Hoppa över
Bekväm leverans: för närvarande ca.
 • Home>
 • vintage mattor
 • Vintage mattor

  300 Produkter

  300/300 Resultat

  Charmiga vintage mattor på benuta

  Tidens puls: vintage-mattor har varit en av de viktigaste inredningstrenderna under en längre tid och erövrar nu allt fler hem - ibland i form av runda mattor eller till och med i form av mattlöpare. Vanligtvis är det inte avgörande vilka mönster vintage-mattor är dekorerade med, eftersom det är utseendet i stort som är det enda som räknas. Å ena sidan ger mai vintagestil intryck av att ha använts under lång tid och skapar därmed en känsla av stabilitet och tradition. Å andra sidan är de bokstavligen tidlösa och därför behöver man inte vara rädd för att mattor i vintagestil snabbt går ur modet igen. Ofta är de tillverkade av lättskötta syntetfibrer, vilket gör dem lika robusta som köksmattor. En vintagemodell är ofta inspirerad av designen på klassiska orientaliska mattor, men tillhör kategorin moderna mattor.

  Patchwork-mattor

  Mattor i patchworkdesign har också ett medvetet använt utseende; precis som vintage-mattor. När det gäller mönstret kännetecknas de dock snarare av lappmotiv i stället för blekta och blekta färger. Vackra patchwork-mattor kan också dekoreras med ljusa färger eller andra livliga stilar. Beroende på den enskilda modellen kan de även användas som coola barnmattor, särskilt för äldre barn och tonåringar. Bearbetningen av materialen kan också vara ganska varierande: i ett fall sås en patchworkmatta bokstavligen ihop av flera lappar, i ett annat fall vävs den som en enda del eller handarbetas som högkvalitativa ullmattor. I vilket fall som helst skapar patchworkmattor en livlig atmosfär i stora rum eller utrymmen med en enkel inredningsstil.

  Trendiga mattor med used-look i ett stort urval

  Hos benuta kan du välja mellan en ansenlig mängd vintage-mattor. Förblekta färger, olika mönster och vackra mönster: välj bland orientaliskt inspirerade traditionella mönster, trendiga retroversioner eller used-look mattor. Samtidigt erbjuder vi ett stort utbud av moderna patchworkmattor för varje smak och bostadsutrymme. Om du är mer för klassiska mönster kan du kanske inspireras av våra orientaliska mattor av hög kvalitet. Några av våra favoritstycken är våra vintage löpare och våra vintagemattor i grönt för en naturlig charm i hemmet.

  Härliga färger: vintagemattor i grått, beige, rött & co.


  Som ett färgstarkt blickfång eller som en enkel pjäs för alla inredningsstilar: hos benuta hittar du ett stort urval av vintagemattor i grått, beige, rött och många andra trendiga färger online. Våra modeller i beige eller grått kan kombineras snyggt och passar in i alla färgscheman. Välj färgglada inredningsdetaljer som kuddar, filtar, tavlor eller vaser för visuella höjdpunkter. En grå vintagematta i vardagsrummet med petrolfärgade accenter ser till exempel bra ut. Det finns inga gränser för designen - ge det ett försök!

  Här hittar du charmiga vintagemattor i

  • Grått, grädde, brunt och vitt för en industriell känsla

  • Rosa och blått eller turkost för en lantlig look

  • Svart och mörkgrå för en monokrom stil

  • Rött, orange och gult för en klassisk atmosfär

  Trenduppdatering! Vintage-mattor i vardagsrummet


  Att styla in vintagemattor i vardagsrummet är på modet! Särskilt om du skapar ett stilbrott och kombinerar den klassiska golvaccessoaren med moderna möbler och abstrakta väggdekorationer. Vill du också prova detta? Då har vi samlat ett exklusivt urval av vintagepjäser i många fina färger och storlekar för dig online. Hitta den vintagematta som passar dig och din inredningssmak perfekt och förvandla ditt vardagsrum till en mysig oas av välbefinnande med stil.