Gratis leverans: för närvarande ca. 5-7 dagar | Förlängd returrätt: 60 dagar | Hjälp & kontakt
CHRISTMAS SPECIAL | 20 % EXTRA*
FÅ DIN RABATTKOD NU
Vi kan inte hitta produkter som matchar sökningen.

HABA-mattor

 

HABA - Att skapa en värld för barn

 

Företaget HABA, som har varit känt för sina högkvalitativa träleksaker i mer än 75 år, utökar ständigt sitt sortiment för att inkludera allt nya områden inom barnens inredning. Deras produktutbud har länge omfattat inte bara leksaker, utan även möbler och glada flerfärgad barnmattor som med sin fantasifulla design förvandlar barnrummet till en inbjudande trivselzon. Som producent av innovativa leksaker och boendeidéer förespråkar HABA också hållbarhet och socialt engagemang. Den medvetna användningen av material och det riktade valet och kontrollen av leverantörer garanterar en resursbesparande produkt som ger glädje under lång tid. Trogen sina höga krav på kvalitet och utförande låter HABA alla sina barnmattor tillverkas för hand av den särskilt högkvalitativa nyzeeländska ullen.

 

 

HABAs barnmattor: Kvalitet och innovativ design

 

Det pedagogiska konceptet bakom alla HABA-produkter återspeglas även i deras mattor. HABA-mattor är alltså inte bara dekorativa, utan inspirerar också barnens fantasi med sin design och är därför idealiska som lekmattor. De högkvalitativa, föroreningstestade barnkammarmattorna ger en mysig, varm lekyta och möjliggör ostört lekarbete på golvet. Med sina livliga, varierande motiv är de nära inriktade på barns upplevelser och ger samtidigt färg åt barnrummet. Kreativt utformade fyrkantiga eller runda HABA barnmattor garanterar långvarig lekglädje och tar med de små på en gosig mjuk upptäcktsresa.

* Gäller för alla nya prenumeranter på nyhetsbrevet. Kupongen är giltig i fyra veckor från registreringen. Inget minsta ordervärde. Kan inte kombineras med andra kuponger. Ingen cashback tillgänglig.