Hoppa över
Bekväm leverans: för närvarande ca.
 • Home>
 • matta flerfaergad
 • Flerfärgad matta

  515 Produkter

  515/515 Resultat

  Färgglada mattor: få in mer livsglädje i ditt hem

  En flerfärgad matta ger varje vardagsrum en individuell prägel och ger samtidigt ett levande utseende. Flerfärgade mattor är därför den rätta hemtillbehören för dem som älskar flerfärgad blomtryck, geometriska mönster eller abstrakta mönster. Vintage-mattor, till exempel, är ofta doppade i ljusa, livliga färger och berikar varje inredning med sina mångsidiga, lätt blekta toner.

  Kombinera flerfärgade mattor

  En flerfärgad matta kan integreras i nästan alla hem. För att ge en harmonisk blandning av färger bör man tänka på att minst en ton av din flerfärgade matta återfinns i färgen på andra inredningsföremål. Tack vare det stora utbudet av flerfärgade mattor är det lätt att hitta denna idealiska modell och skapa ett unikt utseende i vilket rum som helst. I kombination med en enkel eller slät inredning kan en regnbågsmatta få en särskilt anmärkningsvärd effekt. Precis som en röd matta sticker en flerfärgad matta ut på egen hand.

  Stor utbud av regnbågsmattor

  Hos benuta får du flerfärgad regnbågsmattor i ett brett utbud av former, material, märken och färgkombinationer. Tack vare detta stora urval av egenskaper finns de tillgängliga i alla prisklasser. En färgglad matta kan utformas på oändliga sätt och kommer alltid att vara annorlunda.

  Flerfärgade utomhusmattor ger ditt utomhusområde ett speciellt inslag och förvandlar din trädgård, balkong eller terrass till ett mycket bekvämt vardagsrum. Oavsett om det är en färgglad persisk matta eller en regnbågsmatta i ull, hos benuta kan du välja fritt. Precis som rosa mattor kommer flerfärgad mattor att lysa upp ditt golv med sina livfulla nyanser. Särskilt när det gäller mattor med slående färgkombinationer bör man göra ett klokt val för att elegant kunna smälta in dem i rummet. Vill du sätta lite färg på din uteplats? Då kanske en utomhusmatta i färgglatt i våra populära mönster och storlekar är något för dig.

  Upptäck vackra regnbågsmattor eller flerfärgade mattor i de mest ovanliga färgkombinationerna och ge ditt hem en unik look! Oavsett om det är gula och gröna, röda och taupe eller regnbågsfärgade mattor - hos benuta hittar du alla möjliga varianter. Missa inte våra flerfärgad mattor och låt dig inspireras redan idag!

  Låt dig förtrollas av vårt sortiment

  I vår onlinebutik hittar du ett stort urval av färgglada mattor i populära mönster och färgkombinationer. Bläddra igenom sortimentet nu och låt dig inspireras av mångfalden. Oavsett vilken färgaccent du vill sätta hemma - vi har rätt modell för dig! Förutom mattor i rött eller rosa hittar du:

  Letar du efter ett enklare alternativ? Inga problem, klicka dig vidare bland vackra mattor i beige eller monokromatiska mattor som svart, vitt eller mörkblått. Som Europas största återförsäljare av mattor hittar du ett stort urval av modeller hos benuta, med något för alla.