt för små entréer. De öppnar upp utrymmet och gör det mer inbjudande. Om du vill lägga en vit matta i hallen rekommenderar vi en tvättbar modell eller en robust inomhus-/utomhusmatta. Dessa modeller är lättare att ta hand om.

  • Kontor: Den klara och ljusa färgen på den vita mattan distraherar dig inte. Det gör att du kan fokusera på ditt arbete. Men du sitter fortfarande i en mysig atmosfär eftersom golvet inte ser naket ut.

  Stort utbud av vita mattor

  Hos benuta kan du välja mellan ett stort utbud av vita mattor. Oavsett om du letar efter en rund vit matta, en vit ullmatta eller en matta av högkvalitativa syntetfibrer, en vit matta till ditt bröllop eller en annan händelse - vita mattor finns i alla tänkbara former och även i ett stort antal olika mönster. Din valfria modell kan till och med vara dekorerad med gråaktiga designelement, den kan vara särskilt robust och fungera som en köksmatta eller vara en superfluffig ruggig matta som är idealisk för ditt vardagsrum. Priset på en vit matta beror på storleken, produktionstypen, materialen och varumärket du väljer. Låt dig inspireras av vårt stora urval av vita mattor och upptäck din favorit vita matta på benuta idag. Förutom en vit version är våra beige mattor ett bra alternativ. Deras färg ger en lyxig atmosfär till alla interiörer.