Hoppa över
 • Home>
 • blommiga mattor
 • Blommiga mattor

  71 Produkter

  71/71 Resultat

  Ren natur: Blommiga mattor för ett vackert hem

  Ingen tvekan om att blommor förskönar varje rum. Men visste du att detta inte bara gäller snittblommor och växter, utan även snygga mönster på golvet? Blomstermattor sätter ditt hem på gott humör och utstrålar naturlig charm. Vårt stora sortiment av mattor som är tillgängliga omedelbart har säkert en ny favorit för dig. Upptäck högkvalitativa modeller till attraktiva priser nu och uppgradera ditt hem med en blommig matta.

  En blommig uppdatering för alla rum

  Vill du piffa upp din balkong eller terrass? Då är en utomhusmatta med ett blommönster ett vackert val. Den understryker inte bara den fräscha livskänslan på våren, utan väcker också liv i ditt uterum. Du kan helt enkelt låta solen skina på din mage i en vacker atmosfär eller tillbringa avkopplande kvällar med vänner. Med en blommig matta kan du också ta in våren i ditt hem - gott humör förprogrammerat! Välj till exempel en blommig vintage-matta för att lysa upp ditt vardagsrum, sovrum eller matsal. Många av våra persiker mattor har också blommönster och ser särskilt bra ut bredvid moderna möbler eller minimalistiska dekorativa element.

  Blommiga mattor att bli förälskad i

  Vårt urval av blommiga mattor och mattor med blommönster är lika färgstarkt som den botaniska världen. Oavsett om det är färgglatt, blått eller svartvitt: sortimentet i benuta shop innehåller många mönster som t.ex:

  • Blommiga mönster med blommor och blomningar.

  • Palmmönster i grönt och grått

  • Abstrakta blomsterkreationer i många färger

  • Romantiska mattor med blommor och fåglar

  • Blommiga vintagevarianter

  • Moderna blommiga mattor i olika former och färger

  Köp blommiga mattor online på benuta

  Är du intresserad av att köpa en matta med vackra blommönster? Då är benuta rätt ställe för dig. Vi erbjuder dig ett stort urval av blommiga mönster för alla bostadsområden - från lättskötta utomhusmodeller till vintagemattor för din matsal. Har du hittat det du letar efter? Låt då ditt favoritstycke levereras hem till dig på ett enkelt och bekvämt sätt. Om du inte gillar mattan kan du returnera den till oss inom 60 dagar.

  Bläddra igenom vårt sortiment nu och övertyga dig själv om vårt hisnande utbud.