Gratis leverans: för närvarande ca. 3-5 dagar | Förlängd returrätt: 60 dagar | Hjälp & kontakt
WINTER SALE SPECIAL | 20 % EXTRA*
Få din rabattkod nu

Vintage mattor

Artiklar 1-96 av 215

Sida

Artiklar 1-96 av 215

Sida

Artiklar 1-96 av 215

Vintage mattor

 

Tidens puls: vintage-mattor har varit en av de viktigaste inredningstrenderna under en längre tid och erövrar nu allt fler hem - ibland i form av runda mattor eller till och med i form av mattlöpare. Vanligtvis är det inte avgörande vilka mönster vintage-mattor är dekorerade med, eftersom det är utseendet i stort som är det enda som räknas. Å ena sidan ger mai vintagestil intryck av att ha använts under lång tid och skapar därmed en känsla av stabilitet och tradition. Å andra sidan är de bokstavligen tidlösa och därför behöver man inte vara rädd för att mattor i vintagestil snabbt går ur modet igen. Ofta är de tillverkade av lättskötta syntetfibrer, vilket gör dem lika robusta som köksmattor.

 

 

Patchwork-mattor

 

Mattor i patchworkdesign har också ett medvetet använt utseende; precis som vintage-mattor. När det gäller mönstret kännetecknas de dock snarare av lappmotiv i stället för blekta och blekta färger. Vackra patchwork-mattor kan också dekoreras med ljusa färger eller andra livliga stilar. Beroende på den enskilda modellen kan de även användas som coola barnmattor, särskilt för äldre barn och tonåringar. Bearbetningen av materialen kan också vara ganska varierande: i ett fall sås en patchworkmatta bokstavligen ihop av flera lappar, i ett annat fall vävs den som en enda del eller handarbetas som högkvalitativa ullmattor. I vilket fall som helst skapar patchworkmattor en livlig atmosfär i stora rum eller utrymmen med en enkel inredningsstil.

 

 

Trendiga mattor med used-look i ett stort urval

 

Hos benuta kan du välja mellan en ansenlig mängd vintage-mattor. Förblekta färger, olika mönster och vackra mönster: välj bland orientaliskt inspirerade traditionella mönster, trendiga retroversioner eller used-look mattor. Samtidigt erbjuder vi ett stort utbud av moderna patchworkmattor för varje smak och bostadsutrymme. Om du är mer för klassiska mönster kan du kanske inspireras av våra orientaliska mattor av hög kvalitet.

*Gäller för alla nya prenumeranter på nyhetsbrevet. Gäller till och med den 14.2.2023. Inget minsta ordervärde. Kan inte kombineras med andra kuponger. Ingen cashback tillgänglig.