Hoppa över
Bekväm leverans: för närvarande ca.
 • Home>
 • viskosmattor
 • Viskos mattor

  169 Produkter

  169/169 Resultat

  Viskosmattor: Lyxig charm i ditt hem

  Mjuka, glänsande och silkeslena viskosmattor berikar ditt hem med en strålande glans och en färgpalett av eleganta toner och dämpade mönster. Designen på dessa unika golvtillbehör är enkel men ändå mycket imponerande - varje viskosmatta skapar ett briljant samspel av färger när de silkeslena fibrerna vackert reflekterar ljuset och ger ytan ren glans. När du ändrar din synvinkel får högen ett unikt utseende, precis som på vintage-mattor.

  Medan sisalmattor tillverkas av naturfibrer, tillverkas en viskosmatta av naturliga syntetfibrer. Denna speciella egenskap hos både syntetiska och naturliga mattor har flera fördelar: till skillnad från ullmattor är mattor tillverkade av viskos lämpliga för personer med djurallergier. Eftersom viskos har en mycket fin struktur liknar viskosmattornas egenskaper bomullsmattor, men viskosmattornas lugg kan bearbetas tätare. Trots sin relativt låga lugglängd är dessa pärlor lika mjuka och gosiga som ryamattor.

  Varför vi älskar viskosmattor

  • Lämplig för allergiker:inomhus

  • Ger ditt hem en lyxig och modern look

  • Viskosen känns mjuk och behaglig mot fötterna trots den korta luggen

  Lyxiga viskosmattor

  Ytan på en viskosmatta är mjuk som silke och berikar varje vardagsrum och sovrum med sin eleganta glans. Många av våra viskosmattor är omsorgsfullt tillverkade för hand med 100 % viskos, men beroende på modell kan olika material som till exempel blank viskos och högkvalitativ ull också kombineras för att skapa en hemtrevlig atmosfär. Bomullsfibrer blandas också ofta med viskos för att komponera vackra viskosmattor. Detta unika urval av material gör de eleganta hemtillbehören inte bara lyxiga, utan också särskilt mjuka och bekväma.Oavsett vilket material viskosmattor kombineras med: De har charmen av en helt naturlig matta, eftersom de alltid har en mjuk känsla och ger dig känslan av att gå på sammet.

  Upptäck ett brett utbud av eleganta viskosmattor och öka komforten i ditt hem. Oavsett om det är i form av en löpmatta eller en sovrumsmatta - du kommer att bli förvånad över hur den sammetsliknande strukturen förändrar ditt hem!