Gratis leverans: för närvarande ca. 5-7 dagar | Förlängd returrätt: 60 dagar | Hjälp & kontakt
CHRISTMAS SPECIAL | 20 % EXTRA*
FÅ DIN RABATTKOD NU

Matta gråbrun

Artiklar 1-55 av 55

Artiklar 1-55 av 55

Artiklar 1-55 av 55

Taupe mattor

 

Taupefärgade mattor är ett enkelt men ändå mycket elegant sätt att skapa en mysig atmosfär i varje hem. Deras nyans är mestadels gråaktig och innehåller en lätt brunaktig färg som ger ett neutralt helhetsintryck. Därför kan taupemattor, precis som grå mattor, integreras sömlöst med moderna och klassiska inredningsstilar.

 

 

Trendiga taupe-mattor

 

Taupe mattor kan enkelt integreras i alla rum och kan kombineras med möbler i olika färger. Det speciella med denna trendiga färg är att den kan få ett annat utseende beroende på blandningsförhållandet mellan dess grå och bruna komponenter, vilket ger många kombinationsmöjligheter när det gäller andra designelement och tillbehör. Om taupefärgade mattor kombineras med röda hemtillbehör skapas en vacker kontrast som ger mer liv åt ditt hem. Men även om man vill ha en mer enkel look kan man använda taupéfärgade mattor lika bra som svarta mattor, för i kombination med andra subtila toner kan man skapa en harmonisk atmosfär som inbjuder till avkoppling. Detta är anledningen till att taupefärgade mattor är så oerhört populära bland våra kunder.

 

 

Stort urval av tapeter i taupé

 

På benuta erbjuder vi ett stort urval av taupefärgade mattor och mattor i olika material, storlekar och former. Enskilda mattors utformning formar deras inspirerande lekfulla utseende: geometriska motiv, ornamentala mönster och blommiga utsmyckningar är bara några exempel på de många möjliga mattdesigns som vi har i lager. Olika material ger taupe mattor en viss struktur och ger på så sätt mer djup och en unik karaktär till varje bostadsutrymme. En taupematta vävd av robust sisal är särskilt lätt att underhålla, medan en modell gjord av högkvalitativa ullfibrer ger naturlig komfort och en mjuk yta att gå på.

 

Upptäck trendiga taupe löppare och andra taupe mattor online på benuta!

* Gäller för alla nya prenumeranter på nyhetsbrevet. Kupongen är giltig i fyra veckor från registreringen. Inget minsta ordervärde. Kan inte kombineras med andra kuponger. Ingen cashback tillgänglig.